Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ježišikriste, mamo, daj si vložku!

09. 05. 2017
5
2
529

Napsáno na podporu fefrimntskám, žen co vypadají jako ogáři a chtějí ovládnót vemír, kurva.

Lidi, kurva, jáj! Zažila su svinsky veliké leknutí jako. Normoš su v pohodě hnípala v ložnici po kalbě a najednó zvuk petání od schodišťa a starý volá Jáj, páni příslušníci, tudy, tudy, vypadá to na vraždu! Přišel su zrovna z noční a málem mě z teho trafil šlak. Nekókal jsem sa tamka, ale buď mama někoho lohla nebo někdo lohnul ju! Obojí je možné!

A dveřiska sa rozrazila a já vidím benga s baterkami v pazórách a Miluno Vošková, žijete?

A já Jo, kurva, žiju. Co tadyk oxidujete za penízky daňových popletníků jako? Sinátor scípnul?

A benga Miluno Vošková, je vidět, že žijete, tož kde je oběť?

A já Guvno, nevím, o čem to tadyk šprechtíte jako.

A jedno to bengo popošlo blíž a pane majore, to asik nebode vražda, podívajta se, to jde té pani z piči.

A já kókám na svoju chlpatů mezinožku, co vypadá jako vybumbardované Drážďany a jáj! Menstrujuji kvalitně, trochec silněji, no! Krev se ze mě valila svinsky, celá postel od teho bola rudá a šlo to aji na podlahu, potučkem táhlo pod dveřiska a bůch ví kama ještě dalej. Zabékala su Dobytku ožratý, tys přivolal benga kvůli temu, že sa mi spustily krámy jako? Tož gratuluji, kurva. Tímtok si překonal šecky soje chujoviny.

A dobytek starý Milu, dyť to je krve jako z vola! Jak to šlo dolů do sjetnice po schodách, tož su si myslal, že sa tadyk odehrál jakýsik mord jako!

A já Mord teprve bode, až tadyk ta hodná benga šici odejdó, viš? Tě zrasim svinsky. Normoš přišla na návštěvu poctivá hanácká krvavá Mařka a ty z teho děláš drama jako piča od sociálky, když na tchyni najde tu muňku.

A benga odtáhla pryč, já starého zrasila nohó od stola, aby si pamatoval a Setři tadyk, hajzle gramlavý a jde sa spat, je ještě noc, kurva!

Tož starý dotáhl mop a belik, vyšůroval a kóká na náš pelóch a mamo, dyť to sa mosí převléknůt! Je to úplně durch od krve! A podívaj na tu matracu! V tomtok přecik nemožeš spat!

A já To máš pravdu, nemožu a převalila su sa na starého půlku pelóchu, která bola v pohodě a suchá a Hajzle, zalehni vedle mě a když sa hajzlovi do rudého pekla nechcelo, tož su mu pohrozila nohó od stola a Chceš mi řect, že sa štitiš svoji ženy, hovne?

A starý poslušně zalezl do produjeného hnízda, zakryl sa a kóká na mě a Mamo, šmaria, dyť ti fort z přirození teče krev. Vem si nějaků vložku jako ostatní robky! Jak si to dělala doteď, když jsi měla svoje dny? Totok su s tebó nikdy nezažil!

A já Jak su to dělala? Tož jako šecky hanácké robky. Prostě su zabéčila, zatla piču, rajská sa zadržovala unitř, tuhla a ráno při sraní su prostě srala nejdřiv jednó z prcochu a podruhé z mrdadla. Viš, vysrala su takovů šišku sražené rajské a jako gut, no ne? Neskaj su na to zadržování zapomněla, kurva. Čehůnské paničky si strkají do piči šelijaké tampónky a vatičky a jiné chujovinky, ale ty si to možů dovoliť, ty enem dycky tak trochu crknó a gut. Ale moravské robky, jáj! To je dycky potopa jako když sa rozvodní Mlýnský potok.

A starý krůtil ksichtem a Mamo, to je strašné, odporné, já si myslel, jak vy ženy jste čistotné a přitom taková hrůza odporná!

A já sa smala a to víš, mezi ogárky a robkami není zas až tolik rozdílů! Prasta sme šici. Ale že jsi to ty a já tě mám rada, tož su tedyk pro jednó tu vložku do frndule nalifruji. Vstala su, došla do sinátrovo mrdníků a hajzle, vstávaj, přišlo strašidlo!

A hajzl sa zobral a jak mě opatřil celů zakrvácenů v noční košili, spustil cirkus a Krvavá Mery, Krvavá Mery na mě přišla, pomoc! Flákla su ho nohó přes kefu, stáhla z něho pyžamo, nacpala su si ho do piči, a bola vložka. Enem sinátor na tu kůkal a Maminko, moje nebohé jediné pyžamo, které mám z Červeného kříža, ajajajajaj!

A já Neboj, vrátí sa ti a ješě bode krásně nabatikované jako. A šla su zpátky za starým. Ten byl hned klidnější, když opatřil s těmi hadry v díře a jako gut, no ne? 

Robky! Já vím, je to svinsky prasecká povídanka. Je to ale napsané na podporu takových těch fefrmincek nebo jak sa to, zkrátka těch rob, co vypadají jako ogáři a chtějí, aby byl svět enem majetkem rob. Tytok robky říkají, že je dobré  nestydět sa za krámy a že je občas gut vysrať sa aji na vložku nebo zadržování rajské v piči a normoš to neřešit a valit sjetem a vypůšťat si enem tak spokojeně rajsků. Tož tak.

 

 

 


2 názory

Kytiii
10. 05. 2017
Dát tip

Tož, když s tim něgdo může malovat obrazy... *


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru