Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Brežněv Pride

21. 08. 2016
8
7
1283
Autor
Movsar

Tři drobné postřehy z Prague Pride.

Lesbičky s lízátky

V průvodu šly taky lesbičky s lízátky. Ty se mi líbily nejvíc. Byly o moc lepší než soudružky s mávátky. Ale kdoví co tenkrát ty ženské v modrých košilích dělaly, když jejich průvod skončil. Třeba pak někde v soukromí, mimo dohled tajemníka, sundaly své špičaté podprsenky a jedna druhé staly se lízátky. Láska je nejspíš pořád stejná.


Voodoo tanečnice

A taky tam byly černošky s velkými zadky v šortkách. Tancovaly divoce jako při voodoo a voněly santalovým dřevem. Táhlo mě to za nimi, i když jsem jim byl lhostejný. Přikovány k sound systému třásly těmi zadky a jestli únavou neusnuly, třesou s nimi někde na Letné dosud.


Brežněv Pride

Jako by pražská Prague Pride, průvod homosexuálů městem, byla něčím novým.. Vždyť tahle země už v roce 1970 zažila takový protoprůvod hrdosti. To se na ruzyňském letišti s něhou prvních milenců líbali Brežněv s Husákem. Kamery navždy zachytily ten projev mužské erotiky, rozpučelé jako květ na pozadí snu o věčném přátelství a socialismu vůbec. A možná se těm dvěma smělým mužům, snad vlivem lásky či tehdy už módní kyseliny lysergové, měnily šátky okolostojících pionýrů duhovými barvami.  


7 názorů

v knihách etikety se to označuje termínem "dvojitý Chruščov"...


Máš dobré postřehy, ale Kočkodan to dorazil. /T Také si ten pohled na soudruhy dobře pamatuji. Fuj.


Kočkodan
21. 08. 2016
Dát tip
Líbání Brežněva a Gusty, pro okolí hustý, jim však v trenkách zvedl tlak přenádherný francouzák.

IQ nick
21. 08. 2016
Dát tip
líbačka Brežněva s Husákem je pro mě nezapomenutelný televizní zážitek. Kdykoli si na to vzpomenu, zvedne se mi kufr...

Andělka1
21. 08. 2016
Dát tip

chicht...chicht...nádherné postřehy....


Gora
21. 08. 2016
Dát tip

Prima, prima:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru