Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fekální transplantace

09. 05. 2018
1
7
483
Autor
Ozzozorba

„Vypadáš tak hloupě. Jsi bledý a bez energie.“ Pustila se do mě Kamila. Možná taky proto, že se můj pták nerozletěl. Prostě se mi už podruhé nepostavil.

Kamila je hodná holka, která když řekne A dodá i B. Vsunula mi do ruky kartičku ordinace Rekto-bio-feed-back se jménem MUDr. Miroslav Colon.

„Zavolej tam, pomůže ti.“ Naléhala Kamila.

„Lásko co bych pro tebe neudělal.“ Vzdechl jsem a vzal si vizitku.

 V ordinaci doktora Colona jsem se dozvěděl o metodě fekální transplantace.

„Bude vás to stát nějaké peníze, ale výsledek je okamžitý.“ Vysvětloval mi střevní guru. Věřil jsem spíše Kamile než tomuto chlápkovi ve značkových brýlích. Ale souhlasil jsem a nechal si odebrat vzorek stolice.

Na druhý den jsem se dostavil pro výsledek. Značkové brýle už mě vítaly. „Vaše ochablost je způsobena špatnými bakteriemi. Jsou líné a nestačí na hromady sraček, které se vám hromadí v tlustém střevě.“ Spolknul jsem to, byl to přece doktor. Určitě mě nechtěl urazit, jen šel přímo na věc. Neztrácel čas.   

V ordinaci mi transplantovali do tlustého střeva popelářský enzym, který plní funkci buněčné drtičky. Lakonicky řečeno, strčil do mé prdele hadičku, přes kterou mi do střev napumpoval páchnoucí sračku a řekl. „Dva dny musíte držet hladovku. Je nutno trochu času, aby se enzym rozhýbal. Dárce enzymu byl jogín Šalalambadas z pouštní oblasti Thár.“  

Do týdne jsem byl vitální a plný energie. Tváře červené a můj pták létal jako divý. Došlo to tak daleko, že už mi Kamila nestačila a já si našel další kotě.


7 názorů

Ozzozorba
11. 05. 2018
Dát tip
Fruhling - řečičky, ani ty jsi nebyl schopen dát tipipik. Neblaho, díky gůgli jsem, bude to asi takový ujetý šílenec, ale zkusím si od něj něco přečíst.

neblaho
10. 05. 2018
Dát tip

Já jsem lidstvo a oceňuju rovnou :-). Měrka - vygůgli, nebo tu na Písmáku Měrka_out koukám... 


Fruhling
10. 05. 2018
Dát tip
Ja myslim, ze lidstvo tvuj text jednou oceni.

Ozzozorba
10. 05. 2018
Dát tip
Kdo je Petr Měrka?

neblaho
10. 05. 2018
Dát tip

Lexikon: hepáč - šťastný konec, Měrka - Petr Měrka. 

 


Ozzozorba
10. 05. 2018
Dát tip
Jakou řečí píšeš ??? Potřeboval bych překlad :)

neblaho
09. 05. 2018
Dát tip

neni nad pořádnej hepáč... takovej usazenej Měrka :-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru