Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dětská duše

27. 05. 2018
3
6
797
Autor
ARNOKULT

-

Dětská duše

 

Oči dětské na kolbišti

hrotů lásky – bojů dní

proklely své hledání

 

Světlo víry nepoznalo

v těle šedí pohlceném

co je pravdou – a co snem

 

Na smrt duše zavolala

v dobách moci bezpráví

v zemi plytké zábavy


6 názorů

ARNOKULT
29. 05. 2018
Dát tip

Já jsem stejně skončil - jinde jsem to již vysvětlil. Přišel jsem nedávno. Nebýt sousedky, nikdy by mi to nenapadlo. Jinak děkuji velmi mnoho - zvláště i proto, že to psal profesionál a2a2a.


a2a2a
29. 05. 2018
Dát tip

Nemyslím si, že by to bylo obsahově plytké, jen forma  zpracování je přespříliš prošlá, což je ke škodě, protože, přesto, že je zde toho řečeno hodně, neoslovuje to, neboť jde jen o jakýsi výčet jevů, které vyznívají spíše jako kárání a na to neradi slyšíme. A ač bychom měli, skutečnost je jiná a vyžaduje si jiné prostředky. Možná bys mohl zkusit psát volným veršem a nehledat pro velké věci velká slova, ale slova a obrazy, které nás nenápadně obklopují a stejně tak znějí.


Whitesnake
29. 05. 2018
Dát tip

Vše je řečeno ve finálním "verši" - vlastně není: chtělo by to být zábavné, ale zatím je to jen toporné a neskutečně plytké. Nevidím u tebe naprosto žádný vývoj, žádnou představu o vázaném verši. Omlouvám se, ale dosavadní tvorba je vrcholem trapnosti!


ARNOKULT
28. 05. 2018
Dát tip

To se mi zcela nepovedlo. Máte pravdu.


Miroslawek
28. 05. 2018
Dát tip

Tohle je už docela nečitelné.


Jeff Logos
27. 05. 2018
Dát tip

silné


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru