Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

před sebou neutečeš

27. 02. 2017
3
7
1006
Autor
Danny
než jsem šel tancovat vždycky jsem se hodně navoněl tak mě na avantýrách pronásledovala vůně mého vlastního deodorantu

7 názorů

Gora
28. 02. 2017
Dát tip

Někdy je méně více:-)   Jonáš: božínku:-)  agáta:-)))


agáta5
28. 02. 2017
Dát tip

:)))


Jednu dobu dělal Jiří Korn parfém, a to ti byl Agátko sen. Bylo to něco na způsob Muglera, ale přidal trochu kořeníčka, pačuli, vanilku, no byla to balada. Takto navoněn milískoval bych se s tebou celý den. Jako tvůj sen. 


agáta5
28. 02. 2017
Dát tip

:)))) ty musíš vonět jako můj sen :)


Já osobně Agátko používám vůně jen od Diora, Intense a ve dnech, kdy jen tak polehávám pod slunečníkem a popíjím koktejly, Sauvage. Dříve jsem měl rád Thierry Muglera, ale bylo toho příliš, děvčata ve škole byla říčná a já to zkrátka nestíhal. Dior oddělí zrno od plev. No a když jsem s parfémy začínal, když mi bylo sedm, to jsem si užíval bezstrarostnost s takovými jalovámi vůněmi jako byl Diesel nebo paco Rabbane. 


agáta5
28. 02. 2017
Dát tip

zrovna včera jsme vedli debatu, jestli se má chlap vonět a jak moc... :)


Žijeme v nádherné době. Protože dříve by nebylo snadné vystoupit a veřejně se přiznat k tomu, že člověk plní úlohu chrámového prostituta. V dřívějších dobách by takové doznání mohlo v krajním případě vést až k neradostné smrti, může-li být kdy smrt radostná. Proto jsem ti, Daníku, za tu odvahu vděčný. Žijeme v nádherné době.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru