Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PORNOGRAFIE 3

02. 12. 2017
1
2
734
Autor
ludvik.toman

 

Milá Kristýno, před 9 roky letmá spolužačko:


 

14/

Dnešní vzkaz, jako číselně odstavcovaná osnova scenářového charakteru, bude sestaven bez patřičného ladu a skladu, neboť jeho průběh a dílčí konec dostavivší se tak zhruba za týden naprosto vůbec netuším.

Ale kvůli případné orientaci v příštím příběhu začnu takhle: dnes je sobota 2. prosince. Dopoledne. 10:38.


 

15/

Ještě předtím, už hned ráno, jsem vykonal několik věcí, které se mohou ukázat jako prospěšné pro rozvíjení příběhu samotného, jdoucího již zcela mimo tvoje případné sexuální chutě, popřípadě jakkoli obscénně naladěné píchací libůstky.

Texty předchozích 2 mailů jsem shrnul do podoby 2 příspěvků na pismak.cz, odkaz na první z nich je tento: http://www.pismak.cz/index.php?data=user&id=42169 .

Když ne tvoje, třeba jiná jarně rozvoněná kunda zatouží po dobrodružství v krajině lesíka za tamtím podvalašským městečkem, hned na jaře, někdy v květnu, ještě než se rozlezou po loukách klíšťata.

Vlastně jsem tak získal téma na cosi jako konkurs, který vyhlašuju, třebas kterési jiné kromě chutí k píchání budou dány i jakési dílčí herecké vlohy, též aspoň nějaké dovednosti namalovat obrazy zcela konkrétních půdorysů, byť ty jsi už takový první úkol dostala.


 

16/

Měla ses pustit do malířského zobrazení detailu situace zcela konkrétního archeologického naleziště, ale radši se, ojetá mezitím nastojáka někde u popelnic, zas zhulíš až k záchvatu vyžadujícímu odbornou péči psychiatra.

Jestli dotyčný popis místa činu, tedy dobový autentický náčrtek pořízený rukou kteréhosi z tenkrát vyšetřujících estébáků, z dotyčného archivu vymámím, bude jej třeba malířsky převést na plochu plátna formátu alespoň 80 na 120, tedy do podoby související s řadou podobně třeskutých zimních příprav na naši případnou ostře jarní píchačku.


 

17/

Na místo, kde se to tenkrát stalo, na němž byl kdosi v roce 1949 zastřelen, je to od nejbližšího nádraží dobrých 10 kilometrů, pěšky, samozřejmě, nejezdí tam žádný autobus.

A jít takovou štreku vedle kterési, jejíž tělo se každým příštím krokem víc a víc roztéká, nebo naopak posuchu vyzáblostí nedrží ztvarovaně pohromadě, to vše v představě doprovázeno vpřed blemtajícími se rozměklými cecky, navíc nesla-li by taková ani ne potenciální píchačka na zádech ten malovaný výjev 80 x 120, a k tomu ještě jeden účelem podobný kus.


 

18/

Druhým neseným obrazem by měl být výřez z mapy, malířské zobrazení topografické situace celého lesa nazývajícího se Lišky, vše reprodukováno z mapy s co největším rozlišením. Detail z pětasedmdesátky vojenské speciálky bude pro účel zřejmě málo, možná, že se bude nutné shánět po mapovém listu v měřítku 1:25 000.


 

19/

Pokud, i případná konkurzem vybraná co nejlepší píchačka by si měla být vědoma, že její obrazy posléze na místě poslouží jako skutečné mapy, k bezprostřední orientaci a rekognoskaci v terénu, jak se děje obvykle v případě zcela běžných turistických map.

Na druhé straně se ovšem takovýto postup blíží už čemusi jako performanci, a zasloužil by si na místě dávné vraždy co nejpečlivější dokumentaci.

Obojí, obrazy i dokumentace, by byly součástí výstavy v olomoucké Ponorce, odjakživa rejdě rajd chtivých pohlavních píchaček – a poněvadž píchačky odjakživa táhnout zájem píchaček, v takto píchačkami nasyceném vstřícném prostředí by nemusel by být problém s co nejčerstvějším výstavním termínem.


 

20/

V rámci bezprostředních příprav téhleté báječné píchačky jsem, samozřejmě, učinil i cosi jinšího, zatímco ty si leda tak holíš nohy, a nazrzlou srst na dvojcípé spolykanými medikamenty vyzáblé kundě přibereš při jednom.

Jistěže, mnou zvolena tamta dávná situace má i svoje filmové zpracování, jež se odchyluje od postupnosti původních dějů i míst, jak se v dotyčném lese tenkrát přihodily.

Přesto přikládám odkaz https://vimeo.com/245490935 – a spolu s tímto citátem zveřejňuji upozornění na podobu dotyčného herce, jenž mi zženštilostí rysů připomíná hermafrodita nebo androgyna, a tím i nějakou heterosexuální úchylku, v důsledku snadno zdůvodňující, že protagononistou chystané jarní rekonstrukce v lese může být namísto muže například napolovic obnažená žena. Popřípadě do mechu pohozená případného souvisejícího sexuálního dobrodružství chtivá píchačka vypadající jako latexová Duchampova figurína, nejlépe barbína mírné nekrofilní orientace s občasným velmi silným sebemasturbačním puzením.


 

21/

Neměls mi tedy onehdy s neskrývanou nostalgií připomínat, že jsme si tenkrát na škole nezapíchali, nestala by ses literární postavou.

Obdobně jako všechny ty jiné k naskytnuvším se pichům trvale zmobilizované, s nimiž se mi vybavuje obecnější dodatek tvořící cosi jako slogan ve znění, že nechtějí-li být dámy v této zemi zcela samozřejmě se obnažujícími literárními či filmovými postavami, jak tedy jinak v ní mohou i každé příští volby tak asi dopadnout?


 

Bez typově pořádných píchaček, tedy, není žádná zásadní změna v téhleté zemi možná!


 

To měj, milá Kristlo, zejména na paměti, že nepominout příležitost zapíchat si se mnou někde na venkově v trávě louky na úvrati by mohlo mít naprosto blahodárný vliv na tvůj současný psychický stav způsobený naprostým deficitem emočně vstřícných podnětů...

 


2 názory

mND
02. 12. 2017
Dát tip

ach nemrave nemrave, tys dopadl. ale má li člověk vstát, je tohle třeba. dno. i miloučký péťa pusík ti přeje. ostatně jako vždy, jen... ti to nesměl říct dřív.

dno. tak. vypiš se POŘÁDNĚ a začni znova. šťastnou cestu. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru