Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tříkrálová bitka

16. 03. 2017
1
5
752
Autor
Hugo Ramon

noční motýl :-)

 

s Kašparem
jsem seděl v amfiteátru
a koukal na  dívadlo
ale nevím na CO

Melichar
mi ukázal stovky lidí
a sochu ženy
která ožila
 
lišák Baltazar zacinkal
a lidi prchali do ztrát
chtěla MĚ zabít
moc

zapíchl jsem jí
kopí do hrudi
zběsilost roztála
v bezmoci

ocelový
srdce
PROBUDILO
duši


5 názorů

Debraket
17. 03. 2017
Dát tip

když mě vždycky mrzí, když vidím takový snový potenciál, který ale není dotažený do konce, takže mu nezkušené oko nerozumí - sny fungují tak, že ventilují naše největší obavy, strachy, úzkosti a touhy, pokud si je neventilujeme za dne - zkráceně, pokud začnou žít lidi jako prasata svými tužbami a strachy, přestanou se jim zdát sny - je tedy na nás, básnících, abychom připomínali všem těm nevědomým rochnícím se prasatům, jak sen vypadá - proto bych byl fakt rád, kdybych tu uviděl pořádně upřímnou krev, hnus a satisfakci - detaily! detaily! detaily! :) hodně zdaru, pokud v tom budeš pokračovat!


Hugo Ramon
17. 03. 2017
Dát tip

vítám tvá hodnocení - a není vůbec důležitý, že ne vždy souhlasím - ale nutí moji línou a sobeckou mysl protáčet závity :-) 


Hugo Ramon
17. 03. 2017
Dát tip

.. díky, ale pouze předkládám svůj velmi živý sen. Nic víc :-)


Debraket
16. 03. 2017
Dát tip

v tvým případě bych uvítal rovnou "zapíchl jsem jí - kopí do jeskyně - zběsilost roztála - v bezmoci - moje ocelový - srdce - ZABILO - její duši".

je šlechetné, že se nám tu otvíráš se svými problémy, ale poezie by měla člověku pomoct najít cestu k životu, a ne jen projekovat básníkovy perverze.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru