Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Meze textu - Meze prostoru (Partonyma - možnost časopisecké publikace)

22. 09. 2016
2
5
1193
Autor
sharik

Literární čtvrtletník Partonyma (www.partonyma.cz) připravuje nové dvojčíslo. V souvislosti s tím otevírá možnost publikace autorům prózy a poezie, ale také autorům odborných textů, esejí a recenzí.

Tématy jsou „Meze textu/Meze prostoru“. A co témata zahrnují? V prvním případě texty intermediální, či výrazně intertextuální, případně studie, recenze a eseje na takové texty.

Ve druhém případě jde především o autory žijící/tvořící mimo svou domovinu či jinak kosmopolitní autoři. Vedle toho otevíráme prostor překladům, především odborným a esejistickým textům o překladech a od překladatelů.

Vymezení témat je – jako již tradičně – ovšem volnější a širší, než zde uvádíme.

Texty redakci zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy partonyma@seznam.cz (prosíme autory, aby si prostudovali podrobnější informace k rozsahu a formátu zasílaných prací, umístěné na webu www.partonyma.cz). Redakce časopisu texty zhodnotí a po autorské uzávěrce (stanovena na 14. 2. 2017) autory informuje, zda budou jejich texty v časopise otištěny.


5 názorů

sharik
29. 09. 2016
Dát tip

Datum byl pochopitelně překlep...

Predrag_Tomič: nejsem si jistý, co přesně znamená "net art"? Komiks už jsme tiskli, nicméně musí být tématický - že je to komiks, to samo o sobě nestačí. Pak tedy je potřeba poměrně krátké dílo, které považujeme za součást výtvarné přílohy... 


Ahoj, jak moc intermediální může příspěvek být? Respektive s net artem asi narazím na "meze časopisu," že? A co třeba poetry comics?


Zordon
22. 09. 2016
Dát tip

Jestli to téma nemělo být spíš "Meze času" ;)


verulinda
22. 09. 2016
Dát tip

spíš to, Lyryku, všichni... prošvihli


Lyryk
22. 09. 2016
Dát tip

14. 2. 2016 ??? to nikdo nestihne .)))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru