Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konec

16. 11. 2017
1
2
279
Autor
ann.17

Nevím, jestli s tebou chci být. Nevím, jestli tě mám dostatečně rád. Au, au a do třetice au. Přišlo to jako blesk z čistého nebe, nečekán nezván. A teď je tu, nutí mě k bláči a jsem bezradná. Škrábu se silně na kůži. Protože jiná fyzická bolest možná aspoň na chvíli přemůže tu psychickou. Jestli jsem někdy byla na dně, tak jsem si to jen myslela, protože jsem neznala nic horšího. Teď jsem na dně. Sama na dně. Stojím tam s ramenama svěšenýma a brečím. Ne, už doslova řvu. Nejsem schopna slov, zajíkám se v breku. A on dál píše. Není sám sebou, být semnou je stresující. Citím se, jako by mi někdo lámal kosti. Ne zároveň, ale pekně postupně, aby to umocňovalo tu bolest. Zarývám své nehty do kůže stále víc a víc, zatínám zuby a snažím se být silná. Nejde to. Mám být prý zase veselá víla. Ale jak, když mi teď zarazil nůž do srdce. Jak teď mám být veselá? Jak? 

V jeden okamžik se mi zbořil celý svět. Jasně, malá holka, co ještě témeř nespatřila svět, se hroutí z rozchodu. Ale právě proto, že jsem ho nespatřila, byl On pro mě vším. Byl tím, co mě obklopovalo, co mě dělalo mnou. Teď nejsme my. A nejsem ani já.

2 názory

Dodola
19. 11. 2017
Dát tip

Jestli je to opravdu jen proto, žes nespatřila svět, tak je pomoc snadná :)


mND
16. 11. 2017
Dát tip

A bude hůř, Aničko. Takže se máš na co těšit, protože ty to takhle chceš a umíš si to užít. Ber to tak vždycky a - může se ti pak život nejen líbit, ale vyloženě povést. Je ti přáno, já ti přeju, teď už proto i ty sama něco udělej (kňouráty stačit nebudou) a - máš skoro vyhráno;).


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru