Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sokratici z Ruska

31. 05. 2018
11
9
753
Autor
Movsar

Zápisky ze Zlatých lázní.

Obrázkové holky

Obrázkové holky si vyšly na pláž Zlatých lázní. Těla mají samé tetování, zpolovic jsou barevné. A pijou barevné koktejly, a tím se stává jejich konverzace svobodnější. Tamten chlap po nich vilně hledí. Po Vltavě kloužou labutě a veslice a na protější silnici někomu jde o život: sanitka houká drama. A obrázkové holky propukají v smích nad další svou story. Světy se míjejí, plují si volně vesmírem.


Úžasné divadlo

Když si uvolňují horní díl plavek, jsou nejúžasnější. Obvykle se plaše rozhlédnou, jestli se nikdo nedívá (přitom doufají, že se někdo dívá), chvíli váhají s prsty na háčcích, aby zvýšily napětí, a pak dokonají dílo: buď se k nebi rozletí holubice míru, nebo k zemi padnou zvířata unavená životem. Buď jak buď, je to úžasné divadlo. Jen potlesku ještě neuvykly, skromnice.


Sokratici z Ruska

Vybrali si místo pod vrbou. Ráčkující Ruska a její kamarád. Ona mluví o překot a vida - o Platonových dialozích. Rezavým klíčem své řeči otevírá dávné příběhy myšlení. On jen poslouchá a hledí jí na prsa. Ona se tím nenechává znervóznit a je mu sokratovskou postavou: bez ustání se ho snaží přivést k pravdě. On jen dál mlčí a civí jí na prsa, své pravdy se nehodlá vzdát. Roztomilá dvojice.


Bělokožní Dánové

Bělokožná pětice Dánů zabloudila až pod vltavské slunce. Krmení jsou dobře, pohybem se jistě příliš netrápí, tuk jim v nejhorším odsají na klinice. Tak si povídají kdoví o čem, holky posedávají, kluci leží. A jedna zůstala v černých šatech, ta si svou bělounkou nahotu dobře střeží!


Lesbičky sedí mlčky

Lesbičky přišly jen tak koukat na řeku. Sedí na břehu, zády k pláži posypané nahým mákem blaženců, dvě pohroužené postavy. Hledí na labutě, lodě a na zlíchovský kostelík. Tam by se jim líbila svatba. A sotva si to přání myslely, začali bít poledne. Třeba se jim splní.


Superflexible girl

Říká své kamarádce na dece, že je "superflexible". Anglicky slyšící chlípníci na dekách okolo si taky říkají, jestli je superflexible. Odpověď na jejich otázku zůstane utajena drobným kouskem látky v jejím klíně.


Holky mazalky

Holky mazalky. Nejdříve ze všeho namažou krémem svá bílá tělíčka, při vědomí nebezpečí sluníčka. Pak se opřou do ručníků a jen tak sní, něžná přání pod víčky: je večer, jsou v bytě, tam krásný kluk, romantická hudba, svíčky.. A zatímco se milují v přítmí bytu, slunce usiluje o jejich zkázu a okololežící chlípní muži o jejich těla.


9 názorů

Movsar
05. 06. 2018
Dát tip

díky za návštěvu a zprávy.

t ojsme sousedi, romane.

leraku, doporučuju, labutě teď mají mladé a labutí muž, který je už inventář zlatých lázní, takový starý pán, co si labutí rodinu svojil, teď má na co balit holky, kterým ukazuje labuť s mladými pod křídlem.

josefíno, pracuju na tom, jde to vcelku pod tím freony obnaženým sluncem rychle.


Josephina
04. 06. 2018
Dát tip

a jsi už aspoň hezky opálenej, plavčíku?


Jeff Logos
01. 06. 2018
Dát tip

Chválím a moc, skvělé obraty, mistrné oko pozorovatele. 


Jeff Logos
01. 06. 2018
Dát tip

Chválím a moc, skvělé obraty, mistrné oko pozorovatele. 


Diana
01. 06. 2018
Dát tip

Zápisky se povedly 


Lerak12
31. 05. 2018
Dát tip

U mě paráda sedmi vrstev. A mezi nimi kloužou labutě.. a rozleťí holubice míru ráčkující Ruska i  pětice Dánů.  Posypané nahým mákem blaženců, superflexible girl ... bílá tělíčka. Slova jako fík ! 


Janry
31. 05. 2018
Dát tip
Ok

Gora
31. 05. 2018
Dát tip

úsměv skromnicím...a všem


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru