Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Erotický mír

19. 04. 2017
9
2
660
Autor
Movsar

Šoa

Ve Švandově divadle připravují Šoa. A neberou si servítky, píšou to rovnou na fasádu. Bude příští měsíc. Neměl by to někdo zatrhnout?


Bublinoložka

Dělá v Bubbleology, v obchodním centru míchá dětem limonády. A protože to je specializovaná profese, má brýle a na tričku visačku: bublinoložka. Její zadek je taky double bubble! Má plachý výraz straky při krádeži. A když si to dáš dohromady, ptáš se, jestli je tohle vůbec určeno mládeži.


Muchomůrky na poště

Z fronty na poště jako z jehličí vykukují muchomůrkové gumáky. Chystá se poslat jedovatý dopis? Anebo jen chce vnést do města kus lesního svérázu?


Krapáček snů

Když jsou noci měsíčné, jako ta včerejší, kašna na náměstí se leskne penízky. A když nocí proprchává déšť, jako teď, její hladina se ježí do malých věží, a je jich na stovky. Tak se věci mají uprostřed města, v zmáčené sedlině času. Ty ale spíš daleko od kašny stověžaté a unavenou hlavou necháváš běžet krapáček snů.


Erotický mír

Byla vysoká, nohatá, s krásným zadkem a tváří, jakou by nevymysleli ani bájní lháři, a – byla němá. Dorozumívala se, nejspíš s mámou nebo starší kamarádkou, rukama. U pokladny v nedělním Tescu jsem nebyl sám, kdo ji pozoroval. Vůbec ne zvědavě a netaktně, ale prostě lačně. Erotika má tu úžasnou moc překračovat bariéry, zapomínat předsudky. Je-li něco, co lze směle nazvat mírem, je to ona.


2 názory

Gora
19. 04. 2017
Dát tip

Nejkrásnější je krapáček snů.


K3
19. 04. 2017
Dát tip

Zanechává to zvláštní nejisté vibrace, které trochu narušují ty dvě zátky. :)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru