Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cesta do Jičína, kurva!

14. 11. 2016
4
2
700

Jáj, lidi, kurva. Normoš mám za sebó další svinsky hezké dobrodružstí, během kterého sa okázalo, že sinátor je ještě o cosik málo větší debilek, než jsme si tadyk šici myslali jako. Šecko to začalo jedneho dna, když normoš buchot na dveřiska a jáj! Cizí ogár v kroju a natřásá sa a Miluno, kurva, do týdna a do dna tě zvu do Nového Jičína na chlastaci závod! Kukaj doject, určo vyhraješ, si naša alkeholová pani královna jako!

A já Jáj, dobytku, tož dondu, to je jasné! Počitajte se mnó!

Za týden a den su sa pak zobudila svinsky brzo. Bola su celá napružená jako a těšila sa na to veliké chlastáni. Ale to víte, jakosik sa mi nescelo ject enem tak bez doprovodu, co by mi slůžil hezky a dělal šecko, na co si pomyslám, kurva. Naburácala su tedyk do sinátorovo mrdniku a Vstávej debilku, holala, bode z tebe Emil Fijala jako!

A debilek protiral očadla a Maminečko moja hodná, je moc brzo, copa sa děje?

A já Darmožrůtku špatný, jede sa na výlet do Nového Jičína, víš su pozvatá na chlastací závod a chcu vyhrát! Tož sa zdvihaj, jedeš se mnó!

A sinátor věděl, že pámbu nemá rád odpor a trestá ho mojí rukó nohó od stola, tož sa zdvihl a Dobře, maminko, jdu sa nachystať na tu veliků cestu.

Zapadla su do kuchyně, z kredence vytáhla masivní krosnu a začala prasiť provijant. Rozkrájala su dvaja bochniky chleba, namazala ty krajíce sádlem, položila na to tlačenku domáci, posypala cibulů a zabalila to do novinového papiru, kurva. Z těch dvó božich darů bolo třiceť chlebů, což sa mi nezdálo. Naházala su to tedyk do krosny a pak k temu ještě přidala pětilitrovů flašu loštického zázraku. Cajzlové asik nevědijó, co to je, kurva, tož špeciálně pro tytok dyliny dávám vysvětleni, že to máte ty holomůcké tvargle zavařované a jako gut, no ne? Pak su na to šecko položila svoje náhradni oblečeni, čupr gut teplákovů sůpravu jak z Nasa a na tu položila ještě uzenů vepřovů hlovu ke svačině, kurva.

Když sa dolů po schodách zesral sinátor rozespalý ve svých jediných hóznách záplatovaných a v cáru miky od Bláži, dala su mu do pazór basu s lahváči šeráku a Ne abys to rozbil, hňupe! Bodeš dělat lidský rudlík, chápeš?

Pak jsme sa vydali na autobus. Víte, vymyslala su to tak, že autobusem dojedeme na nádro do Olomůca, tama přestůpíme na vlak do Jičína a jako gut, no ne? Cestó na autobus sa sinátor tvářil rozespale jak krtek z díry motyčkó vyrubaný, a to sa mi nelíbilo. Utrhla su tedyk v příkopu řádnů kopřivu a jajajajajaj! Pěkně su s tím sinátora švihala přes kulky a půlky, co mu vykukovaly z díry na hóznách.

A chuj Maminko, pálí, pálí, auauauauau! Za co? Za co?

A já Budiček, viš? Si svinsky ospatý a já nescu, aby to moje pivánko skončilo rozflákané na zemi, kurva.

A sinátor Maminko, víš, su ještě nedospatý, viš, só teprve čtyři hodiny ráno.

A já Co bys chcel, chuji? Mukli v Jáchymově za bolšána vstávali už v půlu, ty slečinko! A liskla su ho kopřivó přes nektarinky tak silně až viskočil svinsky.

Cesta busem do Olomůca bola nudná, nic sa nedělo, ale díky temu su mohla přemyšlat a vymyslala su čupr gut nápad. Když jsme dorazili na nádro, chytla su hajzla za ušadlo a Hajzle malý, poslůchaj. Jeden z nás pojede na černo, kurva, abysme ušetřili, jasné? Lístek si kůpíš enem ty.

A debilek Ale maminko, když nebudeš mnět lístek, tož tě chytí pan revizor a proštipne ti kleštičkami ušadlo!

A já Ale guvno.

Pak si sinátor kůpil u kasy lupínek vlakový a aji s krosnó a basó piv sme naburácali do vlaku. Lidí bolo v tom ranním spoji enem málo, tož gut. Zapadli jsme do takuvého kupé, kde chrněl jakýsi šantus fůsatý, udělali si pohodličko a za chvilu už průvodčí mávnul tó plácačkó na koberce nebo co a jelo sa.

Za chvilu su dostala masivní hlad a žižu. Odevřila su krosnu, vytáhla uzenů vepřovů hlovu, položila ju na sedačku, pak su vyrabovala loštický zázrak, teplákovku a dostala su sa k hromadě chlebů s tlačenkó. Vzala su si dva krajíce a dlabala a mlaskala, a sinátor s basó šeráků na klině na tu kukal a uplně žgryndal hlady. Bo su hodná maminka, tož su na něho myslela a nechala su mu z jedneho chleba kůrku a velké kolečko cibule. Hajzl to sešrotoval jak koncentráčnik petrželovů nať a bo je nenasytný, tož mu to bolo málo a kůkal na tu vepřovů hlovu a loštický zázrak a Já zitra je takyk den, degene a liskla su ho nohó od stola.

Když bolo po snídani, objevil sa za skleněnými dveřmami do kupé stín revizora, co zuřivo cvakal kleštičkami.

A sinátor Maminko, jejejejeje! A ty nemáš ten lístek! Co bodeš dělat?

A já Jáj, do prdele, co to je venku za okeniskem, kurva, to su eště nidy nevidila a sinátor Kde a co a jak čučil do blba, zkonfiskovala su mu ten jeho listek a strčila su si ho mezi dudy.

A sinátor Maminko, prosimtě, to je moje, já... Ale stačilo mu strčit k čuchometru nohu od stola a uklidnil sa. Bo su dobrá mama, co má svojeho haranta ráda, dala su mu mateřsků radu. Odevři okno a pověs sa venku dolů za pazóry. Tož sinátor rychlo udělal co su řikla, odevřil okno, vyskočil ven a pověsil sa jako pabůk zvenči na vlak. Bola z něj vidět enem prstiska co křečovitě svírala rám okna.

V tu chvilu donitř vstůpil revizor. Vypadal jako ten Rajnhard Hajdrych, kurva, a Dobrý den vážení cestujíci, přistůpil nědo?

A já Já, kurva. Tadyk mám poctivo zakůpený listek. A dala su listek Hajdrychovi, zahajlovala, hajzl to proštipl a bolo to.

Když vypadl, vytáhla su sinátora zpátky do kupéčka a sinátor bol bez mikiny, ale místo teho měl ve vlasách zamotanů jakůsik haluzi a scíplého brabca. Za odměnu, že tak hezky visel si mohl čuchnót k moji krosně narvaté žrasem.

Jízda sa svinsky vlekla, tož su sa rozhudla, že sa zabavím další etapó žrani. Vytáhla su si flašu s loštickým zázrakem, odzátkovala a začala hltať! Lidi zlatí, vůně tvarůžková bola nahlej úplně všude. Žrala su a mlaskala a najednó ten šantus fůsatý, co tama celó domu spal sa zobral, kůknul na mě, zavětřil, udělal divný gzicht a začal blet.

A já Co bleješ, chuji?

A Chuj udělal blicí pauzu a Prohuba, pani, to je smrad, pomoc, pomoc, já sa dusím!

A Já Ty fajnovko zženštilá a flákla su ho nohó od stola. Enemeže jak su ho flákla, tož mi z pazór vypadla ta flaša a rozflákala sa na podlaze! Celým vagonem sa začal šířit mrtvolný smrad. Smrdilo to úplně stejnak, jako když su bola jednó na ekzkurzi v uzavřetém oddělení domova důchodců.

Ten smrad samořejmě přivábil Hajdrycha. Esesák vstůpil donitř, zacpal si čuchometr, enemže pak si všimnul sinátora a Jejejejejej! Já su tušil, že tadyk cosik neštymuje! Kde máš listek, darebníku?

A sinátor Maminka mi ho zala!

A já Ty hajzle nečistý, já nejsu žádná tvoja maminka, si uplně cizí darmožrůt a vobec ťa neznám jako.

A Hajdyrch čopl sinátora za ušadlo, vytáhl kleštičky a cvak, procvakl mu laluček.

No lidi, debilek začal békat jako kdyby nevim co! Tancoval po kupé, z ušadla mu crkala rajská na šecky strany, já sa smála, Hajdrych vlakový sa smál a jako gut, no ne?

Tož ale pak v tom nejlepčim najednó hrk, hrk, šecko sa zatřáslo a stáli sme.

A já Co to jako, kurva? Jedu na chlastací závod do Jičina Nového.

A Revizor Asik zasik nějaká ta Iveta, vite, skočila pod kolesa a je na kašu. Ale eslik jedete do Nového Jičina, tož pro vás mam zpravu. Do Jična sicek jedete, listek máte správný, ale jedete do Jičina v Čechách, co je na úplně druhé straně.

Lidi, já sa tak nasrala! Čopla su degena sinátora a rasila ho revizor nerevizor a Tys kůpil špatně listeček, hajzle nečistý, za to tě zrasím do mrtva!

A sinátor Maminko, dyť si řikla, že jedeme do Jičina, tak su kůpil listek do Jičina a nebi mě, nebi mě!

Když su ho zrasila, narvala su ho do krosny, vylezla ven oknem a kůkám, vepředu u lokomitivy vážně jakásik semletá Iveta nebo co, hemžili sa tama felčáři, funebráci a benga, můchy sa na to zdaleka srocovaly, bolo jasné, že jen tak hnetkaj nepojedeme. Tož co! Stejnak jsme jeli úplně kamsik do cajzlovské ryti! Zala su krosnu a zapadla do nedalekého pajzlu plného degenů vesnických a tama normoš uspořádala svoju vlastní chlastací sůtěž.

Sinátor to sůtěženi dlůho nevydržel, nědo ho tama na hajzlách zkusil ojebať do kakaové dirky, tož vzal kramle. Později su sa dozvěděla, že zkůšal zpátky domů stopovať, ale měl smolika, mosil pěšórem. Upřimně, já bych jakémusik degenovi enem v rozedraných hóznách a s chcípnutým brabcem v páču takyk nezastavila. Domů su sa pak vrátila sama asik tak za týden nebo dva a šecko bolo čupr.

Tož to vidíte. Člověk si jednó za uherák vyrazí za zábavó, udělá šecko možné, kurva, aby to bolo čupr gut, hajzla malého s sebó vezme jako osobního pucfleka, žrádlo nadělá a k čemu to? Nejlepši je na šecko sa vysrať a jit sa pobaviť do nejbližší puytyky smrduté, kurva, dyť ty lidi só šude stejné, se šemi je stejná zábava. Enem ty cajzly do teho nepočítám, to sů chuje a zaslůžili by, kdyby jim všem Hajdrych kleštičkami procvakl ušadlo.

 

2 názory

Ďyk, mam tě ráda svinsky!


Whitesnake
15. 11. 2016
Dát tip

gud, pyčo, sem se normalně bavil jak sviňa... kaj na to chodiš???


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru