Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak vyzrát na šroubovací klíště

16. 07. 2018
1
2
604
Ahoj muži, ženy, holky, kluci a i vnuci. Jak je léto a teplo, tak je i mnoho klíšťat. Klíště se vám může někam zašroubovat po směru hodinových ručiček a jak je zašroubované, tak saje. Pokud se ho chcete zbavit, musíte na něj kápnou trochu mastnoty, například rybí nebo vyjetý motorový olej. Vhodná je i pěnivá pěna na holení vašeho nejlepšího kamaráda. To je v mém případě Láďa. Následně se s klíštětem musí začít točit proti směru hodinových ručiček. Ono se vyšroubuje, odpadne a je po něm. Pozor! Kdybyste ho zkoušeli vyšroubovat po směru hodinových ručiček, tak byste ho ještě víc zašroubovali. Mohli byste ho zašroubovat úplně moc, až by úplně zmizelo v těle a plulo by krví až do srdce a to srdce vám zastavilo, jak by brnklo o chlopeň. Z toho by byla smrt.

Klíště se nesnažte odstraňovat taháním. To byste ho zmáčkli, ono by do vás plivlo bacily, a z toho plivnutí byste měli zánět blan. Nebo lesní nemoc boreliózu, která se nejčastěji vyskytuje v borových hájích.

Někdy se klíště zašroubuje někam, kde je to moc nemravné. Například do pytlíku, do mužství nebo na tělesnou součást jménem hrázka. Odtud se pak vyšroubovává velmi špatně. Je lepší, když vám s tím pomůže nějaký neštítivý kamarád. Jestliže žádného takového nemáte, nahraďte ho soustavou starých automobilových zrcátek, abyste na šroubování na nemravném místě dobře viděli.

Po odstranění klíštěte si dávejte pozor, jestli se vám neobjeví červené kolečko. Když se objeví, říká se, že je to špatné, ale mně, kdyby se objevilo červené kolečko, tak bych byl rád. Já už nutně potřebuji nové, to staré je z roku 1957 a už má velmi zpuchřelou pneumatiku.

Ahoj!
 

2 názory

Lakrov
27. 07. 2018
Dát tip

Dočteno, leč očekávaný humor se tentokrát nedostavil. Holt možná dneska nemám  tu správnou lechtivou náladu.  


Některé části lidského těla jsou holt nemravné, ale klíštěti je to jedno, nejspíše nemá žádnou mravnost ani vkus.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru