Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ágnes

09. 03. 2017
5
10
470
Autor
Stavák

líbí se mi tvá hruď

říkám si odvážný buď
líbí se mi tvůj smysl pro humor
láska má střílí šípy značky amor
 
líbí se mi tvůj úsměv zpěv
v povaze nemáš hněv
líbí se mi tvá víra
nesnášíš když v půllitru je podmíra
 
líbí se mi tvá vášeň pro básně
mám závislost na ně
líbí se mi tvé pozadí
lichotky ti nevadí
 
líbí se mi tvůj styl psaní
říkám si ,,nemysli na ni"
líbí se mi váš vánoční strom
zasáhl mě blesk i hrom
 
líbí se mi tvůj štíhlý pas
na tvé hlavě hnědý vlas
líbí se mi tvůj štíhlý pas
napíšu ti básničku zas

10 názorů

Pro Ágnes jen to nejhezčí. /T


Zbora
09. 03. 2017
Dát tip

Ty si vůl :)))))


....jedine ak na forach o obliekani


Zbora
09. 03. 2017
Dát tip

Jen tak mezi námi, Dajakbol je daleko vtipnější.


praveze som docital tvoju reakciu a v kontexte tvojich mrzutych kritik na skutocnych basnikov /radovan skromny tvorivy/ a naopak vyberovania zlych basni dajakbola a neutrusenim ani len tipu na stavaka  tak som si to spojil mi to znelo ako ironicky odsudok diela. berem ze som sa v tomto bode mohol mylit. a ze vidim ironiu mozno niekedy castejsie akoby som mal. za co sa samozrejme ospravedlnujem. tentoraz moja blamaz - aj ked si pockam na dalsi vtip co nepochopis. a vratim ti. a tentporaz sa uz nedam zmiast tvojim nepouzivanim ironie.:)

 

toto recesisticke dielo vtipne samozrejme je. 


Zbora
09. 03. 2017
Dát tip

Vlado, děkuji ti za hloubkovou analýzu mé osoby. A dočetl jsi mojí reakci do konce, žeano? Pokud ne, vřele ti to doporučuju. Pak mi můžes zkusit napsat novou odpověď .

Pokud ano, pokusím se ti také něco hezkého poradit: přístě se zkus soustředit pouze na jednu činnost (evidentně už jich víc nezvládáš, když už jsme u těch kolenou) a neodbíhat při tom neustále myšlenkami na milovaný facebook.

Mimochodem kdybych neudělal přesně to, co se mi snažíš radit, totiž nepřečetl si autorovy ostatní texty, nebyl bych zrovna moudrý z toho, jestli je dílko skutečně zamýšleno jako recese (i když se tak snaží tvářit) nebo je myšleno vážně. Od recesistického díla bych totiž taknějak očekával, že bude vtipné.


zbora: nejde o emnice ci citovy ekzemek. to moze povedat len povrchny citatel - redaktor pismaku ako si ty.:) uz len keby si si rozklikol ine jeho diela tak by ti mozno dopol aj parodicko ironicky rozmer ktory ti na stare kolena cim dalej castejsie unika. stal sa z teba staly mrzuty poet co cita dajakbola a podobne necitatelnosti. --- keby si kukal viac telku a bol na facebooku ako normalni ludia ako som ja. tak by si to hadam chapal....


Gora
09. 03. 2017
Dát tip

Zbora: :-) - hlavně ta vázanost...

no a já dávám autorovi jako skoro pokaždé tip za nehynoucí lásku k A. Šťastná žena.


Zbora
09. 03. 2017
Dát tip

Přišel jsem se podívat, čemu že to velký Vlado dal tip a vzpomněl se slzou v oku na náš dávno už zaniklý zdejší klub Emnic a citových egzémků. Autora tam samozřejmě rád odkazuju, jistě se tam dobře pobaví a načerpá jistě i něco inspirace pro další své takto veselé a hravé texty.


elegantny zaver. konecne kvalitny viazany vers na pismaku.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru