Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Haiku o hadovi

01. 02. 2018
6
8
1302
Autor
Abelquin

  • suicidální pokus o zakulacenost
  • suicidální pokus o zacyklenost
  • pokus o suicidální melancholii
  • pokus se nepokoušet - vyumělkovaný kýč

Pochopil jsem, že pro mě na světě nic není, a nakreslil hada bez ocasu a bez střev. V jeho nitru se mluvilo o blanitých křídlech ptáků... Ale já taky musím přežít, říkal si had, a já to psal pod obraz do legendy a sžíral se prozřením, že pro mě na světě nic není kromě hada bez ocasu a bez ledvin.


8 názorů

susu
14. 06. 2019
Dát tip

hodně mi to připomíná jednu animovanou pohádku, která je fakt krásná, a možná by se ti taky líbila, úplně mi to vykresilo její obraz - jmenuje se Brendan a tajemství Kellsu (jestli se na to někdy podíváš, tak mi napiš pozdrav :)


Abelquin
26. 09. 2018
Dát tip

narriel: ahoj, dík za kritiky, já sem vlastně většinu svých věcí nedávám, díval jsem se, že taky už sem nepíšeš. tak kdyžtak napiš, napište, do zpráv, pokud by tě ještě něco zajímalo. :-) a stejně dík za to pročtení těhle textů, minimálně u některých z nich jsem si říkal, že jsou vcelku dobré, tak si tak zkouším, nakolik má cenu tu být aktivní. mějte se fajn, T.


Narriel
24. 09. 2018
Dát tip

Stanislav už to výše řekl i za mne.Hmm, „duševní hmota“... Ten obraz se nějak zavrtal - a zrovna je taková divoce větrná noc... Jéje, to bude ráno hlavobolu z myšlenkobraní :)T.+O.


Ozzozorba
05. 02. 2018
Dát tip
... a kdopak to říká? Kdo je Já? A co tady dělá?

Abelquin
04. 02. 2018
Dát tip

Dík za reakce. Já nesnáším duševní hmotu, i jsem proti ní kdysi bojoval, ale co s tím... Asi se do ní také propadám. ;-)


Ozzozorba
03. 02. 2018
Dát tip
hlavně, že ti zůstal obal (kůže). Budeš-li chtít zase jej naplníš ...

Janry
03. 02. 2018
Dát tip
Hmota V diele zaťažila moje vnútro

stanislav
01. 02. 2018
Dát tip

panečku!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru