Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

součást závěti schizofrenika džordže j.s.

20. 03. 2017
3
0
510

písemnosti schizofrenika

                                                                                                                                                      58,3/1

 

Součást závěti schizofrenika Džordže J.S

(čtení pro náročné čtenáře i psychiatry)

 

 

Budoucí  Trestní oznámení

(bude platné po mé smrti)

 

Státnímu zastupitelství ve Žďáře nad Sázavou ulice Strojírenská Žďár nad Sázavou 591 01

 

 

Oznamuji trestné činy:

Poškození a poškozování zdraví, pokus o vraždu, vražda a způsobení mé smrti.

 

 

Popis souvisejících událostí a okolností a průběh trestné činnosti:

 

     Události  začínají zhruba o roku 2000. Jsem strojní inženýr a pracoval jsem jako konstruktér ve Žďase ve Žďáře nad Sázavou. Od té doby jsem začal psát svou magikou literaturu o telepatické špionáži  jejím výzkumu. Ukázky jsem rozdával svým známým a zkušebním čtenářům. Jako přílohu přikládám ukázky. Jsou to jen literární díla, které vypadají bez souvislostí  jako schizofrenní bludy, ale dokreslují svými daty důkazní doložení. Jsou to: "Magická konstrukční dílna", "Telepatická špionáž, tajní a mimozemšťané" a "Přísně tajné".

     Kolem roku 2002-2003 jsem se přestával soustředit na práci. Začal mě kolabovat mozek a jeho kognitivní funkce. Postupně tu byl částečný invalidní důchod, roční neschopenka a vyvrcholení -plný invalidní důchod. Někdo sice řekl, že to není možné abych na to dostal důchod. Říkal že simuluji a že jsem líný dělat. Ale on byl líný dělat a vydávat povely jen mozek.

     Bylo to ale všechno způsobené chemickou látkou bez zápachu, která paralyzuje a poškozuje mozek a která byla nalita do mých lůžkovin tajnými službami, abych nic nevyzrazoval o telepatické špionáži. O prokázání a o důkazech této látky později. Je zajímavé, že tyto potíže měli později i někteří mí spolužáci z průmyslovky. Zaznamenal jsem jich 5. I oni měli potíže s líným mozkem a vysledovali souvislost s ležením v posteli.

     Jeden spolužák dokonce zašel na policii a všechno popsal tak, že nebyl pokládán za blázna a vyslovil podezření na jedovatou paralyzující látku a sabotáž. Protože policie ho nepokládala za blázna, pustila se do vyšetřování. Vyšetřovali všechny příbuzné a ty co se pohybovali v bytě. Udělali chemický rozbor madrace. Objevili v ní chemickou látku nalitou podél, jak ježí tělo. Na srazu spolužáků nám povídal informace, které se dozvěděl od policie. Látka byla bez zápachu a paralyzovala mozek. Měla teplotu tání sublimace a vypařování mezi 20-35 stupni. To znamená, že když si člověk lehne do postele, tak ji zahřívá a ta se vypařuje. Konvečním prouděním od teplého těla se ji pak dávkuje pod nos.

     Působí tak, že reaguje s mužským hormonem a další chemické produkty pak paralyzují mozek. Protože jeho žena, která spala vedle něho, neměla mužské hormony, tak výpary ji neparalyzovaly. Jen mnohem víc ji to nutilo ležet a spát. A po ležení byla líná něco dělat. Ty samé příznaky byly i u mé manželky, která leží vedle mne. Už dříve jsem i já zašel na policii. Ale vše jsem popsal zmateně. (Nebo spíš moc podrobně.) A oni se mě zeptali jestli se duševně  neléčím. Když jsem řekl, že ano, bylo mi sděleno, že nejsem důvěryhodný, ať si přivedu někoho, kdo to dosvědčí. Protože ale nikdo z rodiny nechtěl jít, tak to skončilo.

     A tak jsem žil s nefungujícím mozkem. Tajné služby, touto jedovatou látkou ze mne udělaly magora, který nemůže nic prozradit o telepatické špionáži a jejích výzkumech. Přesto jsem se snažil něco psát. Měl jsem jen průměr 11 řádků denně napsaných do bloku, nebo opsaných do počítače. Za 13 let už to ale bylo 50 000 řádků.

 

 

                                                                                                                                                  58,3/2

 

 

     V roce 2014 zemřela moje maminka. Podle mne to bylo vlivem špatné nemocniční péče a podivných praktik v nemocnici. Zatímco ti, co si tajně připlatili byli v pohodě. Tak ti druzí strádali. Navíc byli vybráni, aby se na nich prováděli pokusy, které zadával někdo nahoře. Předpokládalo se, že se tito pacienti nebudou bránit. Takové případy jsem zaregistroval ještě u tří dalších. Vždy tu bylo propadnutí hrtanu od nezavodňování. Sníženým příjmem tekutin a jídla, zapříčiněná zesláblost, která byla příčinou brzké smrti. Přitom tu vždy byly masivní odběry krve na rozbory.

     Napsal jsem o tom pojednání "Pohled občana na lékařskou péči na vysočině" a poslal primářce nemocnice, ředitelce nemocnice, hejtmanovi kraje ministrovi zdravotnictví. Vznesl jsem dotaz, jak to řešit. Pojednání je na www.pismak. cz  pod díly autora Džordž J.S. A o další problémy bylo postaráno. Poslal jsem to totiž těm, co jsou v tom namočeni, nebo to organizují, či provádějí.

 

     Po čase problémy s hlavou zesílily. Byl silnější pocit "divně", tlak až bolest na temeni hlavy a do toho ještě silnější blokování mozkových funkcí. To už jsem zašel za obvodním lékařkou. Byl jsem na CT hlavy, EEG. Nic se nezjistilo. Bylo mi řečeno, že bolest hlavy je od páteře. Byl jsem poslán na rehabilitaci. Začal jsem se mnohem víc sledovat a vysledoval jsem souvislost potíží s ležením v posteli. Začal jsem svoje pokusy a zapisovat do kalendáře. Zde čerpám, co se dělo a co jsem záměrně prováděl:

1)

Asi o 15 cm se shrnulo povlečení na peřině, které jsem měl u hlavy. Ráno jsem měl  na paži výrazný červený flek s obtiskem peřiny. Zmizel až za hodinu. Řekl jsem si, nějaká alergická reakce. Pro další spaní jsem rozepnuté povlečení otočil k nohám. Hned následující den pominuly potíže. Tedy silný až trochu do bolesti  přecházející tlak. Ustoupil pocit divně. Zlepšily se povelové schopnosti  mozku a začal jsem trochu fungovat.

2)

 Uvědomil jsem si, že je něco v lůžku a v lůžkovinách. Proto jsem kopil nové matrace, nové peřiny a polštáře. Potíže, které byly před tím pominuly. Trvalo to ale asi 2-4 týdny. Pak potíže znovu začaly. Pravděpodobně  to bylo tím, že látka tam byla znova nalita. Byli jseme asi sledováni a tajné služby zase zareagovaly.

3)

Chtěl jsem si udělat  svůj kontrolní pokus. Spal jsem na otočené silné matraci. Používal jsem vypraný polštář a vypranou peřinu. Potíže nebyly. Na dva dny jsem použil předchozí infikovaný polštář. Zase se objevil tlak na temeni, pocit divně, nefunkce mozku a dokonce se objevila slabší červená skvrna na paži, která se po hodině ztratila. Když jsem po dvou dnech polštář vyměnil, potíže ustoupily.

 

     O posledním důkazu jsem se zmínil v psychiatrické ambulanci. Zeptal jsem se, jak se na to dívá doktorka Zrnéčková. Opověděla: Obojí je možné: Může to být jedovatá látka a může to být psychosomatika. Uvědomil jsem si, že jde po mě státní systém. Atak jsem napsal prezidentovi republiky a ministru vnitra, že mě likvidují tajné služby kvůli mé magické literatuře duševně nemocného člověka o telepatické špionáži, asi kvůli mým aktivitám s nemocnicí. A to jsem si teprve zadělal. Poznali, že jsem je prokoukl a bylo rozhodnuto o mé likvidaci tajnými službami, aby to vypadalo jako běžná smrt.

Pokusů bylo několik. Poslední byl dvousložkovým jedem, o kterém se mluví v několika epizodách seriálu Poručík Kolombo. Někde se dokonce řešily ty samé problémy, jako řeším já. Zajímavé jsou hlavně dva filmy názvem Poručík Kolombo - Jak se stal policistou. Někde v seriálu jsou uvedeny i chemické názvy látek vystupujících v této písemnosti. O co jde.

     Existují dvě chemické sloučeniny, které nejsou jedovaté. Když se sní jen jedna, tak neublíží. Jestliže se ale dostanou do těla obě, vznikne v těle jed, který způsobí náhlé úmrtí bez vysvětlení. Produkty jedu se pak rozkládají na běžné sloučeniny. Jen jedna je málo častá. A to je jediná stopa po jedu: Plus potraviny, v kterých jsou jednotlivé složky jedu. Komunisté používali tohoto principu k likvidaci lidí, nepohodlných režimu. Vymyslelo se, že jedna složka, se hodí jako ochucovadlo do sterilované zeleniny, jako byla Moravanka, Kunjovanka, Hradišťanka.

                                                                                                                                                  58,3/3

 

 

     Druhou pak dávali do šarže léků, které dostal ten, koho  měli zlikvidovat. Byl to Ibalgin. Přitom někdy zemřel i ten, který rovněž snědl vražednou kombinaci.

 

     Můj strýc František Sýkora byl chemik, laborant v nemocnici kam vozili na patologii i mrtvé po náhlém úmrtí ze vysvětlení. Zjistil v mrtvole tu velice zřídka se vyskytující látku, stopu po dvousložkovém jedu. Po rozhovoru s pozůstalými a chemickém dokázání složek jedu v tom co postižení požili, napsal dopis výrobci. zeleniny a ibalginu a vedení komunistické strany, aby se s tím něco dělalo. Tajné služby ale tlačily, aby se nic nedělo. Mrtvoly vozili po náhlém nevysvětlitelném úmrtí dál. A tak se domluvil s pozůstalými, že napíší žaloby o odškodné za způsobení smrti z nedbalosti. Tuto škodu mělo zaplatit vedení komunistické strany, a výrobci zeleniny a ibalginu. Každý 50 000. Nejdůležitější byl první soud. Kontrolní rozbory byly zfalšované. Soudce a státního zástupce platil komunistický  systém. V první fázi bylo řečeno a rozhodnuto, že se nic nedělo a že je všechno v pořádku. Ale právník zatlačil řekl, když je všechno v pořádku, tak i soudce a státní zástupce  může sníst ten ibalgin a skleničku zeleniny. Aby to bylo statisticky  potvrzeno, bylo navrženo, ať se pokusu zúčastní i další zaměstnanci soudu. A najednou měli soudci za rozsudek ručit vlastním životem. Komunisté byli poraženi. Komunistická strana byla odsouzena platit odškodné za smrt. Byl o tom natočen i film.

 

     Tímto dvousložkovým jedem se mě systém za komunistů pokoušel zlikvidovat několikrát. Bylo to v deseti, šestnácti a dvaceti letech.

 

     V deseti letech se dělaly moje první pokusy s telepatickým  průzorem. Viz. příloha, kapitola: "Magická konstrukční dílna". Byl jsem na návštěvě u tety Málči. Bolela mě hlava a tak jsem si vzal ibalgin. O něco později mě teta říkala, že má pro mě něco dobrého. Vytáhla skleničku  sterilované zeleniny. Pak se ale zamyslela. Řekla: Je  tu ten film Kolombo a informace z časoprostoru. Já nevím. Pro jistotu napřed sněz jen jednu okurku a počkáme, co to bude dělat. A vida. Měl jsem první slabé příznaky, jaké měli oběti dvousložkového jedu ve filmu. Příbuzní pak říkali, že jde po mě asi velká magická síla. Asi samotný Thor. Po chvíli ale řekli: Nebo to na něj někdo nastrčil. Pro jistotu ti to vymažeme z hlavy, abys nebyl vyděšený. Oni si budou myslet, že jsi nic nesnědl.

 

     V šestnácti jsem byl na návštěvě u tety Jindry. Já a její dcera Jsme snědli ibalgin protože nás bolela hlava. Teta nám říkala, že udělá test, jak by jsme se k sobě hodili. Ukažte mě, jak by jste se o sebe starali a jak by jste pomáhali nést svůj a společný osud. Já a Iška  jsme byli hladoví. Oba jsme dostali po skleničce zeleniny, kterou jsme si vylosovali. Přitom každý jedl ze svého a současně krmil i toho druhého. Ukázalo se, že jedna ze skleniček byla otrávená. Měl bylo jen špatně, Iška dopadla hůř. Málem přišla o život. Lízala se z toho několik dní. Teta říkala, já vám to musím vymazat z hlavy, abyste nebyli vyděšení. Oni si budou myslet, že jste nic nesnědli. Pak říkala: Vy se k době tak hodíte, tolik si rozumíte a vzájemně doplňujete, ale není to možné. Příště by někdo z vás přišel o život. Byli by jste moc silná magická dvojce.

 

     Asi ve dvaceti tu byl další pokus. Byl jsem na návštěvě  u tety Jindry. Zase jsme měli já Iška ibalgin. Iška si vzala skleničku zeleniny ze zásob, které běžně jedli. Nabízela i mě. Já jsem ale už jedl u tety Málči. A hned jsme je šli dívat ha televizi. Iška se skleničkou v ruce a jedla při televizi. Dávali Poručík Kolombo. Díl o dvousložkovém jedu. Po chvíli se teta zhrozila. Řekla: Už je tu zase.  Iško běž se honem vyzvracet. A tak to tentokrát dopadlo dobře.

 

     Teta vždy po pokusu řekla: Jdou po nás. Musíme svým vědomím otevřít dimenzionální bránu časoprostorového kontinua - Universa. Pak se všechno mazalo z hlavy. Co to je. Nebo jak to funguje nevím. Vím jen, že mi to asi vždycky zachránilo život. Bylo to už mockrát. Viz příloha kapitola "Přísně tajné". Třeba se jednou stanu mistrem světa v unikání před atentáty jako Fidel Kastro, který osvobodil Kubu před zrůdným vlivem USA. Jen se podívejme, co dělala Amerika s Kubou než přišel Kastro.

                                                                                                                                                 58,3/4

 

 

     Vybral si jen cestu se zbraní, aby se mohl bránit a ne třeba cestu jako Gándi. Však jak asi dopadl Gándi, jeho dcera a třeba Martin Luter King.

 

     V roce 2017 mě v psychiatrické ambulanci navrhl doktor Rektor brát lék Restigulin. Prý mi po něm bude lépe fungovat mozek. Prý reguluje hladinu serotoninu. Dostal jsem ho v ordinaci ze šuflíku. Doma jsem si lék nadávkoval do zásobníku na zbytek týdne. Pak  jsem si přečetl příbalový leták. Bylo vněm uvedeno: Hlášené vyskytlé nežádoucí účinky: Náhlé nevysvětlitelné úmrtí, srdeční mrtvice, krevní sraženiny v žilách, sebevražedné úmysly, sebevražda, agrese, mozková mrtvice. Přitom sestra mi dala podepsat, že jsem byl podrobně informován o své nemoci a o způsobu léčby. Vše mi začalo docházet. A začalo se mi vybavovat to, co bylo v podvědomí:

     S tímto nebo podobným lékem jsem se setkal už dříve v této ambulanci za předchozí lékařky Zrnéčkové. Poprvé to bylo hned jak jsem sem začal docházet. Kdysi jsem s dlouhodobou bolestí hlavy, která byla pravděpodobně od předchozí velké psychické zátěže, začal obcházet lékaře. Na neurologii jsem prohodil, že mám pocit, že jsem byl hypnotizován. Poslali mě na psychiatrii, kde si mě nechali. Mimochodem, po nějaké době mě lékařka řekla: U vás je těžké rozpoznat jestli příznaky jsou vlivem nemoci nebo vlivem léčby.

     Po té, co jsem dostal první krabičku, se mě teta Málča ptala, co beru. Na lék se zeptala svého závodního lékaře na KNV. (Krajský národní výbor, nejvyšší komunističtí papaláši kraje.) Pak nám řekla, že se to používá k likvidaci lidí nepohodlných režimu, hlavě v  blázincích. Pak ale dodala: Je to ale moc důvěrná informace, nechci mít oplétačky, tak na to raději zapomeňte. A tak jsme zapomněli. Říkala: Bereš jen půlku nejnižší gramáž. To tě chtějí jen testovat. To bude dobrý. Po čtyřech krabičkách se mi začaly dělat otoky a modráky od sraženin. Což lékařka sledovala. Pak léčbu tímto lékem ukončila.

 

     Po druhé to bylo tvrdší. První dvě krabičky jsem dostal bez příbalového letáku. Vyžádal jsem si ho až ke třetí krabičce. Lék mimo jiné způsobuje agresivitu. Lékařka mě dávala facky a pak to hypnoticky mazala z vědomí a koukla, jak se mnou cvičí podvědomí. Pak dokonce jsem stál a ona se zařváním hajzle mě dala herdu do hrudi. Chtěla vyprovokovat bitku, zavolat na mě policii a poslat mě do blázince. Tam by asi na mě dělali pokusy a zlikvidovali. Pak mě to zase vymazala z paměti. Přitom policisté už čekali na chodbě o kus dál za dveřmi. To samé zažil i jeden můj kamarád, který rovněž chodil do této ordinace. To bylo ještě za komunistů.

 

     Jak to ale řešit v psychiatrické ambulanci, když je tu předepsaný takovýto lék? Jestliže se nebere lék, tak to dost často lékař pozná. A jestliže pacient v psychiatrické ambulanci odmítne léčbu lékem, tak se prohlásí: To je projev psychopatie. Udělají se opatření  a budou s vámi zacházet jako s psychopatem. Jak to pak asi dopadne? Džordž si ale pravděpodobně poradí. Je zvyklý hledat řešení a nacházet i v neřešitelných situacích. Obyčejného člověka to ale může jedna dvě utopit. Jak dál, a další souvislosti jsou popsány v kapitole "Paranormální jevy na žďárské poliklinice."

 

     Je zajímavé, že toto téma se řešilo i v seriálu Poručík Kolombo. A dokonce tu byly uvedeny i stejná jména na poliklinice. Možná je to všechno blamáž a jména, místo a seriál je jiný. Ale možná že, někde existuje doktorka Zrnéčková, která si za komunistů vydupala předabování dílu seriálu protože ji poškozoval. A kdo bude hledat pravdu? Že by policie? Ta těžko. Je součástí systému, který tohle organizoval.

 

     Když předepsaný lék způsobuje náhlé úmrtí bez vysvětlení, přímo se nabízí, že obsahuje složku dvousložkového jedu. A jak je to s druhou složkou jedu? Protože jsem byl a jsem odposloucháván a sledován, na což mám důkazy, věděl systém, že nakupujeme v akcích za levno. A tak načasoval akci se zlevněnou sterilizovanou zeleninou, koupenou v Kauflandu a mlékem koupeným v Albertu hypermarket. Do těchto šarží byla přidána složka jedu. Předpokládalo se, že budeme mít větší zásobu a že se to sejde s barním léku. Aby bylo všechno pojištěno, je jedna složka i jiných léčivech, které beru.

                                                                                                                                                      58,3/5

 

 

     Z odposlechu systém věděl, že se koupí bylinky kopřiva a vrbovka koupené ve Zdravěnce na Nádražní ulici a doplněk stravy Prostenal koupený v lékárně v Konventu, Prostenal obsahuje kopřivu, nějaký kaktus a zinek. A tak se může stát, že tam ta složka jedu bude.

 

     Protože jsem vytušil, že se tajní dostávají do bytu, chtěl jsem lépe zabezpečit vstup. Objednal jsem u firmy "Poskytování tech. služeb k ochraně majetku Věra Marešová Telč" řetězovou petlici na kliku u vstupních dveří. Bylo mě řečeno, že to bude zhruba za 3 týdny, až budou mít cestu kolem. Bylo to za měsíc a půl a ž dva měsíce. Bylo mě řečeno, že pracovník měl chřipku a pak si zlomil palec. Takhle to bylo i u mých spolužáků z průmyslovky.

     Všechno mi to začalo docházet. Byl jsem přítomen montáži. V paměti jsem si přehrával celý děj. Nejprve si půjčil klíč od dveří. Vyšel na chodbu za dveře a zkusil zamknout a odemknout. Za dveřmi byl trochu déle. Ví někdo proč to dělal. Vůbec to nesouvisí s montáží řetězu na kliku. Asi proto, aby si udělal otisk klíče od dveří. Pak se pustil rozbrušovačkou do futer dveří. Ořízl nebo odbrousil kus futer v místě zadlabání pro střelku západky kliky a pro zadlabání pro závoru zámku.

     Po montáži jsem zkoušel dveře. A když se vzalo z kliku a bylo zamčeno, dveře se daly trošku otevřít, než narazily na závoru zámku. Byla tu nějaká vůle, nějaký ten milimetr. Ale proč? Na futra nemělo být vůbec šáhnuto. Stačí mít o nějaký ten milimetr hlubší zadlabání ve dveřích v místě krajního lemu přiléhajícího k futrům dveří, kde je připevněna lišta petlice. Nabízí se hned dvě vysvětlení:

1)

Pak se dají lépe vysadit dveře z pantů. Nasvědčuje tomu i to, že pracovník mimo jiné se díval na dveře. Zatlačil na ně, až se hýbaly v pantech. Když jsem to zkoušel já, aby se takto zahýbaly v pantech, musí se zatlačit opravdu pořádně. Proč tlačil na dveře, když měl montovat petlici na kliku? Zkoušel, jak se dají vysadit dveře.

2)

Do zvětšených otvorů na střelky se dají pak vsunout elektromagnety, které pak ovládají mechanismus v liště. Tento mechanismus uvolní z lišty oko na řetěz. Tímto je řetěz od připevňovací lišty odepnut. Viděl jsem to v jedné detektivce.

 

     A ještě jedno poškození:

V místě okraje zadlabání pro střelku dveří bylo bouchnuto kladivem. Takže proti střelce je prohnutý plech. Asi proto, aby  střelka západky kliky šla lépe překonat.

 

     Na někoho ze strojní průmyslovky ve Žďáře a strojního inženýra si hned tak někdo nepřijde!

 

     Jak podobnou věc řešili spolužáci ze strojní žďárské průmyslovky? První spolužák viděl zvětšené otvory v zadlabání. Asi proto, aby se tam daly elektromagnety ovládající mechanismus v liště. Jak tento mechanismus dokázat? Rentgenem! Lištu nechal zrentgenovat. Byl ale sledován tajnými. Každý třeba nosí mobil. Vyměnili mu to z rentgen zdravé součásti. Na takové případy byli zkrátka zařízeni. Rentgen byl v pořádku. Spolužák ale přemýšlel. Říkal si nikomu nevěřit. A součást nakonec přeřízl  pilkou na železo. A BINGO! Zřízení tam bylo.

     Další spolužačka už věděla, že rentgen by jí vyměnili a že musí vzít pilku na železo a řezat. Stačilo ale jen naříznout. A to tak, že nebyla ani tolik porušena pevnost lišty. Z boku v zářezu bylo vidět, že tam něco je. Bylo to další BINGO! Co spolužáci udělali? Dali žalobu na soud na tajné služby o náhradu škody za způsobené sabotáže. Nalitou paralyzující látku v lůžkovinách, škodu na futrech a podobně. Přišel tam vyšetřovatel. Viděl zase přišroubovanou lištu, jako důkaz.

     Přišroubovanou proto, aby si ji nemohl odnést. Viděl poškozená futra. Bylo mu řečeno ať se třeba vyspí v té infikované posteli, co to sním bude dělat. Že se mu to vyspání umožní. Bylo domluveno, že jim to bezplatně bez zařizování dají do pořádku. To by ale nebyly tajné služby. Všechno hypnoticky  vymazali všem, kdo o tom věděl. Poškození byli přece sledováni. vědělo se o každém jejich kroku a slově. (Každý přece nosí mobil.) Bylo zkrátka domluvené, ať o tom nemluví a na všechno zapomenou.

                                                                                                                                                 58,3/6

 

 

     Jak to bylo u mě.

     Odšrouboval jsem připevňovací lištu petlice. Podrobně jsem si ji prohledl a něco přeměřoval na zadní stěně. Měla povrch odlitku. Jen na zadní stěně byl povrch od ručního přebroušení. To přebroušení zarovnávalo  svar, který spojoval lištu s okem řetězu, protaženým lištou. Svařeno to bylo na zadní straně. Plocha přebroušení byla ale mnohem větší, než kolik by bylo potřeba na zabroušení svaru oka řetězu a lišty. Pod tou větší plochou přebroušení s mohla skrývat zavařená krycí destička, která kryla zařízení uvnitř lišty. Že by indicie k důkazu. Také mě napadl rentgen.

     Na Žďase jsem si nechal udělat rentgen lišty. Byl v pořádku. Prohlédl jsem si znovu lištu. Byla vzadu totožně obroušena. Mám ale dobrou konstruktérskou zrakovou paměť. Našel jsem jeden malý rozdíl. Neodpovídalo to vzdálenostně na plošce 3x3 mm, která měnila vzdálenost přebroušení. Lišta byla vyměněna. Vzpomněl jsem si na spolužáky z průmyslovky, že stejně řezali. Ať se rentgenovalo nebo ne. Říkali si, tomu to stačit nebude. Ten je ze stejného hnízda. Ten bude řezat.

     Po chvíli přemýšlení mě ale napadlo vrtání těsně u oka. průměr jsem zvolil asi jako otvor pro šrouby. Tím se téměř neporuší pevnost. Vrtal jsem. Vše bylo v pořádku. Zařízení tam nebylo. Tři díry na úrovni přebroušení byla jistota. Asi po týdnu jsem si vzpomněl, že když jsem ještě pracoval na Žďase, zaslechl jsem svého vedoucího (komunista). Byla to informace o vyměňování rentgenovaných lišt petlice na dveře. Tato vzpomínka to potvrzovala. Bylo to k vůli lidem nepohodlných režimu. A toto se stalo v roce 2017.

     Ale ty podivně upravená futra, připravená pro vloupání je jasný důkaz jakési činnosti.

     Dalším důkazem činnosti tajných služeb, který ale nebudu rozvádět, je existence tiskárny Epson se zásobníkem barev na boku, kterou jsem si koupil, a telefony v bytě. Je o tom povídání v jedné z detektivek Poručík Kolombo. Je zajímavé, že v tomto seriálu byla naprosto stejná tiskárna Epson se zásobníkem barev na boku. Jiným důkazem je chemické složení potravin a léků a doplňků stravy.

 

     Ještě o důkazech. Jediným kloudným důkazem těchto konspirativních teorií je moje smrt. To je důkaz, který se už nedá zfalšovat. Jestliže se u jednoho mého spolužáka zfalšoval i rentgen součásti, pak je jasné, že i chemické rozbory z doložených zdrojů budou tajné služby falšovat. Vše se bude chtít systém zamést pod koberec. Protože je to žhavá současnost naší společnosti. Třeba i režisér Troška má zkušenosti s paralyzující látkou v lůžkovinách. A to je vrchol ledovce. Jak tedy dokázat pravdu? Udělat to jako se soudy v Brně za komunistů proti komunistické straně za smrt z nedbalosti. Také to vyšlo. I když předchozí veškeré důkazy byly zfalšované.

 

     I dnes je třeba podezření s kamufláží výrobce mléka. Nebo aby se jedno dalo zaměňovat za druhé. Ale třeba je všechno v pořádku. V Alberte Hypermárket  jsem koupil dvě různá mléka dne 10.2.2017 čas 16:40. Bylo to mléko Basic výrobce Madeta České Budějovice a mléko Pragolaktos výrobce Mlékárna Pragolaktos Praha. Tato dvě mléka projel chlapec pokladnou. Každé zvlášť. Na účtence bylo dvakrát naprosto to samé: AHB/ PRG mléko trvan. 1.5% za 10.90. Neukazuje to na podivné praktiky. Kdo ví? Navíc zrovna zde je podezření infikace této šarže složkou dvousložkového jedu.

 

     Vraťme se teď ale k těm dřívějším soudům. Aby nedošlo u soudu k tragedii, k vůli komunistickému fanatismu, muselo se něco udělat. Soudci byli kovaní komunisté, ochotni pro komunistickou stranu riskovat a položit život. Bylo jim řečeno, že je to jenom blamáž, provokace a nátlaková akce imperialistů. Určitě by tu zeleninu a další přísady ( ibalgin) snědli. Teta Jindra vyhledala soudce a něco mu ukázala. Donesla sele, nechala ho sníst tu zeleninu a ibalgin. Chudák sele. Pošlo. Byla to hrozná smrt. Byl jsem u toho. Všechno mě to ale bylo vymazáno z paměti. Vzpomněl jsem si až při psaní těchto řádků.

     Víra v ideály (náboženské, rovnost lidí, třídní, kterou hlásá komunismus), Je jedna věc. Ale když se víra oddělí od rozumu, tak se o člověka pokouší ďábel. Rozum a víra musí být v jednotě. Jinak to nefunguje tak, jak má. Že tu dost často není jednota rozumu a víry je tím, že pravda je složitější a málo kdo tuto složitost pochopí a uvede do života.

 

                                                                                                                                                 58,3/7

 

 

     A jaká byla reakce systému po akci se seletem? Snažili se zamezit doručení důkazů k soudu. Ty byli u všech zdrojů při cestě a při vstupu k soudu zabavovány. Přesto se důkazů podařilo znásobit dostatek. Dále bylo zamezováno vůbec dostavit se k soudu a podobné sabotáže. Naštěstí tu bylo několik tajných pojistek. Jednou bylo i odvolání k vyššímu soudu k vůli podjatosti soudu. Nebylo to vůbec lehké. Po úspěšném soudu byly zalarmováni všichni dostupní hypnotizéři a snažili se to všem účastníkům přítomných u soudu vymazat z paměti.

 

     Po mé smrti bude tato písemnost doručena hned několikrát, aby bylo zaručeno dodání. Zatím jsem ještě na živu. Ale smrt nečeká. Může to být náhlá smrt bez vysvětlení, o které se zmiňuje příbalový leták léku restigulin, který mi byl naordinován. Jak to vlastně je, vysvětluje tato písemnost. Mohu spadnout pod náklaďák, nebo do Macochy. Fantazii tajných služeb se meze nekladou. To že jsem zatím na živu, je snad magická záležitost. Těch pokusů za mého života bylo plno. Viz příloha "Přísně tajné". Přežití bylo také tím, že v řadách tajných služeb se vždy našel někdo, kdo mě chránil. Ať to bylo v komunistické STB, nebo té současné. Byla tu ochrana i přes rozkaz likvidace, i přes telepatické a odposlechové sledování, i přes použití nadčasových psychologických technologií mimozemšťanů, čtení myšlenek.

     Nic by se ale nepovedlo, bez tajné spolupráce mimozemšťanů. Samozřejmě těch rozumných a moudrých, ne těch jejich magorů. Byli to zástupci rasy askardů, rasy průhledných i těch dalších. Mělo to podporu i ještě vyšší bytosti a to samotného Thora ( našeho vesmíru). Spolupráce jeho dětí vesmíru mu pomohla prosadit se mezi bytostmi sobě rovnými (dalšími vesmíry).

 

     Tato písemnost bude uvedena i v budoucí knize "Konspirační teorie schizofrenika z Vysočiny" Ale ta nejspíš vyjde až po mé smrti. Většina psychiatrů by prohlásila, že tato písemnost jsou schizofrenní bludy, falešné vzpomínky a projevy duševní nemoci. Mísí se tu děj filmů a detektivek se zážitky jako skutečnost, je to však narušený kontakt s realitou. Kdejaký psychiatr by tím jen dokladoval, jak to mají psychiatři těžké.

 

Nyní ale trvám na žalobě. Je tu důkaz, moje smrt.

 

Obviňuji viníky  že:

Poškozovali zdraví chemickými látkami, že byli činní nebo se podíleli na pokusu o vraždu dvousložkovým jedem, že způsobili nebo se podíleli na vraždě a způsobili moji smrt.

 

Jednotliví viníci:

     Tajné služby státu, výrobci šarže výše uvedených potravin se specifickou složkou dvousložkového jedu, jejich distributoři a prodejci Kaufland a  Albert hypermarket, výrobce a distributor šarže leku Restigulin, lékař který naordinoval ze zásuvky lék Restigulin, obsahující nejedovatou specifickou složku dvousložkového jedu. Že lék způsobuje náhlé úmrtí bez vysvětlení je přímo uvedeno v příbalovém letáku léku. Výrobce, distributor a prodejce - lékárna v nákupním středisku Konvent šarže doplňku stravy Prostenal. Prodejce šarže bylinek kopřiva a vrbovka - prodejna Zdravěnka na Nádražní ulici. Tyto a předchozí subjekty působí ve Žďáře nad Sázavou.

Další obviněný je firma, která montovala řetěz na kliku a připravila dveře na vloupání. 

Šarže potravin a doplňků budou dopraveny k soudu k provedení důkazu.

 

Žádám státní zastupitelství:

1)

Žádám o dohledání konkrétních viníků a osob a postaralo se o dokázání jejich viny u soudu a o jejich potrestání.

 

2)

Žádám o zřízení soudu, který by rozhodoval o přiměřeném odškodném pro mé příbuzné za způsobení mé smrti, a za škody v bytě.

                                                                                                                                                 58,3/8

 

3)

Vznáším požadavek, aby při soudu soudce, státní zástupce a několik zaměstnanců soudu provedli test na podjatost, při rozsudku, že je všechno v pořádku a potraviny a doplňky jsou v pořádku. Když tedy rozhodli, že jsou v pořádku, ať je také sní. Více lidí je tu k vůli statistickému dokázání, aby se při jedné smrti nakonec neřeklo, to je náhoda. Vezmou si sebou plíny a kbelík pro případ nevolnosti, aby nemohli odejít na záchod a tam všechno vyzvracet. A zůstanou po snězení asi hodinu v soudní síni. To by mělo stačit k důkazu.Veškeré ostatní důkazy se dají zfalšovat, ale smrt soudce už ne. Policie totiž nejprve hájí systém a pak teprve pravdu a spravedlnost. Pravda a spravedlnost ji totiž neplatí. To platí za všech režimů i dnes.

 

K této písemnosti jsou přiloženy následující přílohy:

a)

Igelitový sáček s kopií příbalového letáku léku Restingulin, a jeho pilulka jako důkaz jedné nejedovaté specifické složky dvousložkového jedu.

b)

Literární kapitoly, které ledasco literárně naznačují. Jsou to "Magická konstrukční dílna", "Přísně tajné" a "Telepatická špionáž, tajní a mimozemšťané".

 

 

Džordž J.S.                                                podpis:

Jméno a adresa na obálce.

 

Toto ale není blamáž autora. Toto není ani výplod chorobného mozku. To je realita.

 

To je pravda!

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru