Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Slintavý bůh plodnosti

22. 05. 2018
7
4
662
Autor
Movsar

Slintavý bůh plodnosti

Svá ústa si natřela šelakovou rtěnkou, aby jí je neslíbal žádný slintavý bůh plodnosti. A je třešňová a je srdcovka. Tak si vyjela tramvají do centra a hádá, kdo ji zaplatí paprikové limo a párek. Bude to borec v saku, nebo jen nějaký čudák dole celý v maku? zavře oči a rozesní svůj otazník. A muži už vyhlížejí tu zralou třešinku, jako červi po ní koukají.


Pan Flusante a jeho dáma

Přijeli z Milána a teď vystupují z devítky ve Vodičkově. Pan Flusante a jeho žena v khaki overalu. A z toho jí svítí drobný hrudníček. Pan Flusante to tak má rád, žádný mléčný vodopád, jen malinkatá štěstíčka ke slinění.


Kypivá ve výstřihu

A zatímco se vzdaluje od tramvaje excentrická italská dvojice, přibíhá holka nad třicet. Tramvaják pro ňadra nehoruje, dveře jí zavřel před nosem. Ve výstřihu je kypivá, dokonce tak, že to pravé už chce ven. Jemné od krémů a od hormonů, zlatavé od sluníčka a vprostřed zpovykané jako všichni Pražané. Jaká ta měla prsíčka.. zalitoval možná při pohledu do zpětného zrcátka tramvaják. Jízdní řád ale touze neustupuje. A tak alespoň zbylo pro nás na zastávce pár minut líbezné podívané navíc.


Lavina ve městě

Blanka má stehna jako kobyla. A taky má pěknou tvář, jak často bývá. Cestuje tramvají a hodně telefonuje. Působí mile a vesele. Ta hrozitánská stehna má sevřená v květinkových džínách, a protože sedíme natěsno, cítím, jak studí. Kdybys měl štěstí, zahynul bys pod jejich lavinou, oběť vybraného erotismu.


Nestyda od sousedů

Němka tak šestnáctiletá a už vulgární k zulíbání: z kraťasů jí leze dobrá třetina nahého zadku, a pěkně tučného. S mámou se ochomejtají kolem otáčivé hlavy Kafky. I já se otáčím, za tou malou nestydou od sousedů se otáčím, ovládán podobně primitivním mechanismem jako atrakce nad námi.


4 názory

Musaši
24. 05. 2018
Dát tip

Tohle tvé dílko by se asi mělo číst až po dvaadvacáté hodině ,ale já doma nemám internet,tak ti musím dát típek už ted´v 10,33.


Yan73
24. 05. 2018
Dát tip

Vidím, že si nased na vlnu...


Jeff Logos
23. 05. 2018
Dát tip

Pozoruhodné postřehy


neblaho
22. 05. 2018
Dát tip

chápu*


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru