Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mezi kopci kraj

19. 12. 2016
1
3
461
Autor
amoresperros
Mladý kluk, tak dvacet dva let, si chtěl vyšlápnout do přírody, protože měl problémy s depresemi, vinou své práce a městského života. Zastavil, prohlížel si krajinu okolo rybníka a rozhodl se, že si zde postaví stan, protože se mu to místo líbilo. Brzy ráno, ještě rozespalý, vylezl ze stanu a začal si protahovat tělo. Všiml si, že kousek opodál, stojí cizí chlap a upřeně na něj hledí. ... Chlapec znervóznil. Přemýšlel, kde už toho člověka, který ho nepřetržitě sledoval, viděl, jelikož se mu zdál velmi povědomý. Z toho muže šel strach. Vysoká, široká, vousatá, potetovaná a plešatá bedna... Už ví! Jeho fotku ukazovali v televizi asi před měsícem. Je to zvrácený homosexuál, kterému se podařilo utéct z basy! Není tu žádný signál, nemůže zavolat policii a ani na to nemá čas. Ten úchyl se rozeběhl proti němu a hlasitě u toho řval. Kluk před ním začal zběsile utíkat. Honili se okolo rybníka. Po sedmém kolečku se mládenec otočil, vzmužil se a chtěl si to s ním rozdat jako chlap s chlapem. Oba u toho strašně křičeli. Netrvalo to moc dlouho a sexuální predátor jej přemohl. Rozbil mu čelist, zlomil dvě žebra a donutil si lehnout na zem do trávy. Zalehl ho svým tělem a stáhl mu dolů trenky. Krajem se začala rozléhat děsivá ozvěna, trvající několik hodin. Když s ním skončil, jemně ho poplácal po zadku. Oběť byla schoulená a plakala. Bylo mu toho kluka docela líto. Vtiskl mu do dlaně aspoň pětistovku a odešel někam pryč.

3 názory

agáta5
20. 12. 2016
Dát tip

ježkovy voči


Lakrov
20. 12. 2016
Dát tip

Dočteno (což vzhledem k délce není těžké), ale jsem z toho na rozpacích.  Ne z obsahu, ale z podání, podobajícímu se spíš převyprávěnému filmu  než povídce. A přitom to má tak hezký název (Po jeho přečtení se mi vybavily  "hory, doly, černý les", ale kdo ví, zda víš, o čem mluvím :-)  


K3
19. 12. 2016
Dát tip

Nezdá se mi to moc pravděpodobné.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru