Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holčička a ptáček

22. 10. 2016
7
7
1098
Autor
Movsar

Sobotní záznamník, 22.10.2016.

Gauloisky

Jak kuličky má vlásky a s vášní pálí gauloisky. Rakušan v kšiltovce. S partou známých si to šinou Prahou, od Újezdu k Národnímu, co na ně čeká jak brouk pod zlatými krovkami. Uznale pokývají hlavami, jemu se až zatřesou ty brilantinové kuličky, a vezmou to do nejbližší pivnice. Tam rozcinkají sklenice a všechno to vstřebají do několika vět. Dojdou na hotel a rozloučí se, bude večer. A on si stoupne před zrcadlo a rozčeše své vlásky a namísto lásky připálí si v posteli s ženou dvě vanilkové gauloisky.   


Holčička s ptáčkem

Holčička si vybírá ptáčka. Stojí před klíckami ve zverimexu a hlavou jí jde kdoví co. Spíš ale asi srdíčkem. Maminka jí pořídila strakaté legíny, aby se svět obdivoval jejímu zadečku. Ne, nemá smysl bránit se tomu, je rozkošný. Moci se tak po způsobu antických bohů změnit v ptáčka a nechat se hřát v jejích dlaních. A krásně zpívat. Přeju jí takového, co ji bude mít moc rád. 


Gioconda z Tesca

U pultu s mléčným sortimentem holka. Usmívá se záhadně, Gioconda z Tesca. Každému nabodne na dvojzubec plátky sýra, gurmetům vyloví z vaničky slané snopce nebo kostky. Nikdy nic neřekne, jen se pořád usmívá. Snad ji sem přivezli z Holandska, postavu má fortelnou, že by rozparádila větrný mlýn. Holka 45 % tuku v sušině.


Housky na krámě

U pokladny se rozhořel spor o housky. Babizna v bekovce si jich nabrala deset a teď láteří, že měly být za tři devadesát a nejsou. Dovolává se svých bystrých smyslů a později i vedoucího směny. Přijde buclatá holka, co jí z výstřihu svítí kulatá ňadra jako dvě boxerské rukavice. Baba by šla brzy k zemi. Namísto toho vzduchem létají věty. „Chovejte se jako v cizině a ne jako v buranově,“ nasadila potížistka v hlavním městě těžký kalibr. Doprovod ji totiž dělá děda s lámanou češtinou. A lidé čekající v řadě se baví. Show lepší než v cizině!


7 názorů

Markel
26. 10. 2016
Dát tip

:-)) *


........:-))).....s chutí......*/**********


unisex
22. 10. 2016
Dát tip

další odkaz, tentokrát na šaldu.. pobavilo.. díváš se na sebe často do zrcadla?


Movsar
22. 10. 2016
Dát tip

unisex: minule jsi podal hlubokou kritiku "a?" a teď přicházíš s přímo šaldovsky důmyslnou "zase nic". jsi solí tohoto serveru, pardon, jsi idiotem tohoto serveru. dámy prominou. čtenářům díky.  


45% tuku? je to prostě holka krev a mlíko...


unisex
22. 10. 2016
Dát tip

zase nic


Gora
22. 10. 2016
Dát tip

45% tuku v sušině a větrný mlýn:-)))  Strakaté legíny:-)  Babizna...vážně?:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru