Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zakázaná

02. 08. 2016
9
22
868

inspirace oblohou :)

zakázaná

 

křivost doteku

letního blesku

 

přespolní běh

do svého světa

 

stále platí zpožděná jízdenka

koupená za smutný pohled

 

bez známky (nalepovací? života?)

 

zírání do okenních tabulek

kreslí pan mráz

a nepřipouští si zimu za nehty

pojď, setřem prsty tvou jinakost

 

a za zakázané slovo

ochutnávám jablko z ráje

 

 

 


22 názorů

děkuju za * :o)


4U
11. 08. 2016
Dát tip

líbí *


děkuju :)


Lnice
04. 08. 2016
Dát tip

moc hezké, panenko.-)


hezký.......chj...písmenko vypadlo


přečíst v kontextu více básní, udělat si celkový obraz....nehodnotit podle jednoho díla.....zlej Karle...heký večer


MKbaby
03. 08. 2016
Dát tip
Mně se to líbí a ani člověk milující tvorbu R. L. s tím nic neudělá. On se rád strefuje do jiných a přitom sám ještě nic nepředvedl, nic si z něj nedělej :-)

HA pozor, Blaksabat hned sem, útočí tady na človíčka! Posmívají se Karlovi a útočí. Hned toho nech ty, vždyť.... NEVÍŠ !!!!!!!!!! Narodil jsem se jako zrůda, otec i matka učitelé, musel jsem chodit do lšu a další nepřátelské školy. Jednou jsem propadl a na vojně se stal vedoucím ložnice (ach ta špína a potkani..) Dnes na mě byla opět protivná paní Slánská na poště. A ty prej "honění ega" ach takové útoky.    Avšak vím co udělám, odejdu do hor a tam se skryju v tom... no v odrazu křivosti blesku, či takové nějaké bezpečné schovávačce.


Florita
03. 08. 2016
Dát tip

Inspirace oblohou je říkající vše...

...nebe je limit. Odpověď  ti, co to zažili, nedokáží  sdělit. Není komu...

Jeden Karel zpívá o tom, že má v sobě pocit sváteční...

...jiný Karel nestojí ani za to, aby skrýval svoje pocity nevrlého protivy. Znáte tu písničku "Zlejch starejch dědků je plnej svět"?:)

https://www.youtube.com/watch?v=Z-LyQtHWy_Y

...na druhou stranu kdyby nebyli, z koho by si tak krásně šla dělat sranda...Chichi.

Křivost doteku letního blesku:

Když v létě na horách jak prťavý brouček jdeš loukou, je bouřka a máš v sobě tolik strachu, že i ten rovný a přímý blesk se zalomí a ...dotkne se tě. Doporučuju míň myslet a víc se procházet...pokud tu má někdo zájem o hledání pravdy...což v tomto případě pochybuji.

Spíš tu jde o honění ega...o čemž se přesvědčíme v dalším komentáři:))..na což je na písmáku speciální tlačítko - nechci od tohoto autora dostávat komentáře

 

 


bodejť bych něco věděl když autorka si stále jen líbivě vymýšlí a skutečnost nepřipouští,   viz můj protivný komentář, na ten odpovídá jiná autorka, zatímco autorka říká (zase mimo skutečnost) "děkuju za čtení..." poděkuj tedy aspoň Blacksabatce za ochranu.   Každý má nějaké trápení a psaní je vždycky šance, avšak má jít o hledání pravdy a komunikaci.


děkuju vám za čtení :o)


KK...tady si to odpust....nic nevíš.........!!!!!!!!!!!!


hned na úvod neuvěřitelný významový i jazykový zmetek, který by nikdo na světě nedokázal použít, ani v opilosti, ani v blouznění - "křivost doteku letního blesku" je to vůbec možné? ano stává se to v podstatě denně, při výrobě jakobásní



....panenko.........krásné..........*/**


Kočkodan
02. 08. 2016
Dát tip
Také bych si přál setřít jinakost jednoduše prsty... Pro sebe bych si vypíchnul: „stále platí zpožděná jízdenka koupená za smutný pohled „

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru