Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Literárně hudební večer v M-klubu

29. 03. 2017
0
0
369
Autor
barosmarek

Milí přátelé, čeká nás další literárně hudební večer v M-klubu ve Valašském Meziříčí, dne 20. dubna od 19. hodin. Večer pro vás připaravila Klára Goldstein.


Literárními hosty budou tentokrát

ŠIMON LEITGEB, nar. 1996 v Českých Budějovicích, kde vystudoval Česko-anglické gymnázium. Publikoval v časopisech Tvar, Psí víno, Host ad. Jeho básně byly uvedeny na webu Nedělní chvilky poezie. Získal řadu ocenění (např. v literární soutěži Ortenova Kutná Hora, v Literární ceně Vladimíra Vokolka ad.). Jeho verše byly zařazeny v knize Nejlepší české básně 2016 (Host 2016). V březnu vydal svou debutovou básnickou sbírku Mezi náma v nakladatelství Petr Štengl

a
JIŘÍ ŠTĚPÁN, nar. 1990, pracuje jako redaktor v nakladatelství. Laureát ceny Vladimíra Vokolka, finalista Literární soutěže Františka Halase. Časopisecky publikoval například ve Tvaru, Hostu a Welesu.

Hostem hudebním bude VLÁĎA DAŤKA aka Piškot, zpěvák a textař z východních Čech. Jeho hudba čerpá z punku, popu ale i alternativní scény. Jako výtvarník zpracoval několik videoklipů (ZNC, Vypsaná fixa a Dědovy blechy). Základem jeho tvorby je autentická výpověď.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru