Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tušenie tieňa, tušenie súvislostí

Výběr: a2a2a
30. 12. 2017
8
7
1143
Autor
dark matters

 

 

 

peter si vždy bral rožky do sáčku
výhradne s použitím sáčkovej rukavice
a tak sa po pár rokoch
dostal do ďalšieho levelu
stal sa lepšou verziou
samého seba 
odvtedy je vyrovnanejší
vyžaruje vnútornú pohodu

bolo by krásne byť
dokonalým zvieraťom s hustým kožuchom
bez najmenšej snahy
vyvolávať v ľuďoch príjemné pocity

 

 

 


7 názorů

ysslandia
03. 02. 2019
Dát tip

Pre mňa výborný text, zručne napísaný.,dokonca nejako teoreticky snád aj bezchybne. Text obsahuje istú dvojzložkovú štuktúru / typ.pre znak,emblém /. V prvej zložke autorka poskytuje "meditáciu " nad "objektom",ktorá je organizovaná, popisná-v druhej zložke prichádza obrat, prekvapenie-ktoré "zvažuje,podčiarkuje" význam objektu, s prímesou irónie. Práve ten obrat, tak často žiadaný a tuná pomerne málo vídaný, poskytuje textu výborný presah. O tom, že autorka veľmi precízne a premyslene pracuje s tectom,sa baviť ani nemusíme. Pre mňa práve vďaka tej "dvojzložkovej " štruktúre veľmi fajnové.


a2a2a: ty mi väčšinou napíšeš to, čo mi hovorí môj vnútorný hlas vo chvíľach, keď som so sebou fakt spokojná - len niekedy a len na chvíľku. inými slovami, to čo chcem počuť, vďaka:-)

Zdendo: jogurty sú strašne zdravé!

 


a2a2a
03. 01. 2018
Dát tip

Dokonalé zvíře - pro mne ústřední a nejsilnější obraz a za to elegantní propojení obou částí  výběr, akorát nevěřím, že si Peter bere rukavice


a2a2a
03. 01. 2018
Dát tip

Zaplaťpánbůh za to přihlášení se k lidské podstatě. Přijde mi to jako aforismus, třebaže víc rozvětvený a líbí se to téměř neviditelné spojení obou částí


vk
02. 01. 2018
Dát tip
krásny dvojzmysel

Danny
31. 12. 2017
Dát tip
:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru