Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozšířená výuka

30. 03. 2017
6
2
650
Autor
Movsar

Rozšířená výuka

Učily se, jak porozumět svému tělu. Každá měla svůj polštář, na kterém seděla, a své zrcátko, kterým mířila na své obnažené pohlaví. Seděly v kruhu, vprostřed pak trůnila na polštáři učitelka. Ta jen němými pohyby naznačovala, jakou pozici zaujmout a jak se přitom dotýkat v klíně. Připomínalo to scénický tanec nebo modlitbu musulmanů, celá skupina v tichém srozumění mechanicky opakovala každý úkon. Místnost byla prosycena potem a intimními vůněmi, ticho přerušovalo jen mírné šelestění vagín. Takový byl zápis školní inspekce po návštěvě sedmé bé základní školy s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Ministryně zahýkala a napsala manželovi dopis, že bude dobré přemístit dceru do jiné, lepší školy a že už ví kam.


Radostná zvěst

Obtěžkán dětmi bloumá nákupním centrem pár. Když projdou celá dvě podlaží, únavou padnou ke kelímkům s ovocitými šťávami a zmrzlinou. Otevřou svá digitální zařízení. Jedno je nainstalováno taky v kočárku, kojenec do něj tluče pacičkou, na displeji se míhají barevné obrázky a jemu to ulevuje od neštěstí jako narkomanovi heroin. Digitální doba s nezvyklou otevřeností ukázala, že rozmnožování je jen bezesmyslné přitakání diktátu evoluce. A jako každá demytizace, je to radostná zvěst!


Very special offer

Ganymedes v plyšovém saku se k nim naklonil a hlasem stejně plyšovým se zeptal, zda mají vybráno. Kolem plály svíce, tlumená hudba se snášela od stropu jako fentanyl k rukojmím, kolem cinkaly příbory a sklenice s vybranými nápoji. „My bychom zkusili tu kejdu na jarní šalotce a ohňových hříbcích,“ ukazoval muž na kolonku very special offer. „K pití krabici Zámecké číše, pozdní sběr.“ Ganymedes v plyšovém saku pochválil dobrý vkus, vzal si jídelní lístky a zmizel za obrovskými skleněnými dveřmi jako za oponou divadla Svět. 


Pankrácká chvilka

Pankrácká věznice osiřela. Jarní odpoledne s teplotami vyššími než na Mallorce, jak zněla hlavní zpráva dne, asi lidem ukázalo cesty jinam. A tak se uvolňuje prostor soustředění. Do ticha vpadá vrzání mříží a cinkání klíčů, které tady strážní nosí na velkém kovovém kruhu. Do čekárny padá slunce, jemuž na úplně jiném místě ženy zhladovělé dlouhou zimou nastavují nahá ňadra. A nahoře, uvnitř silných zdí, mezitím bledí muži s obrázky po těle právě rozprávějí, co by s těmi ženami všechno udělali…


Jeden den

Dnes se podával hovězí vývar s krutonky, biftek z argentinského roštěnce a jako dezert vanilková lahoda. Tak informuje nástěnka pankrácké věznice. Večer je na programu vystoupení taneční skupiny Moulin Rouge z Paříže, burleska výtečného ražení. Osvěžení zajistí vína z vinic v Calderon a sýry s uzeninami z českých farem. Poté si ubytovaní hosté odpočinou v pokojích s výhledem do nuselského zálivu. Bude padat noc, z oblohy hvězdy a snění bude bez hranic. 


Tantra massage

Padá soumrak, na řece zamilované pramice a do nábřeží z výkladu svítí neon jako otázka do pranice: Tantra massage. Z ministerstva zdravotnictví se vytrácejí poslední úředníci, klíčník za nimi jen zalomozí železem v zámku. A oni se vydávají k domovům, někteří dlouhými čapími kroky, jiní lehkou chůzí, a jak míjejí podnik s neonovým nápisem, někteří se zdrží. 


2 názory

Josephina
31. 03. 2017
Dát tip

dnes jsem pozorovala kačenku, jak ji střídavě znásilňovali dva kačeři ... no, možná, že se jí to evolučně líbilo!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru