Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odpověď Relému na jeho vánoční přání

18. 12. 2016
4
14
1351

Milý Románku!

Velmi si vážím Tvého krásného vánočního přání! Zvažuji, že si jej vytisknu, zarámuji a pověsím za zeď naproti posteli, abych se na něj mohl dívat před usnutím. V současnosti tam mám, jak jistě dobře víš, portért Fedora Gála, a ten už se mi začíná nějak okoukávat. Chci, abys věděl, že našeho intimního přátelství si cením téměř jako svých vysoce kvalitních literárních počinů. Jsi citlivý, jemný, příjemně voníš. Když se spolu nazí mazlíme v posteli, neškrábeš. Dlouhou dobu jsem si myslel, že je to tím, že si důkladně holíš celé tělo. Když jsem později na našem druhém rande pohmatem zjistil, že za to může absence varlat a s ní spojený deficit pohlavních hormonů, bylo mi Tě líto. Takový hodný člověk a tak kruté postižení! Ale co naplat! Všichni jsme figurkami na šachovnici velké Boží partie, jejíž smysl neznáme a nikdy jej ani nepoznáme! Pán z Tebe chce mít zrůdu a já to přijímám.

Ač je Tvé tělo zmrzačené nepochopitelným Božím zásahem, cele jej miluji. Miluji jeho nedokonalý tvar. Tvé roztomilé krátké končetiny. Tvou žensky širokou pánev i gynekomastické prsy. Ach! A miluji také Tvé rety a bezzubé dásně, zejména když se přimknou k mému ďáblovu výhonku a začnou jej submisivně sát. Miluji, jak vždycky, když Ti moje dělo trhá kachlíky, kvičíš jako sele při podřezávání. Tvůj vlastní čudlík je sice jen takový malý a neškodný kousíšek masa, ale o to víc mě baví podrobovat ho nejrůznějším mutilacím, zejména lisování v mé básnické sbírce. Ach ano. Jsi takové moje selátko, můj malý plešatý čuník s kytarou, kterého bych nevyměnil za žádnou nafukovací pannu ani panáka.

Díky, že jsi, Ty moje úžasná plešatá buzničko!

Zde dávám Tvé vánoční přání k nahlédnutí široké veřejnosti, aby mohli všichni, kterým se podobné laskavosti nedostalo, truchlit a rvát si vlasy závistí.

 

Tvůj Radovan Drtičzadků


14 názorů

Norsko 1
20. 12. 2016
Dát tip
A leje a leje. Jedna splaška za druhou. A nikdo ho nemá rád, chudáka

ani tip ti nedá, nevděčník...


Norsko 1
19. 12. 2016
Dát tip
Prý napsal víc děl než já. Jà myslím, že napsal víc děl než kdokoli jiný. Samá sračka. Každý to ví

Norsko 1
19. 12. 2016
Dát tip
Relé je totiž čistoskvoucí magor. Poslal bych ho k bábě kořenářce.Pro nějaké extra koření, jinak umělecky chcípne

Norsko 1
19. 12. 2016
Dát tip
Píše relé, koleduje si o výprask

Gora
19. 12. 2016
Dát tip

Whitesnake: vtipné a trefné:-)


Whitesnake
19. 12. 2016
Dát tip

Sliny se vždycky drží na ropuše,

i něco jiného, když leze do zadku.

Však přiznává-li mi někdo existenci duše -

pak je to se mnou

ještě v pořádku.


uz mi odpisal! :-))


Norsko 1
19. 12. 2016
Dát tip
Něčím takovým jsem byl před pár dny taky poctěn. Skvělé

agáta5
19. 12. 2016
Dát tip

milé vyznání :)


dik. -- niekedy zabudam na svoju silu.


dosla mi rovnaka. napisal som mu: "mrzi ma ze tvoja tvorba nedosahuje uroven tvojich komentarov:-)" --- a uz sa mi neozval. neviem preco:-(


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru