Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Posilka

28. 10. 2016
4
1
662

Tož kurva! Zrovna su na záhonu pobíjala motyčkó krtky, když najednó Veruna a Čest práci, ty hanácká požíračko paniců.

Já bolševicky zahajlovala a Nazdar ty dvósetkilový poštěváku, co tě semka přivádí?

A Veruna si zapálila reťóra a Milu, kurva, hádej co je nového.

A Já Konečně si sa zbavila teho tvojeho neužitečného cigána, kurva?

A Veruna mě přátelsky pleskla kurvotaškou a Guvno, Milu, guvno. Měla su kunčafta, co si doma zapomněl šrajtoflu, tak mi místo stovky za mačkáni kulisek strčil mezi cecky voučr do posilky pro dvě osoby. Jáj, Milu, poť! Jdeme posilovať!

A já Tož coby ne, kurva.

Narvala su sa do kvalitní teplákové sůpravy od Jetnamců, kurva, na kefu prcla takový ten hadr s červeným kolečkem, jak to měli ty jetnamské kamikadze piloti, a jako gut, no ne? Veruna módu moc neřešila, šla ve svém růžovém šlapacím úboru, co sestával z latexové minisukně XXXXL, jakésik takové kamizoly s blýskavými srágorami na povrchu a gumových sádlo máslo bot.

Ta Verunina posilka sa nacházala u kraje Olomůce, kurva, a bolo to tama svinsky krásné. Měli tam okénko, kurva, a za ním pičus a jak nás opatřil hnetkaj Dobrý den, patrně jste si spetly cestu dámy, ale Veruna vytáhla voučr, hodila na něj slinu, připleskla ho pazdrátovi nečistému na čelo a Drž pec, bábovko, žádnů cestu jsme si nespletly, jsme tu, abysme si svinsky zaposilovaly!

Zapadly jsme dovnitř. Jáj, lidi! Tama bolo věcí Samé posilovací sračky a na nich ogáři cajzlovského vzezřeni, kurva, co sa snažili, aby sa jim udělali nějaké svaly, kurva. Ve většině případů to bola snaha úplně na piču. Když si nás ogáři všimly, tož začaly svinsky valiť bulvy, kurva, bo takové krásné hanácké samyce asik ještě neviděli. Já bola zrovna v takové lehce flirtovní náladičce, tož su sa rozhodla udělat jim maličků radosť. Rozepla su si vršek od teplákovky a vypustila mlikárnu na světlo bóži!

Ogáři na to kůkaly jako na zjeveni, kurva, bolo to krásné! Tož ale kvůli okazováni cecků jsme do posilky nepřiprckaly! Bolo třeba začit tvrdě fachčit!

Nejdřiv su čopla nožisko od stolu, narazila na něj takuvé to dvacetikilové kovuvé kolo na činku, kurva, a začala s tím mlátit do boxovacího pytla. Bolo to svinsky lehké a připomínalo to, jako když su tuhle chtěla nohó od stola zabit starého a sinátorovi sa to nelíbilo a na nohu sa mi pověsil. Prostě su starého rubala ne nohó, ale nohó se sinátorem. Nasralo mě to, trochec víc su sa rozpřáhla a prc! Pytel sa urval a spadl na takuvého sráča malého, co tama jako naprostá piča skákal přes švihadlo. Chuj retardovaný!

Tož pytel račik ne, řikla su si. Zkusím dřepovať, kurva, posílím stehniska a taky ty mléčné žlázy. Kydla su si na lavicu a začala si dlachnit dudliky na ceckách, aby sa pěkně ztopořily. Vite, když sů v klidu, tož to jsou takové normoš cucací dudáky, kurva, ale jak je rozdráždim, tož narostó a jsou velké jak pocité moravské klobásy a dají sa s nimi robiť šelijaké prasárny a svinstva.

To víte, kurva! Ogáři na to masírování kůkaly a hnetkaj sa jim v hóznách začaly dělat stany. Tentukrát su na to ale kašlala. Když su měla dudliky pěkně vytvrzené, čopla su dvě dvacetkilová kulatá závaží a pověsila su si je na cecky. Pak su dala ruce v bok, kurva, a začala dělat dřepy. Jáj, čtyřicet kilo su na dudách vobec necítila! Mosila su přidat zátěž!

Kus ode mě byl benčpres a na něm buzik svalnatý zvedal činku jako totálni dylina. Aji se závažími na ceckách su k němu došla a Chuji, puč mi to!

A chuj Počkejte Madam, až dodělám sadu!

A já Tady máš sadu! A flákla su ho nohó přes kuliska.

Chuj zakokrhal jak vražděný kapón a jak měl tu činku masivní zrovna nad sebó, tož ju pustil a namlel si s ní kvalitně mordu.

Odmontovala su z tej jeho činky všechna závaží a nandala si je na cecky a zasik začala dřepovať. Fort to bolo málo, kurva!

Tož ale to už ke mně dobíhal ten degen z recepce a Pani, co to tadyk děláte? Ubližujete našim zákazníkum, to mosí přestať!

A já jak su dřepovala, tož mi najednó svinsky zaškrundalo v bauchu a šprk! Posrala su sa! Chuj, jak ke mně rázně petal do teho čompnul , smekl se a ksichtem si dal o ty moje závaži na ceckách. To víte, hnetkaj šel do limbu a spadl tó natlučenó hubó rovnó do té lóže dýmajících hanáckých sraček nejvyšší jakosti!

V tu chvíli šici ogáři přestali cvičiť a Madam, co jste to udělala panu Votáčkovi? Za to vás porubeme!

A já Tož pojďte, chujové!

Začala sa veliká sranica jako z taliánského filmu, kurva. Svalovci fůsatí enem v adydaskách ke mně prcali nadrbaně a chceli mě zrasiť. Jáj! Takových už bolo! Normoš su je brala po kefách nohó od stola a k temu su sa vrtila v bocích a moje cecky obrněné železem létaly semka a tamka a rasily šecko co sa jim postavilo do cesty. Prostě tradiční hanácká férovka se vším všady.

Za dvě minuty bola celá posilka proměněná na lazaret skuhrajících cypů a jako gut, no ne? Konečně su sa cítila krásně rozcvičená a posilněná.

Pak su si ale najednó uvědomila, že vobec nevím, kde je Veruna. Tož su našponovala ušadla a Jáj, podle zvuků, co vycházaly z hajzlů bolo jasné, že má jakéhosik kunčafta a lisuje mu kulky. Rozhodla su sa, že ju nechám dokončit prácu, kydla su k polici, kde boly takové jakoby plechuvky s takovými těmi projetnamy, nebo co, tož su to všecko zožrala a nkonec su si napíchala do cecků serdojdy, co tama měli buknuté v šupleti.

S Verunó sme nakonec z posilky odcházaly svinsky spokojené. Já bola kvalitně posilněná a protáhnutá, Veruna si zasik vydělala padesát korun, což je na tři šeráčky, kurva. Je škoda, že sa posilováni věnuje enem tak málo lidí! Dyť je to masivně zdravá věc, kurva! Ogárci a robky, nebojte sa a takyk si někdy donděte zaprcať do posilky s činkami! Zvětší sa vám cecky a třeba vám aji někdo na hajzlu podlachní kuliska! Tož tak.


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru