Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Magda Chvatónová v akci, kurva!

Výběr: Marking Machine
21. 11. 2016
4
0
976

Spěciálni svátečni povídanka ještě k 17. listopadu, kurva.

Jáj, lidi, kurva! Možná už su vám řikala o svojí dobré karamádce Magdě Chvatónové. Magda je taková svinská bestia, víte? Do teho osumdesátého devátého to bola estébačka uznávaná, vite, dělala v Holomůci na prokuratuře výslechy. Benga dycky přivedla jakůsik máničku vlasatů, Magda ju popada a flák vumlem po čuni a Jáj, máničko, tož kde sů ty samizdty, kurva, kde máš ty Havly jako? A rasila hajzla, zuby létaly, a Magda nepřestala dokud hajzl neřikl Pani příslušnice, nebite mě, nebite mě, Havlové sů doma pod postelí v krabici od botasek!

Magda má postavu jako ogár, je dobrá v páce, ale cecky má mizerné, to je jasné, dobré cecky mám enem já, kurva! Každý ju u nás zná, bo nosí starů esenbácků uniformu a čepicu, nesundala ju od osmadevadesátého jako. 

Každého sedmnáctého listopadu chodím pravidelně s Magdó do hospy, a tama dycky vzpomínáme, jak to bolo za totáče krásné svinsky, jak stálo pivo korunu, jak bolo šade kvalitni žrádlo, řádně dlůhé fronty a nikde žádný šantus nebo uprchlik. Letos bola Magda celá taková zkormocená a fort Milu, je to šicko na piču poslední roky! Dřív su si žila jako pani, viš, bola su uznávaná kurva fízlacká, v jednom kuse su vyslýchala máničky a somráky různé, jednó mi dokonce přivedli aji Hlavsu s Magorem, tož su jim kapala na kuliska jejich zakrnělá umělů hmotu hoříci, jáj, nedovedeš si představiť, jak u teho šel Hlavsa krásně do sopránu jako! Tož a co teď? Dělám vyhazovačku na tancovačkách a občas sa účastním tajných řeckořímských zápasů v katakombách pod svatým Mořicem jako. Na piču šicko! Za totáča to bolo lepči!

Pak sáhla do vystřihu a vytáhla cosik, co vypadalo jako ruženec, enem to nebolo z malých guleček ale ze zubů a Magda, totok je muj talismánek, viš? Taková vzpominka na minulosť. Co zub to jeden výslech. A okazovala mi zuby a měla tama vzácné kůsky, dokunce aji klofák od Tófara, ten ale nevyrazila sama, dostala ho jako věno od svoji mutr, co robila vrchní bolševicků rasičku na Pankrácu v Cajzlbergu, kurva.

Jáj, lidi, já bola tak dojatá. Magdy mi bolo upřimně líto a její smutek su chápala. Tož a vtom frk, kurva, napadlo mě, že bych mohla udělat po několika letech zasik jednó jeden dobrý skutek, nebo jak sa temu řiká.

Magdi, ty poštěváku od slona, zabékala su, chcela bys na jeden večer opět zažit totáča jako?

A Magda Jáj, Milu, to by sa mi splnil moj sen, ale jak bys to, sim tě, zařidila?

A já Neboj sa, neboj sá, mám svoje metody. Pojď jdeme k nám domů, já to tama mám fort jako za totáča, viš, atmosféra tama je přimo normalizačni, a ti moji chujové, no co bych ti povidala! Uvidiš sama.

Dochlastali jsme, vycrkali sa popánsku do pizoárů a razili k nám dom. Když jsme doprcali k baráčisku, tož Magda nejřív zkušeně obhlidla terén, kurva, eslik něde něco, pak vytáhla vumla, chlustla na něj zelenáča napěněného, vyleštila a ke dveřám a rachot a Veřejná bezpečnosť, otevřite, otevřite! A peckovala vumlem do dveří, no jejejejeje!

Za chvilu sa dveře odevřili a tama starý enem v tilku a trenclách a dobrý den, copa... a dostal takovů pecku vumlem, že zapadl donitř jak čamrda. Lidi, já sa smála, až sa mi dělalo vlhko v trenclách!

Magda zapadla do baráčiska, já za ni. Sinátor zrovna prcal úkoly, tchyňa žrala krupicovů kašu a Žeryk sůložil se staró holinó. Jak všichni tři Magdu opatřili, zbledli hrůzó.

Chujové, zabékala su. Napráskala su vás, že zde konáte jakůsik protistátni činnost, kurva! Tadyk sůdružka přislušnice Chvatónová vám přišla zatrhnůt tipec jako! Pak su si sedla s lahváčem do kůta a enem kůkala, co sa bode dět.

Magda sa nejdřív zaměřila na starého. Čopla ho, posadila ke stolu, proti němu postavila stolní lampičku, rožla a Jáj, hajzle, tak jak to bolo?

A starý Pani policistko, já nerozumím.

Magda ho vzala vumlem po rypáčisku a Sůdružko sa říká, ty imperijalistický zmetku!

A starý Sůdružko policistko, já nerozumím.

A Magda V klidu, normoš sa přiznaj po chlapsku, viš, bode to lepči, dostaneš maximálně osum járů v Jáchymově, to je gut.

A starý Sůdružko, já opravdu nerozumím, k čemu sa mám přiznať?

Magda ho znovu vzala po čuni vumlem a Tož ty budeš dělat debila jako? My u nás na odděleni šicko víme! Kůkaj sa přiznať, nebo to odsereš nejen ty, ale aji tvoja rodina, jasné?

A starý sa rozbékal svinky a Opravdu nic nevím, sůdružko, opravdu, opravdu!

Magda si zapálila reťóra, otočila sa ke mně a Nejdřiv nikdo nic neví, to je normoš. Ale za chvilu bode zpívat, neboj.

Pak dostal starý řádnů politicky výchovnů sadu jako, že bol celý modrofialový jak nějaké taliánské žrádlo z hajzlů z mořa, ale fort zatvrzele mlčel, kurva. Magda pochupila, že na něj mosí jít psychologicky. Přivázala ho tedyk k židli, čopla tchyňu, zavřila se s ní do jejího zavšiveného mrdniku a rachot strašlivý a békání a praskot kosti a starý Nééé, to ne, přiznávám sa, přiznávám sa!

Magda vylezla ven, za nehtami u pazór tchyniny pačesy a Konečně jsi sa pochlapil, viď? Tož jak to bolo?

A starý Sůdružko přislušnice, tadyk ta almara naproti vám má dvojité dno a pod ním sů schované flaši domáci samohonky od jedneho kolegy z práce. Kdybych to taktok nezařidil, tož by mi to tadyk sůdružka manželka Miluna zkonfiskovala a vyglgala.

Otevřila su Almaru a opravdu to bolo tak! Tajná dutina plná chlastu!

Magda zavelela odvést do cely, já starého dovlekla do sklepa, hodila dolů, a nastůpil sinátor. Lidi, ten bol posratý až za ušima. Piča malá jako je on je dycky z uniformy vyvalená jak sviňa. Eště nidy su ho nevidila taktok sa klepat.

Tož kde to je, řikla Magda a přejela darmožrůtkovi vumlem po kešeni.

Sinátorovi totok málo po tem, co viděl zrasení fotra, stačilo. Rozbékal se a sůdružko přislušnice, nebite mě, nebite mě! Přiznávám sa! A natáhl sa pro školni tašku a vytáhl z ní jakůsik bichli, kurva.

Magda to zala a Jáj, to je u takových malých mániček klasika. Havel, kurva. Samizdat. Tož ty tu maturu neuděláš, to je jasné.

A sinátor To je povinná literatura, my to teď mosíme čist ve škole.

Magda ho zala vumlem ko kešeni a Tovižejo! Ale gut, gut, to vyřešíme později jako. Teď mi spíš řekni, kde je to druhé.

A sinátor ztuhl a Jaké druhé, sůdružko pani příslušnice?

A Magda Oba moc dobře víme, o čem je řeč.

A sinátor čučil nechápavo, tož Magda zavelela svliknót do nahulata. Hajzl sa svliknul, tož to víte, trochec su sa stydila, že su povila něco s tak malým šulinkem, ale co sa dalo dělat. Pak jsme šli ven a hajzl mosil běhat v mrazu kolem baráčiska, přeskakovať přes popelnicu, bolo to veselé, ale nezdálo sa mi, že by skrýval cosik dalšího.

Magda ale Neboj sa Milu, já na mám na tytok protistátni hajzloviny čuch! Poznám, když nědo něco tají.

Sinátor ještě chvilu cvičil, pak jsme ho celého zmrznutého nahnali do sednice a tama Magda zavelila Dřepy, hajzle!

A hajzl začal dřepovať, raz, dva, tři dřepy udělal a najednó bác!

Lidi! Temu byste nejeřili, ale najednó mu cosik vypadlo ze sracího otvoru!

A Magda Řikala su to, ne? A zvedla to a kůkáme na to, bolo to kovuvé a dlůhé jako umělý šulin.

A já Hajzle malý, erotycké pomůcky jako? Takže si nakonec buzik, viď? Zasik jakésik análni vajíčko! Já si to fort myslala! A už su ho chcela zrasiť, ale Magda mě zadržela a Milu, neni to buzik, podivaj a to železné dyldo rozšrůbovala. Unitř bola rulička eur, kurva, mapka s vyznačenó cestó do Západního Německa a předem připravený dopis svini Merklové, kurva, vite, prosba o udělení azylu jako.

A já Vysvětluj, hajzle!

A hajzl, Maminko, odpusť mi to, chcel su uprchnůť do Německa, bo tu su svinsky nešťastný, viš. Ty penízky su tajně celé měsíce vydělával po odpolednách v jednom čuprmarketu, a schovával do tohotok pouzdra, aby si je nebjevila a nebi mě, nebi mě. A já ho rasila a lískala a Hajzle jeden, taková ostuda tadyk před sůdružkó přislušnicí! Co si teď o naši rodině kdo pomyslá? Starého chlast, to je pohoda, ale co totok jako? Su politicky znemožněná!

Když su ho dorubala, rozdělili jsme si s Magdó kořisť, vyvalily sa před televizi, modřinatý a napuchlý sinátor nám tama s brekem přes špeciální čpagát z budůcnosti pustil z Jůtubu Husákovo projevy a pak zpívání Káji Gotta, chlastaly jsme kořalku a bolo nám krásně. 

Magda u nás vydržela až do rána a pak strašlivá děkovačka a Milu, to bolo krásné, opravdu! Něco tak užasného su ještě nezažila! Mám tě svinsky ráda! Pak jsme sa olíbaly jako Brežněv s Chruščovem a rozešli jsme sa.

Tož to vidíte. Magda, chudák, sa mosí srat na tancovačkách jako největší chuj, a přitom je to taková šikovná roba jako, bez ní by bol možná sinátor dneska už za Železnó oponó! Vite, já si myslím, že šecky ty vyhazené fízly a esenbáci by měli dostať další šancu a měli mnět jakésik vlastni družstvo, aby dělali ty výslechy, vážně só na to machři. 

 

 

 

 

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru