Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak se tvoří spekulace

28. 03. 2018
0
0
336

telepatická blamáž z autorova života

je to už devět stránek a nevím jestli se mi podaří nahodit kloudnou úpravu a formátování

na saspi se mi to podařilo a je tam už komentář redakce

                                                                                                                                                       PR/1

                                                                                                                            napsáno: květen 2015

JAK SE TVOŘÍ  SPEKULACE

(telepatická blamáž  z autorova osobního života)

Džordžův  dopis prezidentovi republiky Miloši  Zemanovi

 

Vážený pane prezidente,

především bych Vám chtěl vyjádřit podporu a říci vám, že máte moji plnou důvěru. Proto Vám také píši. Doufám, že Vás nezaskočí rozsáhlost poslaných písemností a se vším se seznámíte, nebo to aspoň někdo přečte. Kdybych se měl vyjadřovat k vaší osobě a situaci, v jaké jste, shrnul bych to asi takto. Máte mnoho odpůrců, kteří se snaží, aby Váš obraz ve sdělovacích prostředcích nebyl příznivý. Kdejaké plácnutí  a kraviny se zveřejňují, ale o moudrých slovech se mlčí. Vy tomu zase čelíte a je to věčný politický boj. O Vás si myslím, že jste moudrý a uvážlivý muž na svém místě, který se dokáže dívat do budoucna. (Proto jste byl také zvolen.)  Ještě jednou Vám vyjadřuji svoji podporu a držím Vám palce.

 

A nyní už k vlastní věci. Nejprve související okolnosti

Jsem strojní inženýr a 20 let jsem pracoval jako konstruktér na Žďase. Pak jsem se ale nemohl soustředit na práci a šel jsem kvůli tomu do invalidního důchodu, kde jsem už asi 10  let. Diagnóza byla schizofrenie. Během let se u mě projevovaly kolísavě ještě další příznaky. Byl to tlak v hlavě, později málem až do bolesti, a u toho jsem se cítil divně. Toto mě také paralyzovalo, že jsem nemohl nic dělat. Ještě dodávám, že asi před čtyřmi roky, než jsem šel do důchodu, jsem začal psát literaturu, která souvisí s telepatickou špionáží a výzkumem této telepatické špionáže. Souvislosti řeknu později. Mozek mě občas přestával pracovat. Uvedu několik příkladů: 

 

---Byl jsem odpočatý v pohodě a řekl jsem si, že si do počítače opíši trochu své magické literatury. Píši to totiž napřed tužkou tiskacím do bloku. A pak při opisování do počítače mám zpětnou vazbu a případně něco upravím. Zapnul jsem počítač a v hlavě se objevil hrozně velký tlak, spíš na temeni. Úplně mě to paralyzovalo. Nebyl jsem schopen dál pokračovat. Tak jsem vypnul počítač a nechal vše být. Jako bych měl úplně přetíženou operační paměť. Nebo jako by mě právě došel serotonin a dopamin, což jsou chemické přenašeče nervových impulzů, jejichž obsahy prý u schizofreniků dělají potíže. Nebo jako bych měl poškozený mozek. Přes tyto potíže se ale snažím psát, i když napíši jen kousek. Za 13 let psaní jsem měl průměr psaní na jeden den 11 řádků. Ale za 13 let už je to přes 50 000 řádků. A i tento dopis jsem psal jak s vynechávajícím motorem. 

 

---Šel jsem do ledničky pro mléko, abych si udělal kakao. Otevřel jsem ledničku a podíval jsem se na krabici s mlékem. V tom jsem byl tak paralyzovaný, že jsem nebyl schopen vzít si to mléko. Mozek nebyl chopen vydávat další pracovní povely. Díval jsem se na krabici mléka, uvědomoval jsem si, že nejsem schopen vzít z ledničky mléko a přemýšlel, co dál. A tak jsem zavřel ledničku. Šel jsem se napít do kuchyňského dřezu vody a na mléko jsem musel zapomenout.

 

--- Chtěl jsem se vykoupat. Šel jsem do koupelny a zastavil se před vanou. A zase jsem byl paralyzovaný. Nebyl jsem schopný udělat další akce. To je: podívat se, kam někdo z rodiny dal mýdlo, žínku, najít nový ručník, napustit vanu, svléknout se. Zase to nešlo. Koukal jsem na vanu a přemýšlel, co dál. A tak jsem odešel z koupelny. Vyměnil si prádlo. A na koupání jsem musel zapomenout. Snad se někdy příště zadaří. Je to ale jako bych dostal pěstí do obličeje a zkoušet něco znovu je hrozně traumatizující.

 

 

                                                                                                                                                        PR/2

 

 

To bylo nastínění situace. A teď k vlastním událostem:

U peřiny se u povlečení utrhnuly knoflíky a vše bylo několik dní 15-20 cm vyvlečené a ven koukal sypek. Toto jsem měl u hlavy. Přitom jedno ráno jsem měl zepředu na paži  intenzivně červený flek si 12x5 cm velký, na kterém byly vidět otlačené záhyby peřiny. Asi za 2 hodiny se začervenání ztratilo a zbyly jen nějaké stroupky, které jsem měl asi týden, než se vše ztratilo. Otočil jsem tuto peřinu zapínáním směrem k nohám  a další dny sem spal takto. Před touto událostí jsem měl občasný tlak v hlavě  na celém  temeni, spíš u povrchu, který jsem si uvědomoval poslední 2-3 měsíce skoro pořád. Občas se síla tlaku zvedala skoro do bolesti. Tento tlak by provázen pocitem "divně". Hned druhý den úplně zmizel ten silný tlak na celém temeni   už se neobjevil. Zmizel i pocit  "Divně". Zbyl jen o dost slabší občasný tlak ale jen na špici temene, který ale nebyl u povrchu ale uvnitř hlavy. Zbylo také časté blokování mozkových povelových funkcí. Ale menší.

Další okolnosti:

Když jsem mimo domov, je to pohoda. Žádný tlak, žádné "divě" , jen někdy cítím mozkové přetížení a jsem citlivější na vydýchaný vzduch. Když přijdu domů, po chvíli registruji ten zbytkový tlak na špici temene. Když intenzivně, i v noci větráme, je to dobré. Když nevětráme hned jsou cítit potíže.

Vše naznačuje tomu, že je tu jedovatá těkavá látka bez zápachu, která se takto projevuje a poškozuje mozek a způsobuje ten tak v hlavě a pocit "divně". O existenci takovýchto látek jsem něco viděl v televizi. Byl to jednak film, či televizní inscenace, kde voják z povolání, sloužící u chemického vojska likvidoval touto látkou svou bývalou partnerku, tím že jí to lil do postele, aby dostal její děti a nemusel platit alimenty. Druhá zmínka byla o tajných službách, které tuto látku lily do postele osobám nepohodlným režimu.

To, že takové příznaky nemá moje manželka, která leží vedle v posteli, sedá vysvětlit následovně: Látka byla jen u okraje peřiny, kde je hlava. Teplotou těla se tento okraj v okolí hlavy ohříval. Tím se v tomto místě zlepšily podmínky pro vypařování či sublimace a mě to šlo přímo pod nos. Pravděpodobně má tato látka teplotu tání a varu či intenzivní sublimace kolem 25-30° C. A teplo dodá tělo.

Další věc je ta, jak vysvětlit alergické začervenání. Asi před půl rokem jsme si s manželkou vyměnily peřiny. Manželka žádné začervenání neměla. Měnění peřin bylo proto, že se jí vyvlékala peřina z povlečení a byla věčně přikrytá jen sypkem. A tak jsme si to vyměnili, protože s tím umím spát, aby se to moc nevyvlékalo. Další okolnost je ta, že manželka díky lékům v noci slintá. A i já někdy v noci sliním. K zesílení mého tlaku na temeni došlo tak před 2-3 měsíci. V té době tedy tato látka musela vzniknout nebo tam byla nalita. Pak asi reagovala s manželčinými slinami a stala se zní alergická látka. A protože peřina nebyla chráněna povlečením došlo k začervenání.

 

Pak jsem si vzpomněl na jednoho spolužáka, co říkal na srazu spolužáků. Měl ty samé potíže z neznámou paralyzující látkou. Oznámil to na policii. Ta zjistila laboratorním rozborem v jeho madraci látku, která se takto projevuje. Viz. uvedené problémy. Měla ty fyzikální vlastnosti, které umožňovaly, že si z pevného stavu tělo svou teplotou dávkovalo plyn přímo pod nos.

 

Začal jsem s touto látkou bojovat.

Madrace jsme měli 20 cm vysoké a tak jsem svou otočil. Příznaky skoro úplně ustoupily. Myslel jsem si, že mám vyhráno. Ale za nějaký ten den, týden se znovu objevily. Buď ta látka tam znova vznikla, nebo ji tam někdo zase nalil.                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                    PR/3

 

 

A tak jsem zkusil spát někde jinde. A to na sedačce, která se na nic nepoužívala. Používala se k odkládání vypraného prádla před žehlením. Skoro pořád tam něco leželo. Byla tu ale další načasovaná sabotáž. Jak tělo leželo na sedačce, ohřívalo vzduch, který šel nahoru. Bylo to takové proudění. Doslova sací komín. Začalo se ale nasávat obrovské množství prachu. Což se projevilo až za nějakou dobu ležení. Prach infikoval polštář, přikrývku, oblečení. Jako by ten prach tam někdo nasypal. Ze tkanin se prach nedal vyprat. Nakonec jsem na některé tkaniny něco vymyslel. Ne prát ale 7x máchat. Pak už se to dalo. Asi po dvou dnech jsem zjistil, že se tam nedá spát. Začalo mě pobolívat na levé plíci. Po přestávce mě začalo píchat nějaký čas u jater.

 

Pak jsem si vzpomněl na vyprávění režiséra Zdeňka Trošky v regionálním rozhlase. Měl ty samé problémy s paralyzující látkou v posteli i na jiné posteli s velkým množstvím prachu. V jednom rozhovoru ještě před tím, než všechno zjistil, uvedl, že má "línou postel." Jak si do ní lehne, v tu ránu není schopen nic dělat a je hrozně líný. (Zkrátka jako by měl látkou paralyzovaný mozek.) Na další posteli prachem zaneřádil deku. Ústřižek deky poslal do laboratoře. Tam zjistili, že jsou v ní karcinogenní těžké kovy, které jsou namleté do velikosti poletavého prachu. Dá se předpokládat, že u mé deky to bude to samé.

U režiséra Trošky to vyšetřovala policie. Sepsal se protokol. Ale tím to neskončilo. Pak byl vykraden. Přišel o všechny režijní poznámky snad roční přípravy na natáčení. Musel začínat znova a dohnat to pracovitostí. Jako by ho někdo chtěl zlikvidovat jako režiséra. Pak je tu ještě domněnka s otazníkem: Nehledal snad někdo nějaké jeho magické zápisky? Viz dále. 

 

 

Říkal jsem si, že do bytu se někdo dostává asi tak, že má klíče, které kdysi dcery ztratily. A tak jsem pořídil novou zámkovou vložku s bezpečnostní kartou. Pak jsem koupil nové madrace, peřiny, polštáře. Všechno začalo fungovat lépe. Žádný tlak, žádné divně. Mozek se lépe soustředil na činnosti. Začal jsem konečně kloudně uklízet a rovnat si věci. I žena byla aktivnější, lépe fungovala a už tolik nespala. Dřív byl například tento její projev. Řekla:  "Nešel bys se mnou do hospody na pivo?" Odpověděl jsem: "Dobře. Oblečeme se a půjdeme."A ona řekla: "Ale mě už se nechce." Jako by její mozek už nebyl schopen vydat povel jít. To se omezilo.

 

Ale asi po dvou týdnech se objevily ty samé příznaky. Zase mozek moc nefungoval. Jako by do nových madrací zase někdo nalil tu paralyzující látku.

 

Rozhodl jsem se proto spát v síni na linoleu. Zase ta hlava fungovala. Pod hlavu jsem si dával neinfikovaný polštářek. Ale i ten jsem pak musel měnit. Zamykal jsem byt na dva západy. Jednou dcera odmykala, ale klaplo to jen jednou. Od té doby tu byly cítit potíže. Pak jsem vyměnil a vypral jinou lehkou deku či přikrývku a oblečení pro spaní na linu. Od lina byl trochu chlad a tak to bylo tílko, triko, tepláková bundička, mikina a svetr, aby nic netlačilo a byla pohoda. Po vyměnění zase všechno fungovalo.

Pak jsem měl pocit, jako bych někde do sebe dostal nějakou jedovatou látku. Mám i konkrétní podezření. Za nějaký čas mě začalo mírně pobolívat na játrech. A zase z nějaký čas se mi udělaly bulky u lokte a pod paží. Z chirurgie na žďárské polikliniky mě sanitkou poslali do nemocnice se slovy lékaře, aby nenastal akutní septický stav. V nemocnici jsem byl pár dní. Diagnóza byla druhotná infekce lymfatických uzlin. Co tu infekci způsobilo, jestli bakterie, hnis z nějaké malé ranky, těžké kovy,jedovaté látky, něco jiného, či všechno dohromady, to už se neví.

                                                                                                                                                  PR/4

 

I ženě se udělala menší bulka, ale sama se zase ztratila.

 

Snad související událost:

Když jsem ještě za komunistů chodil na průmyslovku, tak jeden můj spolužák byl ve sportovním oddíle, kde se prováděl jakýsi sportovní výzkum. Sportovci dostávali nějaké nápoje a sledovalo se co to dělá. Pobolívalo je na játrech. Asi byly i jiné příznaky a dělaly se jim na těle bulky. Což jsou stejné příznaky jako u mě. Sportovci se pak ale dovtípili nebo nějak dozvěděli, že v nápojích jsou i karcinogenní těžké kovy. O jejich účincích se ale v té době nic nevědělo. Byl to ale utajený výzkum rakoviny. A tak to sportovci před trenérem vylili do záchodu. Tento příběh pak komunisté zfilmovali a sportovci s bulkami si zahráli ve filmu. Film se dá dohledat v archivech.

 

Pak jsem si vzpomněl na jednoho známého, který měl ty samé problémy s paralyzující látkou. Neřešil to ale přes policii, protože nedůvěřoval státnímu systému. (Odtud asi vít fouká.) A nechtěl jít do komplikací s vyšetřováním. Byl podnikatel. Měl firmu o 2,3,4 zaměstnancích. Ta látka ho ale tak paralyzovala, že nebyl schopen vyřizovat faktury. S podnikáním musel skončit a nyní pase krávy. Přitom se mu bezpečnostní kamerou podařilo zachytit chlapa, jak mu leze po baráku. Někde se však neprozřetelně zmínil a dřív než stačil s nahrávkou něco udělat, byl vykraden a přišel o data. Sebrali mu i firemní počítač.

 

Domnívám se, že takových, co je něco podobného potkalo, je se mnou minimálně 6. Myslím si, že jsme se všichni někde vyjádřili o telepatickém průzoru z minulosti do budoucnosti. Pan režisér Troška dokonce v jednom rozhlasovém pořadu. Asi by se to dalo dohledat. Je to zajímavá souvislost. Pravděpodobně pak ten, co dostane nálepku, že ovládá telepatickou špionáž, je pak pro některé činitele státu horší než terorista a je takto likvidován.

 

 

Další okolnosti:

 Jestliže se v myšlenkách vrátím roky nazpět, a shrnu to za posledních 15let, což je přibližně doba, kdy se s výkyvy začal objevovat tlak v hlavě a pocit divně. Současně asi v roce 2004  jsem šel do invalidního důchodu. Za tu dobu se toto začervenání a stroupky objevily několikrát. Nebylo to ale vyloženě zepředu, ale spíš v podpaží, tedy trochu níž. Myslel jsem si, že je to od zapoceného trička či rukávu . Teď to ale vypadá, že tato látka tu vznikala, nebo byla záměrně lita už roky. Za tu dobu jsme 4x měnili a vyhazovali staré pokrývky, prošívané deky a peřiny. Docházela totiž životnost přikrývek, které jsem měl už od jinošských let. Začaly povolovat stehy u prošívání. Začalo se to trhat a podobně. Něco opravovat by bylo moc práce. To že se přikrývky 4x měnily odpovídá výkyvům, kdy příznaky byly a nebyly. To podle toho, kdy se záhadná látka zrovna objevila, či byla záměrně nalita. A toto už asi trvá roky.

                                                                                                                                                     

Před tím, než jsem se roku 2004 dostal do invalidního důchodu, byl jsem psychiatricky léčen. Přitom jsem ale chodil do práce a plnohodnotně jsem pracoval v konstrukci. Pro mě to ale byla léčba s otazníkem. Jednou mě lékařka řekla: u vás je to složité. Těžko se dá poznat, jestli příznaky jsou v důsledku nemoci, nebo jestli jsou v důsledku léků. Když se to tak dalo těžko poznat, nezmýlila se paní doktorka? Do psychiatrické ambulance jsem se dostal následovně: Chodil jsem po vyšetřeních s dlouhodobou bolestí hlavy. Poslali mě také na psychiatrii. Byl jsem zrovna po velké psychické zátěži. tak velké, že se o tom ani nedalo zmínit.

 

                                                                                                                                                      PR/5

A na vyšetření jsem utrousil hlášku, že mám podezření, že jsem byl hypnotizován. A výsledek. Řekli: budete sem chodit pořád a brát léky napořád jak při cukrovce.

K tomu uvádím poznámku, kterou jsem zatím nikomu a nikde neřekl. Řada věcí, zážitků vzpomínek, zatím neuvedených nasvědčuje tomu, že aniž bych něco tušil, byl jsem článkem tajného psychologického výzkumu, výzkumu telepatické špionáže. Hypnotizování, hypnotické mazání paměti i erotických zážitků, byla běžná záležitost. A co jsem dělal proti hypnotické instrukci zapomeň?  Měl jsem nějaké magické schopnosti. Při této instrukci jsem si ještě vždy stačil udělat zásek do vzdáleného budoucího času, (časoprostoru), a pak, hlavně v posledních letech se mi vybavuje to, co jsem měl hypnoticky vymazané.

Při odchodu do důchodu to už byla diagnóza natvrdo: paranoidní schizofrenie, narušený kontakt s realitou, interpsychické halucinace a schizofrenní bludy. Vyvstává tu ale spekulace. Není tato diagnóza zastírací manévr a kamufláž, která má zakrýt důsledky tohoto tajného psychologického výzkumu telepatické špionáže a na to ještě navazující chemické poškozování mozku? Tato kamufláž vypadá věrohodně, protože příznaky jsou podobné.

 

Pro mne je to otevřená otázka, na kterou je nasměrováno plno indicií.

 

Události, které se staly při velice znatelném zesílení tlaku na temeni na hlavy před 2-3 měsíci ze začátku roku 2015:

Vše během týdne. Několikrát v tomto týdnu zvonila pevná telefonní linka, ale nikdo se neozval. Několikrát v tomto týdnu zvonil domovní zvonek, ale nikdo se neozval. V noci žena slyšela šramocení v zámku. Když zbystřila, šramocení ustalo. Asi za 1-2 týdny po tom se v domě nabízela a prováděla montáž bezpečnostních dveří. Jako vysvětlení přikládám hned 3 varianty vysvětlení:

     1) Někdo nás chtěl vykrást. Zkoušel jestli jsme doma. Zkoušel to i v noci. V televizi jsem viděl jak se to dělá. Na dveře bytu se dá naslouchátko a poslouchá se. Když je slyšet pravidelné tvrdé oddychování případně chrápání zašramotí se. Když se rytmus dechu nezmění, jde se na to. Jestliže se rytmus změní, vše se odloží.

     2) Lidé, kteří jsou spojení s distribucí bezpečnostních dveří, takto vystraší lidi a ti si pak objednají bezpečnostní dveře.

     3) Někdo zkoušel, jestli je čistý vzduch, aby pak, mohl nalít tu škodlivou látku, poškozující mozek.  A jestliže pak došlo k zesílení příznaků, tak je jasné, že to také udělali. Mohly to být třeba tajné služby.

Žena za večera či noci slyšela z ložnice šramocení zámku v chodbě a pak v ní viděla světýlko jak od baterky. Bála se. Tak zabouchla dveře od ložnice a zamkla je.

To, že to byly tajné služby nasvědčují následné skutečnosti a indicie:

-- Potíže s psychikou, soustředěním a ostatní příznaky s začaly objevovat po roce 2000. Přibližně od té doby jsem psal svou magickou literaturu a odkrýval tak okolnosti  tajného výzkumu telepatické špionáže. Jsou to asi tajné a utajované informace. A muselo se zabránit jejich prozrazování.

                                                                                                                                                      

 Proto jsem byl přibližně od té doby takto likvidován. Až jsem v roce 2004 šel do invalidního důchodu.

---Asi jsem na někoho udělal dojem, že dokážu ovládat telepatickou špionáž. Pomocí záseku do časoprostoru psychickou energií prý dokážu čerpat informace. Prý se dokážu nabourat do informací státního systému a ohrožuji tak státní bezpečnost. Co s takovými magory?? Jsou horší než teroristi. Jedině likvidovat.!! Místo aby se jich využívalo. Kdo ví, co se komu honí v hlavě.

---Když jsem vyhazoval svou první přikrývku, stála u popelnice osoba, která se motala kolem telepatického výzkumu. Vzala si vzorek z peřiny na chemický rozbor.

                                                                                                                                                      PR/6

 

Pak mě dodatečně řekla , že to byla škodlivá látka, poškozující mozek. Pak mě to hypnoticky vymazala. A nyní se tato informace objevila, jako časovaná informační bomba. Je zajímavé, že když jsem vyhazoval druhou peřinu, stála u popelnice osoba, kterou jsem neznal, a říkala, že se jí velice líbí vzorek potisku a vzala si kus látky sebou, aby podle toho mohla kupovat a objednávat.

---Dalším důvodem pro pokračující likvidační činnost tajných služeb mohlo být to, že jsem začal publikovat na internetu na literárních stránkách www.mlha.gr . Server ale přestával fungovat tak, jak má a jeho publikační činnost byla ukončena. A tak jsem začal v minulém roce publikovat na www.pismak.cz pod pseudonymem Džordž J.S. Tyto stránky jsou mnohem víc čtenější, což mohl být důvod k zesílení útoku. Pak jsem se také angažoval s pojednáním "Pohled občana na lékařskou péči na vysočině". Což mohl být také důvod k útoku. Tyto útoky se pak projevily značným zesílením tlaku v hlavě před 2-3 měsíci. Řekli si, že moc vyskakuji a tak přitlačili na pilu.

---Mám poznatky a postřehy o činnosti tajných služeb, jak sondovaly moje okolí, jak sbíraly o mě informace a o dalších činnostech. Konkrétně ale mluvit nebudu, aby se nemohly poučit ze svých chyb a uvědomit si, že nejsou úplně tajné.

---A tady je další postřeh. Chodil jsem do jedné restaurace dost často na jedno malé pivo. Přitom se někdy stávalo, že po návštěvě restaurace tu byl znatelně silnější tlak v hlavě. Snažil jsem eliminovat všechny vedlejší možné vlivy. To znamená, že jsem chodil i do jiných hospod najedno malé. Zde se nic neprojevilo. V pořádku byla stejná značka piva i jiné značky. To znamená, že to nebylo vlivem piva a léků, které užívám. Eliminoval jsem i vlivy, které tyto potíže způsobovaly. Bylo totiž více vlivů, které se svým působením překrývaly. A jednou se to už nedalo. Ten den mě roztáčela pivo jedna osoba. Pak odběhla a pivo donesla jiná. Později to byl tlak v hlavě, jak klackem do hlavy.

Dá se domyslet takováto spekulace. Za obsluhou restaurace někdo přišel. Řekl, že je zaměstnanec ministerstva vnitra a že má na starosti nebezpečné schizofreniky, kteří by mohly zabíjet. A ti musí dostat do sebe nějakou látku, aby se nic nestalo. Od nich se chce, aby tuto látku podávali. Ale jen občas aby se to nedalo vysledovat. Za všechno dostanou také zaplaceno.

Ten den mě ale asi daly látku obě osoby. Buď o sobě nevěděli, nebo se nedohodli a asi tu byla chyba v dávkování. Já se pak cítil, jak po ráně klackem do hlavy. A tak jsem se rozhodl, dost bylo zkoumání. I další vlivy se musí eliminovat. To také přineslo výsledky.----- Že by toto všechno byla je shoda náhod?------- Proti tomuto stojí: Po zavedení opatření nebyl už tlak na temeni, pocit divně a mnohem menší blokování činností. Jak to tedy vysvětlit?

---Zbyl jen o dost menší občasný tlak doma. Pravděpodobně je to způsobeno tím, že touto škodlivou látkou je zaneřáděn byt,  ložnice, madrace. Skoro stoprocentně se to objeví, když přijdu z venku do nevyvětrané ložnice. I jiné citlivější osoby říkají, že je u nás bolí hlava. Není to sice u všech, ale třeba můj bratr říkal, že máme doma špatný vzduch, ať vygruntujeme, všechno smradlavé vyhodíme a koupíme si  iontovou čističku vzduchu. Ale asi by to nebylo nic platné. Zase by se to po čase znovu objevilo. Pokrývky jsme měnili 4x, různé druhy a vždy tu znova byly víc nebo míň červené fleky na paži a stroupky. Navíc s ostrým ohraničením fleku. A znova stoupl tlak v hlavě.

                                                                                                                                                     

---------------

Když si to někdo přečte, tak si může říct, že jsou to fantasmagorie a výplody chorobného mozku, jsem však technik a snažím se uvažovat logicky. A tak uvádím dva důkazy, které si můžete prověřit i Vy nebo dohlédnout na prověření. V případě, že by jste i vy tyto důkazy prověřili, došlo by na lámání chleba a vyjevila by se pravda i vám.

 

 

 

                                                                                                                                                      PR/7

 

 

1.Důkaz.

Je to chemický rozbor vzorku krycí látky z peřiny a vnitřního peří. I Vy si takový chemický rozbor můžete sám ošéfovat, či dohlédnout na prověření. Stačí napsat, kam mám takový vzorek poslat a mít nad vším dohled, aby jste mi mohli věřit. Je tu totiž důkaz škodlivých těkavých látek bez zápachu poškozujících zdraví a mozek. A u těchto látek není žádné vysvětlení, jak by se v domácnosti mohly běžným způsoben vyskytnout. Mám to trochu pojištěné. Kdyby tajné služby chtěly tento důkaz odstranit, tak jim to půjde velice těžko. Důkazy mám dobře schované a zdvojené. Mám pojištěné i to, kdyby tu byl případ zmanipulovaného podrazu laboratoře.

 

2.Důkaz.

Tento důkaz je hozenou rukavicí zdravému rozumu. Je to důkaz o projevech telepatické špionáže, což je interakce mozku s časoprostorem. Konkrétněji se jedná o důkaz telepatického průzoru z minulosti do budoucnosti. Informace o budoucnosti byly zveřejněny v televizi v pořadech  Miloslava Šimka a paní Zuzany Bubílkové. Zajímavý je hlavně pořad, kde jako host vystupoval pan Paroubek. Tehdy ještě nebyl ministerským předsedou. Díky tomuto vystoupení se teprve stal známým. Pan Miloslav Šimek zde už byl šedivější a byla to asi druhá velká série jeho vystupování. Bylo to asi krátce před tím, než onemocněl rakovinou. V tomto vystoupení četli pojednání "Pohled občana na lékařskou péči na vysočině". Jenže to samé pojednání jsem napsal i já v roce 2014, v době, kdy už Miloslav Šimek nebyl mezi námi. Mohlo by se zdát, že jsem toto pojednání opsal od pana Šimka. Jsou v něm ale uvedeny skutečnosti, které se staly až po jeho smrti, a které nemohl vědět. Nasvědčuje to tomu, že se dokázal dívat do budoucna. Když jsme toto pojednání psali, tak nás sice mě a pana Šimka odděloval časoprostor, ale psali jsme to v telepatickém spojení současně, každý v jiné době a prostoru. Moje pojednání je zveřejněno  na www.pismak.cz pod pseudonymem Džordž J.S.  Pojednání jsem vám rovněž poslal. Stačí Když si prezidentská kancelář nechá pro studijní účely vyhledat toto vystoupení Miloslava Šimka s panem Paroubkem a porovná to s mým zápisem na internetu, kde se popisují skutečnosti, které se teprve staly. Jestli toto prověříte, nebo to necháte plavat, je jen na Vás. Podle mne je to skvělá příležitost pro ověření, kde je pravda.

 

 

--------------

Vážený pane prezidente, rád bych Vás tedy požádal o nějakou radu na situaci, v jaké se nacházím, nebo jestli byste mi nemohl být v této situaci nějak nápomocen.

-------------

 

 

 

Těch variant , jak si vysvětlit dané skutečnosti, je víc. A na některé varianty si dokážu odpovědět také.

--- Třeba, když tu bude Vaše odpověď, že se takovými zmatenostmi nezabýváte, nebo že se objeví prohlášení, že se nic neprokázalo. Pak dokážu odpovědět i za Vás. A to abych se šel psychiatricky léčit, nebo abych požádal svou psychiatrickou lékařku, aby mě léčila lépe.

                                                                                                                                                 

 

--- Jestliže je tu důkaz škodlivých látek v peřinách, tak mě asi poradíte, ať si vyměním peřiny a postel.

                                                                                                                                                      PR/8

 

 

--- Jestliže se ale potíže objevují znovu, stejně jako, když jsme 4x měnili peřiny a dokonce přidávali madrace, pak už mě mozek stávkuje a možná pro někoho vyrábí bludy, že po mě jde vlastní stát , či tajné služby k vůli telepatické špionáži. A tak nevím co si počít. Proto Vám vlastně píši. Mám obavy, jestli jsem si dokonce nenadělal do bot a má likvidace se ještě urychlí. A dopadnu jako pan Šimek s kterým jsem byl v telepatickém spojení. Dostal plnou dávku karcinogenních látek a umřel na rakovinu. Opravdoví mágové to zkrátka nemají lehké.

Likvidační praktiky některých lidí s vyšším postavením a některých státních špiček tu budou i u nás. Tito lidé se navíc organizují do paktů a infiltrují do struktur. Proč asi zemřel tak mladý na tak záhadnou nemoc bývalý ministerský předseda Miroslav Gros? Že by to bylo tím, že chtěl a začal psát paměti?

 

 

Předložil jsem Vám do určité míry logickou síť, kde je plno logických souvislostí, dat a informací. Jak v šachové partii. Nejsem ale žádný břídil. Jsem strojní inženýr a v mládí jsem hrával obstojně šachy. Myslím si, že mám v těch věcech jasno. O Vás pane prezidente mám mínění, že to máte v hlavě srovnané a že se vtom rovněž dokážete orientovat a neuváznete někde špatně v té síti. A snad i vaši pracovníci, kteří to případně budou číst, to snad nepochopí jen jako literární pojednání jak vytvářet spekulace. A budou brát vážně uvedené závěry. A když nic jiného, tak snad aspoň dají prověřit nebo dohlédnou na prověření uvedených důkazů.

 

---------------

Doufám, že se snad něco vymyslí, jak mě pomoci v této mé situaci, kde, jak si myslím jde o zdraví a o život. Za každou odpověď vám ale budu vděčný. Mě samotného by uspokojilo, kdybyste mi napsali, že prověříte aspoň  ten druhý nepravděpodobný důkaz průzoru do budoucna. Na rozdíl od bludů se zde dají dohledat a prověřit důkazy! A i má psychiatrická lékařka prohlásila: "Má to logiku, kdyby se potvrdily důkazy." A já dodávám: I když je někdo schizofrenní, tak to neznamená, že se mu něco nemůže dít.

---------

S pozdravem       Džordž J.S.

adresa:

 

 

PS.

Má domněnka:

Telepatický průzor z minulosti  do budoucnosti, což je svým způsobem aplikace telepatické špionáže, je výdobytkem kolektivní schopnosti lidstva. Přesněni jeho zástupců, 50-ti až 300 mágů, kteří tvoří magický věštecký kruh. Současně je to pyramida dalších v čase. Všichni jsou schopni a odhodláni čelit nepřátelským a likvidačním tlakům. V případě, že by padl střed, kde jsou tlaky největší, je každý připravený tento střed nahradit a vystupovat třeba pod pseudonymem Džordž.

Věštba tohoto kruhu je smluvně zaregistrována o 1 000000 korun u českého klubu skeptiků a 

 o 1 000000 dolarů u amerického klubu skeptiků. Viz pojednání " O věšteckém lístku - záložce do knihy" na www.pismák.cz Díla pod pseudonymem Džordž  J.S. Skeptikům jde o hodně peněz a tak dělají všechno proto, aby o ně nepřišli. Korumpují jedince a špičky společenského systému, včetně tajných služeb. Nebo používají taktiku zastrašování. I ministrovi vnitra byla určena nebezpečná zásilka, což bylo v médiích. To klidně mohlo paralyzovat i ministra.

                                                                                                                                                     PR/9

 

 

Systém sice funguje, ale je nakřápnutý. Mluvila o tom už Kubicova zpráva. A hlavně pak tajné služby se činí a snaží se likvidovat a paralyzovat magický kruh a všechny, kdo se dostal do styku s věštbami a kruhem. Toto korumpování systému dříve i nyní provádějí hlavě velké ekonomické ryby. Proto máme 30% černé, nezdaněné ekonomiky. Teď si ale skeptici a velké ryby mohou podat ruce.

 

Návrh dopisu zatím bez PS.  a řady konkrétních detailů jsem dal přečíst na posouzení jedné paní. Ta mi řekla, že má dojem, že trpím stihomamem. Namítl jsem, že uvádím důkazy. A ona na to: Ty nikdo prověřovat nebude.

A má pravdu. Existuje totiž přísloví: Sytý hladovému nevěří. A tak, aby se s tím prověřením důkazů něco dělo, posílám Vám také skoro nebezpečnou zásilku. Je to vzorek pro laboratoř a mikroskop. Posílám ústřižek deky, která přišla do styku s prachem. Ať víte v čem se pohybuji. Vždyť je to jen prach. Sice karcinogenní namletý do velikosti poletavého prachu, ale co na tom. Vzorek z peřiny Vám raděj nepošlu. Je to sice spekulace, ale abych pak nebyl obviněn, že prezidentovi posílám jedy.

 

A tak: Odkrývání pravdy zdar!

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru