Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

konzumácia bravčového mäsa pre rímokatolíkov

11. 10. 2016
1
2
438

**Vepřové křesťanství**

Teď vám vysvětlím, proč křesťanství. Křesťanství nezakazuje konzumaci vepřového tak, jako to dělá islám. Proto říkáme o vepřovém křesťanství. Vegetarianismus je nepřítelem vepřového křesťanství. Vepř je také jeho nepřítelem, protože Ježíš posedl stádo vepřů démonem. Jelikož je vepř nepřítelem, je zapotřebí ho sníst, ale předtím je potřeba ověřit, jestli ten vepř není posednutý démonem. Víme, že že podle biblické legendy démon Ježíše přímo prosil, ať ho nechá vejít do vepřů. Z toho usuzujeme, že vepřové maso je blízké ďáblu, a musíme preventivně před zabíječkou nechat vepře otestovat místním exorcistou.
Katolické předpisy pro vykonání exorcismu vyžadují nejprve odborné vyšetření psychiatrem pro vyloučení jakékoliv možnosti, že domnělé posednutí démonem je ve skutečnosti pouze příznakem duševní nemoci. Až potom můžeme brát do úvahy příznaky posednutí démonem, jako: změna hlasu, nadpřirozené schopnosti, schopnost levitovat předměty, schopnost předvídat budoucnost, nebo striktní odmítání vejít do kostela (zdroj: Wikipedie). Posednutí ďáblem je tedy velice zřídkavé, ale může nastat v případě, že se v blízkosti vepřína odehrál holokaust nebo metalový festival. Podle některých tvrzení se diagnoza posednutí ďáblem a disociativní poruchy osobnosti podstatně shodují (Davis, 1980; Goodman, 1988), co umožňuje ve vesnických podmínkách vykonat primitivní exorci i místním psychiatrem.
Jedno ale víme jistě: Když si nejsme jisti, doporučuje se vepře nepoužít ke konzumaci až kým ho neotestuje profesionální exorcista.

**

Na gréckokatolíckej teologickej fakulte Prešovskej univerzite v Prešove (University of Prešov in Prešov) bol v spolupráci s katedrou psychológie založený študijný odbor Veterinárny exorcizmus. Absolventi nájdu uplatnenie v potravinárskom priemysle, na miestnej farnosti, alebo ako asistenti zvieracieho psychológa.

**

Počuli ste už o možnosti založiť si vlastný startup? Cítite, že vo vašom živote chýba startup?
So startupom dokážete všetko! Povážte najnovší úspešný startup. Skupinka veterinárnych exorcistov sa spojila, a začala svoje služby ponúkať bio farmám v okolí. Farmári tak mohli garantovať, že bravčovina je nielen vyrobená ohľaduplne k prasatám, ale vhodná aj na kresťanský stôl. Obchodná značka HolyFood čoskoro dosiahla hodnotu niekoľkonásobku hrubého domáceho produktu Antarktídy. 9 z 10 veriacich odporúča HolyFood certifikované bravčové srdcia s obsahom 0% démonov z biofarmy Krajné Čierno!

**

Q: Ako zistíme hrubý domáci produkt Antarktídy?
A: Na Antarktíde takmer neprebieha ekonomická aktivita, čo súvisí s absenciou stáleho obyvateľstva mimo vedeckých pracovníkov nevykonávajúcich komerčnú aktivitu. Spoločnosti, ktoré riešia napríklad turizmus na Antarktíde, z podstaty sídlia mimo Antarktídy, na samotnom kontinente sa turistická infraštruktúra nenachádza. Tým sa líši Antarktída od slovenských Vysokých Tatier, ktoré vykazujú ekonomickú aktivitu skrz horské chaty.

 


2 názory

Lakrov
21. 10. 2016
Dát tip

Před časem se mi dostalo vysvětlení, že korán zakazuje jíst vepřové maso proto,  že v kraje, v nichž začalo být toto náboženství prosazováno,  jsou chudé na vodu, a k vyprodukování určitého množství vepřového masa  je vody potřeba víc než k vyprodukování obdobného množství masa kozího,  ovčího nebo třeba kuřecího. Ta voda "navíc", spotřebované pro chov vepřového  dobytka, by pak chyběla lidem. Je možné, že i některá další doporučení  uvedená ve výše jmenované "publikaci" měla původně praktické důvody.  Časy se však mění, takže smysl některých z těch doporučení je dnes  bezpředmětný, smysl jiných už ani nedokážeme rozpoznat.  


agáta5
12. 10. 2016
Dát tip

disociativní fuga nejspíš :))  vyháněním démonů z vepřovýho se zabývám již drahnou dobu ... jen jednou mělo prasátko duševní poruchu, jinak samej démon!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru