Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dřevo

07. 06. 2018
0
2
497
Autor
Ole1973

Pila desky starého nábytku dělí na dvě půli, tvé dětství rozřezává Ruka otce voňavou desku hladí, jako malého kluka, jako malou holčičku, jako dětství, které jsme měli rádi, které se nevrátí Nábytek mohl by vyprávět příběh lidských životů, voňavou píseň o lásce, lásce a o lásce On však mlčí a jen sladkou vzpomínku zanechává, když pila staré dřevo na dvě půli dělí Na lásku, která byla a na tu, co nás čeká Pak nás duše opustí Pak plamen dřevo a vzpomínky pohltí Pak tvá dospělá ruka další nábytek na kusy rozdělí A zůstane láska a zas jen láska


2 názory

Jeff Logos
10. 06. 2018
Dát tip

Je třeba vícekrát přečíst a myšlenky v textu jsou inspirující. Pravda je v textu trochu stylistické neobratnosti, ale kdo z nás ve stresu je perfektní? Nejsem přítel rychlých odsudků a nevzdychám ech och ich. Ale na tip to tentokrát není.


Whitesnake
07. 06. 2018
Dát tip

"Pila desky dělí na dvě "půli", to snad ne... ve vstupním verši hned odradíšod dalšího čtení. Důvod? Nevypsanost? Problémy s gramatikou? Nesoustředěnost?

Ještě že zůstane láska a zas jen láska... ech och ich


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru