Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Film Se7en: alternativní konec

08. 11. 2016
2
2
1866
Autor
Danny

Toto je můj vlastní alternativní konec filmu "Se7en" - bude dávat smysl pouze těm, kdo film viděli. (Ostatním možná pomůže shrnutý děj na Wikipedii https://cs.wikipedia.org/wiki/Sedm_(film))

"Když jsem viděl tu vaši rodinku," popichoval dále John Doe, "cítil jsem závist. Proto jsem tvoji manželku a její nenarozené dítě zabil. Mým hříchem je Závist." Seržant Mills přemýšlel. "Odhoď tu zbraň, odhoď ji!" křičel na něj dále detektiv Sommerset. Mills si odkašlal a obrátil se k Johnu Doeovi, začal mluvit ledovým hlasem: "Ty sráči, ty si teď myslíš, že tě tady zastřelím. Myslíš, že tě tady zastřelím a potom já budu vinen Hněvem a ty Závistí. Jenže - hovno. Vidíš, jak odhazuju zbraň. Teď tvé dílo - to dílo, na kterém ti tak záleželo - nebude kompletní. Půjdeš sedět s vědomím, že jsi selhal: perfekcionistu jako jsi ty to bude hryzat celej život. Celej život za mřížemi, Johne Doe, rozumíš mi. Kvůli tomu, že se nenechám zatáhnout do tvé hry, se ti nepodařilo ztělesnit všech sedm smrtelných hříchů: a to je má pomsta."

2 názory

Josephina
09. 11. 2016
Dát tip

perfekcionisti mi lezou na nervy (umrtvujou život)


Whitesnake
08. 11. 2016
Dát tip

ok, fakn. Ten film je naprosto skvělý


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru