Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vtip

27. 02. 2017
3
3
357
Autor
Stavák

Mladý muž po několika měsíční známosti je pozván svou dívkou, aby s ní a s jejími rodiči strávil víkend na chalupě. Vzhledem k tomu, že se obává případného sexu a nemá žádnou zkušenost, rozhodne se navštívit místní lékárnu a koupit nějaké prezervativy. Místní lékárník zjistí, že mladý muž nemá žádné zkušenosti v milovaní a rozhodne se mu pomoci. Věnuje mladíkovi poměrně dlouhou dobu, kdy mu vysvětluje základní praktiky a polohy při milování. Po hodině se zeptá mladíka, zda chce koupit baliček se třemi kondomy, se šesti a nebo dokonce rodinné balení. Mladík přivře zálibně oči a s díky za pomoc koupí rodinné balení. Následující den přijede na chalupu rodičů své přítelkyně. Večer je pozván na společnou večeři v rodinném kruhu. Když přijde mladík do jídelny, okamžitě si sedne, sklopí oči a začne se modlit. Rodina je překvapena jeho reakcí, ale přidá se. Po pěti minutách se však mladík stále modlí. Když uplyne 20 minut, dívka se k němu nakloní a povídá: "Netušila jsem, že jsi věřící."
On na to: "Netušil jsem, že tvůj otec je lékárník."


3 názory

Stavák
28. 02. 2017
Dát tip

Souhlasím.

Děkuji Vám za návštěvu.


Tak to je bezva pointa. Vlastně by si ho mohl pantáta považovat, že je tak zodpovědný. A chlapec by měl super tchána. :-))))) /T


Staváku, musím říct, že jsem se smíchy popadal za břicho. A pokud smím, budu zítra ve škole bavit spolužáky. Souhlasíš?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru