Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

www.pissmag.cz

10. 04. 2002
0
0
1610
Autor
SilverArrow

Pro zpopularizovani a priblizeni se siroke verejnosti, a to hlavne detem a nactiletym, bych navrhoval zmenu jmena teto vyborne a podnetne stranky. Neslo by to samozrejme bez castecne graficke upravy. Na tom by snad nebylo nic spatneho, me osobne tu podnetne a inspirativni obrazky chybeji. Dale take verim, ze zmena nazvu, potazmo promena a znacne zesileni klientely by pritahlo reklamu, prachy...Ty by se pak demokraticky delily mezi toho, kdo s takovym navrhem prisel. Zahajuji timto diskusi, v ktere jak doufam nezustanu sam. Minimalne pocitam s podporou vami vsemi respektovaneho velkeho DemonicForce. Takze zatim Gruss Gott-pisalkove 


většině lidí se ty stránky líbí tak jak jsou jinak by sem nechodily, maximálně bych zpravil nějaký drobný chybičky, který se občas vyskytnou

T_O_M_
01. 04. 2003
Dát tip
Jo ale tak tohle je dobrej pokus, takovej opravdu Aprílovej žertík. Jako parodie to je dobrý - teď už vážně....

aha, náckové neumějí číst

Ano, at zije www.pissmag.cz. Vsichni byste se k tomuto hnuti meli pripojit - tyhle srackovy stranky potrebujou zmenu jako hrom. Nazvem pocinaje a svym obsahem konce.

houmles
10. 04. 2002
Dát tip
Souhlasim proti tomuto. Jde vpravde o revolucni krok, posun spravnym smerem k venkovske syrarne treti jakosti. Coz narozdil od tohoto hnojniku jakosti ctvrte je jiste duvod k upgrade a oslave. Mas moji hlasitou podporu. Pissmag do kazdeho pelisku! Romy romantikum! Adelu k veceri!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru