Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Urputné čakanie na Niečo

17. 10. 2017
8
14
1315

mami

bojím sa nahlas ale

som šťastná

 

šťastie mojej veľkej malej

visí na priesvitných nitkách

potrhaných kedy kým

nezakríknuť vzácnosť chvíle

odľahčujem

 

no vidíš!

keď je šťastie unavené…

 


14 názorů

vďaka za záujem a hviezdičku, Čudlo

no čo ti poviem, agáta...SI! :)


agáta5
17. 10. 2017
Dát tip

:))) jsem hrozná drbna


Čudla
17. 10. 2017
Dát tip

/*


ja som taktne pomlčala o prehmate, ale agáta to vykričala, čo už :)

úsmev aj pre lakví :)


Kočkodan
17. 10. 2017
Dát tip
Dívky, vsem se moc omlouvám, to nebyl urputný pokus o podivný humor za kazdou cenu, ale nestastný prehmat vola. Stestí si uz asi zase odsedlo... :-)

agáta5
17. 10. 2017
Dát tip

kočkodan se utrhl z řetězu :))))

*


Gora
17. 10. 2017
Dát tip

Jsem nezmar, přežiju snad všechno...zarazila mne ta diagnoza, pátrám ve svém okolí...


snažila som sa vyvážiť aspoň básničkou...mala by so do prologu dať - len pre silné nátury, citlivým jedincom čítať prísne zakázané! :)


Gora
17. 10. 2017
Dát tip

No, v próze jsi mi zas způsobila úzkost na hrudi:-(


zaslúžili ste si, Gora :)


Gora
17. 10. 2017
Dát tip

Kočkodane, já budu asi mezi neviditelnými jako i nyní:-)))

Optimismus - konečně, Gabi:-)


áno...keď je šťastie unavené, sadne aj na kočkodana :)


Kočkodan
17. 10. 2017
Dát tip
Urputné čakanie na Niečo (gabi tá istá) | Písmák.cz index Písmák Díla Autoři Moje Pošta Akce Soutěže Přihlášen/a: Kočkodan Vložit dílo Vstoupit na CHAT Odhlásit se NOVINKY On-line a2a2a Andělka1 André Pulgar bixley CarverIsBack2 Danny džankýýý Eternitas exorcista Gogin jednooká panenka Karpatský knihomoľ Kočkodan kvaj R. L. Santi€ Sršáň Vojta Vrba Zdenda +6 neviditelných Tabelle mit 4 Spalten und 12 Reihen Urputné čakanie na Niečo  datum / id 17.10.2017 / 482623 Vytisknout | Přečíst později   autor gabi tá istá Je v oblíbených   kategorie Volné verše    sbírka Nedonosená,     zobrazeno 1x  [ seznam ]  počet tipů 0 Dát tip [ seznam ]  v oblíbených 0x Přidat dílo k oblíbeným [ seznam ]  zařazeno do klubů Dílo není v žádném klubu.    Urputné čakanie na Niečo mami bojím sa nahlas ale som šťastná šťastie mojej veľkej malej visí na priesvitných nitkách potrhaných kedy kým nezakríknuť vzácnosť chvíle odľahčujem no vidíš! keď je šťastie unavené… Sdílejte dílo: Facebook Twitter Email # ? Tabellenende Názory čtenářů (Zobrazit smazané) K tomuto dílu není zatím žádný komentář. Všechny kritiky na jednu stránku Přidat vlastní názor - kritiku   Avíza:     Nechci odsud dostávat avíza   Vážná kritika   Soukromě autorovi (do zpráv a bez avíz)   Přidat tip Odeslat Veškerá autorská práva na jednotlivá díla náleží výhradně jejich autorům. Právní odpovědnost za obsah uveřejněného díla nese jeho autor v plné míře. pismak.cz 1997 – 2017 Provozuje: Oldřich Neuberger Jako kdybych ten poslední rádek uz nekde cetl nebo slysel. Ale melo to myslím jeste nejaké pokracování...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru