Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vydovolenkovaná

07. 08. 2016
3
2
1320

Ty můj budoucí,

 

 

 

dlouho jsem ti nepsala. Bál ses viď? Že už jsem našla svého prince, rychle si ho vzala a kvůli věčnému plození dětí nemám čas ti psát. No tak to hovno.

 

 

Byla jsem jenom na dovolený! Jelikož mi to v Česku moc nevychází, rozhodla jsem se rozhodit sítě i jinde. Jako první padla moje volba na Španělsko. A jak nejrychleji sbalit Španěla? Díky mé (ne)šikovnosti jsem měla šanci se to dozvědět opravdu rychle. To se tak mažu krémem na pláži. Nohy, břicho, ruce, záda… a najednou oops… Omylem jsem zachytila za rozepínání horního dílu plavek. Prsa jsem měla venku jen asi dvě vteřiny, za což jsem na sebe byla pyšná. Horší bylo zapnutí. Ruce jsem potřebovala na držení plavek zepředu a případné další ruce si šly zrovna zaplavat do moře. V panice jsem se začala rozhlížet.

 

 

Naštěstí dva metry ode mě polehávala skupinka sexy Španělů. Zaplašila jsem rozpaky a vydala se k nim. Svou úžasnou angličtinou jsem jim vylíčila svůj problém.

 

„Hello! I need help!“ a otočila jsem se zády k překvapenému Španělovi.

 

Se zapnutím neměl chlapec žádný problém. V doprovodu úsměvů jsem se vrátila na svou deku. Na mazání zad jsem se už raději vykašlala, mázla jsem se ještě jednou zepředu a rozhodla jsem se, že mi vlastně stačí být opálená jen z jedné strany.

 

 

 

Po pár minutách na mě kdosi vrhnul stín. Ha! Zapínač! Jeho angličtina byla ještě excelentnější než moje: „Number?“ zamával na mě svým telefonem. „Name?“ odvětila jsem.

 

Tak si Diego zapsal moje jméno a telefonní číslo. No a doteď se mi neozval…

 

 

 

Tvá jen zepředu opálená


2 názory

Lakrov
17. 08. 2016
Dát tip

Od začátku je zřejmé, že se jedná o další díl jakéhosi seriálu,  který se tu objevil asi před týdnem nebo dvěma.  Působí to (stejně jako předchozí díly) celkem zábavně,  baví mě ta sebeironie. Víc k tomu teď neřeknu, k tomu by bylo potřeba  číst to celé, a ono to asi celé ještě není.  Drže se!  Tip.  


agáta5
08. 08. 2016
Dát tip

hihihi


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru