Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

R. L. (28.07.2016 07:21:36)

28. 07. 2016
2
77
1256
Autor
MKbaby

Zpráva od R. L. vyvolaná tím, že jsem si dovolil vstoupit k němu a přečíst si několik jeho děl, aniž bych komentoval a hodnotil.

Uveřejňování zpráv je v rozporu s pravidly Písmáka, R. L. tu ale vesele porušuje snad všechna pravidla a admini ta to kašlou. Proto jsem se rozhodl od této chvíle zveřejňovat všechny došlé zprávy od R. L.

Předmět: Nepotřebuji hlídat

Jsi nepříjemnej, smradlavej, ulhanej a blbej zjev, tak ke mě nechoď! Pochopíš to ty kreténe někdy? Nepotřebuji Tě k životu. Psát neumíš, Ty Vaše blbosti mě nezajímají, tomuhle serveru Jste ničím nepomohli, akorát ho zprasili a jestli potřebuješ bejt mistr světa pžed krávama jako je Diana, agáta5, Marcela.k., píča Brambůrkovic apodobně, tak se běž prezentovat tam. Trošku mi připadáš jako úchyl a fakt mě nezajímáš. Běž do vole prdele idiote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Běž ho kouřit Kolosrajdovi a Novákovi, co píše věci jak z pátý pomocný.


77 názorů

MKbaby
01. 08. 2016
Dát tip
Ano, Aššurballit má pravdu, Diano, tenhle kreten si opravdu nezaslouží, abych na něj plýtval časem a energií. Je dobré vědět, že teď se tu smí úplně všechno. Ale přiblblík marně toužící po chodníku slávy z toho šťastný nebude :-D Díky Ti, Diano, za milá slova. Jestli Ty jsi kráva, pak budu s radostí bejkem nebo volem :-) Břízo, pro Tebe platí totéž. A díky ;-)

Diana
30. 07. 2016
Dát tip

Petře, nezlob se prosím na mne, ale Aššurbalit má pravdu. Máme tě rádi, jsi chytrý a vtipný, nedovedu si představit Písmáka bez tebe. PROČ??? se vysiluješ, plýtváš časem a energií, když to OPRAVDU zcela vyřeší ignorování těch hloupých řečí. Mně se také povedlo zbavit se ho. A to, že jsem v jeho očích kráva, mi vysloveně lichotí. Třeba je to nešťastný, nemocný člověk - a proti takovému bys bojoval? Ty, tolik obdařený, vzdělaný, oblíbený???? Možná jsem kráva, ale prosím aspoň pouvažuj!

 


jezisi. tak napisal o tebe par zlych basni ktore stejne nikoho nezaujimaju a pri jeho nadprodukcii maju nulovy dosah

 

proste prestan vyplakavat hystercit a hlavne vypisovat mu traktaty. ci cokolvek. pochop ze to nema vobec ziaden zmysel

 

zablkovanim jedneho nicku stejne nic moc nevyriesis ako vidis. 


MKbaby
30. 07. 2016
Dát tip

Díky, Evženie, díky i všem ostatním, kteří se připojili ve zprávách.

Aššurballit: Ono se to bohužel táhne už dost dlouho, tohle jsou jen zprávy z poslední doby, sprostých a urážlivých "děl" tohoto autora je pak plná dílna. Všude jinde by něco takového bylo už desetkrát zablokováno, aby to nemohlo dále škodit... R. L. osobně byl na Písmáku zablokován už minimálně dvakrát (mně jsou známé jeho zablokované nicky ROMAN*L a R*L), a to ze stejných důvodů.

Já nechci nikoho vláčet po soudech, já chci klid, ale donekonečna urážet sebe ani své přátele nenechám. A jestliže admini (až na čestnou výjimku - Admina A) i Olda mlčí, nelze jinak, než se bránit sám. Nechť si provozovatel Písmáka uvědomí, že pokud R. L. nedá pokoj a nebude zablokován a věc se bude řešit jinde, bude i provozovatel serveru kontaktován příslušnými orgány. A nebude to nic příjemného.


Když ho budeme všichni ignorovat a nedáme mu prostor, zbyde mu jen ten kousek písku a může si tam třeba plácat ,,Ajznboňáka". Na toho má materiálu dost.

V případě, že bude pokračovat v nechutné korespondenci a jmenovitě urážet, připojím se.


okoloidúci
29. 07. 2016
Dát tip

Aššurballit, presný autoportrét :).


nic v zlom. ale presiel som si tie spravy a pobavila ma aj miera tvojej hysterie na tak marginalne kraviny ako vylevy nejakeho zleho basnika

 

na internete plati jedno pravidlo. NEKRMTE TROLLOV.

 

R:L je troll alebo sialenec. /vyjde to na rovnako/ kazdoapdne odkedy som mu ukazal ze na mna nema. pac som  lepsi clovek ako on /za kazdy nazor mu poctivo podakujem/ a lepsi basnik ako on /kazdy je lepsi basnik/ a ze mna svojimi vylevmi nerozhadze tak len z casu na cas skusi nieco napisat ale to je tak vsetko na co sa zmoze.:-))  --- on caka reakciu chce ta rozhodit a ty si sa bohuzial nechal zbytocne vyprovokvat.


MKbaby
29. 07. 2016
Dát tip

Díky, okoloidúci, bude záležet pouze na onom individuu, jak se to bude vyvíjet dál. Zatím to vypadá, že je opravdu nepoučitelné...


okoloidúci
29. 07. 2016
Dát tip

MKbaby, pridať sa k trestnému oznámeniu (TO) zo Slovenska sa mi zdá byť komplikované a neschodné, no v prípade, že TO podáš, som pripravený pri vyšetrovaní poskytnúť súčinnosť ako svedok. 


MKbaby
29. 07. 2016
Dát tip

Zvažuji podání trestního oznámení na Romana Lohnerta, nar. 29. 4. 1959 v Praze, bytem Křenická 2255/7, 100 00 Praha 10 - Strašnice. Přičemž dodávám, že informace o bydlišti dotyčného finančního poradce a prodejce nemovitostí jsou veřejně dostupné na internetu a tudíž se zveřejněním jeho adresy nedopouštím ničeho nezákonného.

Vyzývám všechny, kdo by se k žalobě na dotyčného byli ochotni přidat, aby se mi v dohledné době přihlásili a zároveň aby si sesumírovali data, která by byli ochotni u soudu presentovat.

Já už ho mám dost a spolu s ním mám plné zuby i zdejších adminů. Jedině Admin A projevil snahu, za což mu velmi děkuji, bohužel nemá pravomoc jakkoliv proti něčemu takovému, jako je R. L., zasáhnout a R. L. si z něj akorát dělá dobrý den.


S těmi urážkami, které už sypeš na všechny, to neděláš dobře, Románku. 


Kolobajda
28. 07. 2016
Dát tip

Tak Movsare - hop! Spěchej s bodíkem! Románek potřebuje přebalit a napapat!


Čudla
28. 07. 2016
Dát tip

Tento člověk mě lidsky neskutečně zklamal. Vždy jsem se v lidech snažil hledat to jejich lepší já. Ale R.L. se projevil jako neskutečný hulvát a sebestředný narcis. Romane je mi Tě líto. Tímto jsem se projednou a navždy vyjádřil. Více reagovat nebudu. Všem přeji klid v duši.


Také jsem R.L. několikrát žádala, aby mi přestal posílat sprosté výplody svého chorého mozku. 

Žádala jsem slušně. Za celý život si žádný muž nedovolil nazvat mne takovými slovy, jako tento tvor.

Jako majitelka restaurace jsem poznala mnoho ne zrovna slušných lidí, ale s takovými urážkami  by si  u nás pivo nedal

Ale s prázdnou by neodešel. 


MKbaby
28. 07. 2016
Dát tip
Admine, pokud nemáš za Romana mne, pak Ti děkuji za zásah. Jsem si vědom, že uveřejněním zprávy od R. L. jsem pravidla porušil i já, ale já už nevím, co mám dělat. R. L. nelibě nese i sám fakt, že je někomu dobře, vadí mu všechno, i to, že ještě žijeme, ostatně svoje zklamání nad tím, že jsme ještě nechcípli, tu nejednou ventoval. Je to několik dní, co jsem mu opakovaně nabízel mír, výsledek vidíš. Pokud bude pokračovat, zveřejním tu i tu komunikaci, která se nastolení míru týkala. Za mne byly vyčerpány už veškeré slušné možnosti, jak nastolit klid s tímto individuem. Zbývají už pouze ty radikální - zásah adminů čili zablokování R. L., zveřejňování jeho výlevů nebo komunikace manuální čili násilná, jež je v rozporu s mým přesvědčením, ale R. L. mi ji nejednou nabízel v domnění, že by mne umlátil... v tom se ovšem plete... Tak nevím...

Admin A
28. 07. 2016
Dát tip

"Uveřejňování zpráv je v rozporu s pravidly Písmáka, ..."

 

Romane, jsi si vědom toho, že neustále porušuješ pravidla, i přes to, že jsi mi svatosvatě slíbil, že to dělat nebudeš?

 

Btw, odsouvám z hlavní stránky.


MKbaby
28. 07. 2016
Dát tip

Asi jako R. L. literát :-D


MKbaby
28. 07. 2016
Dát tip

Zdenda: Podle tebe je v pořádku nechat si pořád nadávat a jakmile zveřejním jeden z útoků ze strany Mistra, pak je to špatně? ReLé tu na nás kydá špínu denně a to je v pořádku? Máš to poněkud pomotané... jestli tohle je špinavost, pak špinavostí je dobrá třetina tvorby R.L.

Kdyby tu fungovali admini, nebylo by to potřeba. Admini nefungují, musím se bránit sám. Dokud nedá pokoj, bude trvat válka.


a napíšeš to samé pod všechny špinavosti, co tu denně plodí mistr? A smaže je?

No nic, nezklamal jsem se...


tak navrhni nějaký postup...


Zdendo, takže si máme nechat donekonečna soukromě (ale i veřejně v dílech RL) nadávat a dělat, jako že se nic neděje? nebo se snad s tím člověkem vláčet leta po soudech?

Slušnost funguje, pouze když je přijata jako norma. To se bohužel ze strany RL neděje.

Občasná reakce (jako je toto dílo) je pouze odpovědí, nikoli primární provokací.

Možná bys mluvil jinak, kdybys byl taky jedním z cílů těch oplzlostí.


Whitesnake
28. 07. 2016
Dát tip

Lež jako vež, Karle Koryntko!!!! Nebo si myslíš, že toto upozornění je adekvátní a může se poměřit s tvými radami zde např. "Smaž to a podobně"

 

cituji: "Víš, že tě mám rád, jen nestřílej tolik a použij literárnější zbraně."

 

Snažíš se zde vystupovat jako arbitr a jinde jako víceméně zajímavý (i když mnohomluvný) glosátor a pak tohle? To je nějaká perverze, že nevidíš, že R.L. je jako autor naprosto marný (mám-li tedy mluvit pouze o jeho "poetických dílech") ?

 

 

 


určitě oba


MKbaby
28. 07. 2016
Dát tip
Mimochodem - varoval jsi ve stejném duchu taky R.L. za ty urážlivé slinty, kterými to tu zdobí každý den a v kterých nás jmenovitě hrubě uráží? Jestli ne, pak jsou dvě možnosti: buď máš rád mne a proto mne varuješ, nebo máš rád R.L. a proto mne odrazuješ od dalších akcí :-)

MKbaby
28. 07. 2016
Dát tip
V tom jsem naprosto klidný :-) ReLé by vyfáslo mnohem víc :-)

kdo zveřejní věci které dostal soukromě (např: "podívejte, jaký mi XY píše svinstvo") už naráží na paragrafy,    samozřejmě veřejně urážet druhého je taky trestné, ale k soudu se může dostane i to, co jsi udělal ty


s knihou pod čepcem...šťastná žena :o)


agáta5
28. 07. 2016
Dát tip

jo a jako kráva se cítím velice dobře, furt mám dvě knihy po ruce :))) jako spisovatelka vážného žánru jsem poctěna


agáta5
28. 07. 2016
Dát tip

běž do vole prdele .. je super hříčka se slovy... snad poprvý vidím i něco jako náznak vtipu


MKbaby
28. 07. 2016
Dát tip
Ostatní vědí, děkuji za vaše připomínky i za podporu!

MKbaby
28. 07. 2016
Dát tip
Vševědoucí Karle K., já nezveřejňuji soukromou korespondenci s cílem tomu magorovi uškodit, chci jen ukázat těm, kdo ještě neměli tu pochybnou čest, co je to za kus, tenhle R. L. Nejsem výjimka, podobnými zvratky už tu počastoval kdekoho. A dokonce tu byl už dvakrát zablokován právě z důvodu jeho hulvátství, R. L. je jeho minimálně třetí nick na Písmáku...

okoloidúci
28. 07. 2016
Dát tip

aleši, si strašný had! neprechytračí ťa ani Velmistr :)


možná by stálo za to rozebrat mistrovu zprávu jakzykově...

zaujalo mě například " běž do vole prdele..."  kdo se aspoň mimimálně orientuje v biologii, tak ví, že "vole" se nachází na začátku zažívacího traktu některých zvířat, zatímco "prdel" zpravidla na úplně opačném konci...

Kam tedy mistr vlastně adresáta posílá? vpřed nebo vzad?


MKbaby
28. 07. 2016
Dát tip
Ano, aleši, reakce byla slušná a mírná. Jen jsem konstatoval, že se nám Románek po ránu pokakal :-)

omlouvám se, to že je o čtyři roky starěí je pomluva. Ve skutečnosti je starší o pět let...


okoloidúci
28. 07. 2016
Dát tip

aleši, som tušil, že moju vecnú poznámku zneužiješ na podlý pomlouvačný útok na Mistra :)


Kolobajda
28. 07. 2016
Dát tip

Karle Koryntko, ty samozvaný Doktore práv - ty už mě taky!! To, že ses tady zjevil, očividně nic nevytvořil, ale oplýváš radami všeho druhu, nikoho nezajímá, spíše obtěžuje - akorát kalíš vodu. O jakém trestném činu tu blábolíš? To sis nevšiml, že nějaká administrace tady nefunguje - nebo lépe řečeno - dávají tomu volný průběh? Okoloidůci to okomentoval přesně a výstižně. A pokud  bys potřeboval objasnit citovaný výrok: "Běž ho kouřit Kolosrajdovi..." tak ten Kolosrajda jsem já. Já jsem si taky užil Mistrovy duševní onanie víc než zdrávo, proto jsem ho už dávno blokl. Ale on si tady klidně škodí dál. A potřebuje takové vpichy, jako teď od MKbabyho - je to pro něj taková droga a inspirace, i když bohužel už nic nového nevymyslí, všechny své sračky už tady vyplácal.

A proto: MKbaby - BRAVO !!!   : -))    /************


ano, RL tenkrát seděl vedlě mě v lavici (i když je o 4 roky starší!!!) takže ví, o čem mluví...:o)


okoloidúci
28. 07. 2016
Dát tip

aleši, konečně to někdo napsal i za mě:

„(Novák) píše věci jak z pátý pomocný“ :))


Whitesnake
28. 07. 2016
Dát tip

Víš, Zordone, ony dívky a ženy jsou od přírody tak nějak citlivé, byť to někdy maskují. Tohle se jich prostě musí dotýkat, musí je to mrzet, musí se tí m trápit - i když by to rády zfloukly ze stolu nějakým tím "je mi to jedno, to mě nemůže urazit atd."

Pokud i tohle měl na mysli ten nepodařený bio-úkaz s nickem R. L. pak je to skutečně nebezpečná zrůda.


Zordon
28. 07. 2016
Dát tip

Není zbytečné dávat těmto projevům prostor?


Marcela.K.
28. 07. 2016
Dát tip

No, já myslím, že ho toho štve mnohem víc- a jestli zrovna toto nejvíc nevím :-). Je to jeho náturou. Vždyť to tu vypočítává sám. Člověk ho může jen politovat. Vadí mu spokojení lidé, sám takový není a proč - to je celkem nasnadě.


agáta5
28. 07. 2016
Dát tip

:))))


a to ho právě nejvíc štve...


Marcela.K.
28. 07. 2016
Dát tip

Petře, proč ho vůbec čteš? Já ho zablokovala i s možností, aby mi psal soukromě zprávy a číst ho - škoda času. Vždyť jakou by měl sledovanost, kdybyste na něj nereagovali? Kdo by ho četl a tipoval? 2-3 čtenáři? Tak mu je dopřej :-)

P.S.: Vždyť je komik - uráží tu ženské  stejné věkové kategorie jako je on sám a posílá je do hrobu - jako kdyby nevěděl, že chlapi v ČR se v průměru dožívají o šest až sedm let méně, než ženy...takže my všechny, co tu jsme vyjmenované  tohoto pána nejspíš přežijeme ;-)


agáta5
28. 07. 2016
Dát tip

jediný, co mi nejde do hlavy ... co je komu do toho, kde rozkliknu dílo? Je veřejný, je...  tak ať se třeba posere

to, že nám nadává, je věc známá a ohraná... proto si myslím, že bychom neměli s tímhle dementem ztrácet čas... psát to neumí, mluvit taky ne, naložit do vocta to nejde ... nebuďme jako on a hoďme na něj všichni bobek .. ať si trpí samomluvou s občasnou návštěvou taky pacošů, co akorát umí provokovat...  a bude klid


Whitesnake
28. 07. 2016
Dát tip

... a Karle Koryntko, ty už se běž rovněž se svými korektními postřehy konečně vycpat :-(


Whitesnake
28. 07. 2016
Dát tip

Panebože, oRLe Chrabrý, pokud nemáš čas na debily, tak už přestaň urážet. Chvíli se zastav a popřemýšlej, určitě ti to, alespoň částečně, půjde.

Máš skutečně zapotřebí hrát si zde ve svém věku na psychopata?

Přece i ty máš jen jedny nervy. Jako my všichni.


Gora
28. 07. 2016
Dát tip

Na hrubý pytel hrubá záplata.                                              /T.


Diana
28. 07. 2016
Dát tip

Při setkání s takovým projevem vždycky pociťuji smutek a lítost - kdo se takto vyjadřuje, není šťastný, má život v nepořádku - a to je škoda.  Petře, proč to nevzdáš a nevyhneš se mu obloukem?. Jsi poslední, kdo mu může pomoci.


okoloidúci
28. 07. 2016
Dát tip

agáto, myslím si, že toto dielo je užitočné prinajmenšom na to, aby si písmáci ujasnili, ako je to s porušením pravidiel písmáka a zákona zverejnením takejto "správy" - viď (z môjho pohľadu) úplne pomýlený názor KK hneď na začiatku diskusie.

a admin? ten by sa mal nas*ať na agresivitu a hulvátstvo R. L., Zdendu, careful a im podobných machrom, čo im je more po kolená, lebo ak niečo poškodzuje tento server, sú to práve agresivita a hulvátstvo

MKbaby, prosím dielo nemazať.


agáta5
28. 07. 2016
Dát tip

myslím, že soukromá pošta na písmáku neexistuje, mi někdo kdysi řekl.... je to tady v rukách admina a ten až se nasere, tak to vypne a budete mít všichni po ptákách

 

přimlouvám se za výmaz tohoto dílka a dál r.l. nečíst... nic víc a nic míň a navíc si může kdokoliv kohokoliv zablokovat, aby nemohl posílat ani avíza ani vzkazy...  je to prosté.. je tady místa dost pro všechny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nač rozdmýchávat furt ty ohně...  už jsou fakt otravný a ohraný


ten, kdo nemá čas na debily, ztrácí svých 15 drahocených minut diskusí s těmi, které za debily považuje...to jsou paradoxy...


okoloidúci
28. 07. 2016
Dát tip

vidím to tak, že uverejnenie tejto správy nie je ani porušenie pravidiel písmáku, ani trestný čin. toto nie je súkromná správa, je to regulérny spam, navyše urážlivý a žalovateľný viacerými dotknutými osobami.


proč bych chodil k tobě na návštěvu?


rozhodování o tom, kdo patří na tuhle planetu (jestli tedy Romane myslíš tu samou, na které jsme i my ostatní) naštěstí není v tvé kompetenci...


přitom stačilo si nasadit gumové rukavice a spláchnout to do záchodu...

doufám že odpověď na dopis byla zdvořilá a milá. Kdo po tobě kamenem...


zveřejnění soukromé pošty s úmyslem poškodit pisatele je navíc také trestný čin, hned to smaž


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru