Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Polobotky

01. 02. 2017
2
2
777
Autor
Cimanad

Polobotky

Když jdeme s manželem kupovat nové boty, vždy si vzpomene na své mládí. Vzpomene si, jak s maminkou šli kupovat nové polobotky.

Vždy prý byl velice nešťastný, že má jen polobotky. Jako malý nemohl pochopit, když jsou boty celé, nic jim nechybí, proč se jim říká polobotky. Vždy toužil po celobotkách, jeho sen se mu nikdy nesplnil, v obchodech měli pouze polobotky.

Doba se hodně změnila, pryč jsou ty doby, kdy jsme byli malí, ale co zůstalo, co doba nezměnila je to, že stále si můžete  koupit pouze polobotky. Když vznesete v obchodě přání, že byste rádi za své vydělané peníze celobotky, nikde je nemají, jen se vám vysmějí.

Takže proč stále polobotky, když už na první pohled jsou boty v pořádku, ale stále jsou to jen polobotky, co jim ještě chybí do celobotek?

Neměla by se tím zabývat vyšší místa, možná i ta na evropské úrovni a stanovit kritéria, co jsou polobotky a za jakých podmínek máme nárok na celobotky?


2 názory

Cimanad
02. 02. 2017
Dát tip

Díky za hodnocení.


celotip.................*/*


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru