Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stella

09. 12. 2017
0
2
914

„I’m Stella,“ podala jsem mu ruku. On mi místo toho vlepil pusu na obě tváře. Anglicky uměl hůř než já, ale to mi nevadilo.

 

Díval jsem se na ni. I dnes vypadala nádherně. Měla na sobě ty stejné plavky jako včera. Bílé s černými pruhy ještě více zdůrazňovali její do hněda opálenou kůži. Zrovna se bavila s nějakým klukem, který k ní hodil omylem míč. Anebo schválně? Vzedmula se ve mně žárlivost. Nelíbilo se mi, kolik pozornosti mu věnuje. Naštěstí jsem byl už skoro u ní, takže kluk pochopil, že tam Stella s Martinou nejsou samy. Rychle se zdejchnul a já si natáhla deku vedle Martiny, protože místo vedle Stelly zabral Marek. Ten mě taky sere, jak za ní pořád dolejzá. Asi mu budu muset vysvětlit, kdo si tu na tu holku dělá nároky.

 

Když přišli kluci, tak se Ital hodně rychle vypařil. Ani si na mě nestihnul vzít číslo, což mě opravdu mrzelo.


2 názory

mND
26. 08. 2018
Dát tip

 

(Co je nejvyšší ocenění mezi literáty? Ani smajlík, ani tip, dokonce ani né doporučení do výběru. Možná probuzené nutkání, napsat k tomu druhej díl. Nebo aspoň pořádnej komentář;))

II.

  • Tak tohle bych nenapsal.

  • Ty? Jaktože ne? Ty cokoliv.

  • Ne, fakt ne. Ne že bych nechtěl, naopak. Je to strašně opravdický a dobrý, ale nenapsal.

  • Proč ne?

  • No... hele. Já si vlastně zkusil všechny ty role. Je tam pět lidi v tý povídce, v pozici každýho z nich jsem někdy byl. Chápu jak se cejtěj, vim proč co dělaj. Ale je to už tak dávno... Prostě zachoval bych se jinak. Proto bych to nenapsal, protože by mě to už ani nenapadlo.

  • Tak jo, tohles mi vysvětlil. Ale okamžitě se přestaň i v náznacích litovat, jasný?


mND
26. 08. 2018
Dát tip

Aha, tak takhle to s tebou je. Musel jsem se podívat i okolo, abych poznal, jak jsi to s tou Vránou bez diakritiky myslela. A jásám. Vrána není retardovaná, ostatně, jako žádný krkavec. Prostě si hraje a - zkouší si i nás. Aby...

Tenhle text je vcm ideální. Myslim jako patřičnej době. Krátkej, jasnej, průraznej a - definitivní. Doporučuju tenhle formát (a téma) dál šlechtit. čus


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru