Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak su bola sexululálně zneužitá, kurva!

Výběr: Marking Machine
28. 09. 2016
8
5
1120

Jáj, lidi, kurva! Hádeta, co sa mi zasik stalo. Bola su sexululálně zneužitá. Ale nebolo to enem nějaké takové obyčejnské zneužití, kurva, jako když jde pražská fuchtla o půlnoci kolem hanáckého pajzlu a frk, třicet ogárů na ni vystartuje a otrtká ju jako nafukovací Andulu. Dokunce to nebolo ani jako taková ta vesnická klasika, když sa smradlavý devadesátiletý dědeček s vnučkó zavře do chlivku a tama ji dlachní po cecičkách a ještě neochlupené holčenčí pipině, kurva, a říká Cácorko malá, eslik o tomtok něco řikneš fotrovi a fotryni, tož na tebe o půlnocu přinde čert! Kdepak. Bolo to svinsky rafinované a zákeřné. Ještě teď sa celá masivně chvěji. Tož ale mosím vám to řect všechno popuřádku, kurva, a nepředbíhat jak cigán ve frontě na dávky.

Tož začalo to tak, že sa u nás v Horce nad Moravó piče zastupitelské rozhudly, kurva, že bodeme jakože svinsky kulturní dědina, a že sa kus za jednotó postaví futbálové řiště. Starosta békal z ampliónu Lidi, lidi, šici šeho nechte a poťte robkať, sjednotími síly jako za bolšána a vybudujeme něco svinsky krásného! A kdo nepřinde, na teho sa bode okazovať, aby sa styděl!

To víte! Srala su na ně, sedla su si na lavicu před baráčiskem, chlastala kvalitně a přes zvětšovcí sklo u půllitra kůkala jako dalekohledem na to, jak se místní degeneráti seró za jednotó, jak tama vytrhávají ty drny a zápasí s kamenami. Bolo to jako kdyby na šichtu do Poldi Kladno nahnali mateřsků školku a řikli jim, ať odpíchnů vysoků pec. Vydrželi sa tama srat celý den, a pak přišli za mnó.

A starosta povidá Jáj, Milu, ty naše samico nejsilnější a nejkrásnější, přicházím za tebó, bo něco potřám.

A já To je mi jasné, ty bezfůsý degene, že něco potřáš. Důfám, že potřáš něco rozumného například dát mi přebytečný sud šeráku, kurva, nebo nějaké ty love. Eslik je to cosik jiného, tož táhni račik do nejbližší krovské ryti.

A starosta Milu, přicházám kvůli čemusik onačejšímu. Viš, jak tama u jednoty stavíme to řiště, tož na to nestačíme. Tys taková svalnatá, pomožeš nám? Co ty na to? Plácneme si?

A já už ho chtěla kvalitně zrasiť, ale pak su dostala svinsky kvalitní nápad, kurva. Okázala su druhým nejmasitějším prstem mojí pravé pazóry na suchú sosnu, co nám roste u baráčika a Chuji! Eslik do rána tatok sosna bode obrostlá uzeninami kvalitními, viš, kosteleckými od Babiša, tož vám pomožu.

A starosta Tož gut, Milu, beru tě za slovo!

Zapadla su do baráku, šla chrnět a když su sa rána zobrala, sosna bola celá obalená salámami, buřtami a moravskými klobásami. Radostně su tedyk zabékala, jako šikovná lidská medvědica vyšplhala do koruny a začala žrat. Mlaskala su u teho hlasitě jak dobytek, až to přilákalo šecky sůsedy a šici Milu, jáj, to je nadělení, dej nám taky, prosím! A já na ně srala a žrala a žrala, až to šecko bolo ve mně. Pak su si zvířecky grcla a jako gut, no ne?

Následně sa tama objevil starota a Tož Milu, mesko si zožrala, tož hupy dupky fachčit!

A já Tož klobásy su sicek zožrala, ale teď mám strašlivů žizeň. Fakčit bodu, ale mosim sa něčeho napiť. Zařiď, ať mi tadyk zítra ráno před záhrobcem teče pivní potuček, kurva.

A starosta celý nafrněný odpetal do piči a já si šla prasiť svoje sračky.

Další den ráno su sa zobrala a jdu hodit sranec do kadibůdy a jáj! Přes dvůr sa nám táhne koryto do hlíny vydlabané a v něm pivo! Za plotem boli schované ogáři, mistostarosta s hospodským Vencó, s několika pivními sudisky a jak opatřily, že su sa zobrala, tož sudy rychlo narazili a frk s pivem ven. Tož su spokojeně sehla hubu k zemi a chlastala z potůčku pivo jak jalovica vodu z koryta. To víte, chmelovina bola citit až na tu náves, sůsedi tu krásu vyčuchali a čumákovali přes vrata a Milu, sůsedko naša milá, daj nám trochec cucnót!

A já Jděte do piči darmožrůti, to je enem pro mě! Tož svině drzé sušily držky a jako gut, no ne?

Když su všechno vyglgala a řádně si grcla, objevil sa starosta a Milu, klobásy zožraté, pivko vyglgané, pojď robiť!

A já Ale guvno, guvno, chuji! Teď když su dobře ožratá, tak sa ti na jakůsik fachu vyseru, viš? A lehla su si na záhrobec, levý cecek hodila doprava, pravý cecek doleva, panděro na stranu, pod hlavu si strčila našeho Žeryka a začala hnípat.

Ale asik teho piva bolo přecik jenom na jednu dvómetrákovó osobu moc, usnula su svinsky tvrdě...

Když su sa zobrala, tož su už nebola na našem záhrobcu ale na jakémsik polu nebo co. Rozhlédla su sa a vidím, že kus přede mnó stojé takový hubený ogárek enem v růžových slipečkách, kurva. Prohlédla su si ho a napadlo mě, že už su sice nažratá, nachlastaná, ale že su eště nemrdala.

Tož su sa zdvihla a začala s tím malým kukotkem flirtovať. Už si někdy viděl piču? Zabékala su.

A ogárek sa roztomilo rozklepal a Bohužel ne, paní, já su ještě ten panic.

A já si začala olizovať pysky a dlachnit cecky a šelijak teho malého holobrádka vzrušovat, kurva, ale on bol celý vyplašený a vobec k ničemu sa neměl. To mě dosralo!

Chuji, zabékala su, nejsi buzik?

A ogárek Nejsem, ale moc sa bojím! A dal sa do běhu.

Já za nim! Hňapala su polem jak ten golem, kurva, a burácala na panica v růžových slipečkách Panic, pocem! Panic, pocem!

A panic fort běžel a běžel a bol rychlý svinsky, skoro jako sinátor, když mu chci zkonfiskovať značkové tričko, abych si z něho ušila kuchyňsků chňapku. Asik po hodině pronásledování už mě to trochec přestávalo baviť. Bola su nezvykle zpocená, ale nevzdávala su to. Přec jenom ten pociť, když čopnete za kuliska mladého nezkušeného ogárka, překůsnete mu napruženů uzdičku a strčíte si jeho kešeň mezi cecky, je k nezaplacení, kurva!

Tož su za panicem vydržela hňapat až do slunca západu. A pak sa najednó stalo cosik velmi podivného. Objevila sa před námi slavobrána, kurva, víte, takový ten bazmek obalený chvojím, karafiátami a borovicovými šiškami a móře lidí z Horky jásalo a starosta Milu, děkujeme ti za tvoju obrovskó pomoc při budování nového futbalového řiště! Sláva! Sláva! Sláva!

A já su si až teď uvědomila, že mám na krku nandaný chomót a že su zapřažená do pluhu a že jak su sa drala za tím neochmýrkem, tož že on běhal kolem dokula teho budócího futbalového řiště a ono to oralo. Vyorala su šecky kameny a pařezy a udělala spóstu práce. Nedovete si představiť, ogárci a robky, jak su bola nasratá! Starosta to ale poznal a dřív než su udělala veliký pogrom na sůsedy, strčil m k mordě demižon se slivovicó, což mě uklidnilo.

Asik do deseti hodin jsme šici kvalitně pařili, chlastali, a dokunce mi dovolili zprznit teho malého chuja, okázalo se, že je to jakýsik debilek z olomóckého sirotčinca, kterého si tama starosta pronajal jako návnadu, a jako gut, no ne?

Tož to vidíte. Když sa jednomu do něčeho nechce, tak je nejlepší, když ho do teho ostatní nějako chytře navrtají, ale pak ho vydatně odmění, aby jim nepovraždil rodiny až do pátého kolene, kurva.

 

5 názorů

JARUB
30. 09. 2016
Dát tip

Musela jsem si toho od tebe přečíst víc. Styl velmi osobitý. Asi jako Ruda z Ostravy na desátou....

Ne, že by mě to nepobavilo, čas od času je třeba si něco takovéhoto taky přečíst, ale slovo kurva je tam parazitické (ano, chápu - vypráví to Milu a ta ho má jako parazitické, ale mě ruší....) a některá dílka včetně tohoto už jsou tak extrémní, až už to na mě nepůsobí moc věrohodně. Zkrátka čeho je moc, toho je příliš... a všechno se přejí... a protože tohle není úplně můj šálek čaje (přestože se mi to líbilo a pobavilo), tak mám na nějakou chvilku vybráno...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru