Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

od vody

09. 08. 2018
11
11
711
Autor
atkij

 

 

 

zvedl se vítr

na vodě plave právo

s fotkou požáru

 

 

*

 

průtrž -

plavčík píská o hrom dřív

 

 

 

*

 

 

do kopce v dešti  -

žabky ve skluzu

z kočičích hlav

 

 

*

 

 

odemyká -

světlý roh pod stříškou

značkují stopy

 

 

 

 


11 názorů

atkij
28. 08. 2018
Dát tip
Opomnělé děkuji:)

Dodola
15. 08. 2018
Dát tip

Nejvíc žabky a kočičí hlavy


atkij
10. 08. 2018
Dát tip
agátko, fajn zpráva, že je znatelný...:) Tahle série mě fakt hodně bavila...jak se zvedl vítr a přines první obrázek, už to jelo samo:)

agáta5
10. 08. 2018
Dát tip

dnes povedenější... nejsou tak strojené, jak tu bývá zvykem, mají v sobě život a cejtím ho :)


atkij
09. 08. 2018
Dát tip
Dekuju vsem za nazor a shovivavost k mym haiku pokusum. Vzdy jsem ocarovana, kdyz u nekoho prectu v teto forme prekvapive sdeleni. Mate ruzne favority, takze nektera asi i funguji. To me tesi:) Kockodanku...vodnik je top!:) mND,pri trose fantazie si je muzes primalovat do kazdeho...se nechce co?...nejlip jako na tacku ...asi...:) Smodrcha, diky za podrobnejsi vhled. S casy je nekdy problem. Pro urcity sled deje mi minuly cas prijde prirozenejsi, ale slo vcelku hladce zmenit:) Diano, Goro, dekuju moc moc.

Šmodrcha
09. 08. 2018
Dát tip
První je povedené! Ortodoxní haiku-ista by možná místo "zvedl" doporučil "zvedá" kvůli odehrávání děje v přítomnosti, ale to je pouze detail. U ostatních jsem si celkem jist, že mohly být lepší, ale kdo dnes precizuje haiku několik týdnů, že. (Mě se to v létě taky nedaří, nejlíp se mi pracuje na haiku v zimě). Za první tip :)

mND
09. 08. 2018
Dát tip

5x do vody, 4x z vody. Já vám to řikal, hlídejte si toho psa.

 

(Mám poslední dny chuť jen na "prdelky", tak promiň rozjívenost bez dostatku snahy proniknout v dílo. I když, pár půl vět, prsty si tim neubrousim... Přijdou mi tyhle tvý kratší texty zkousnutelnější. Ač zákl problem je zase ve mně. Opravdickou trpělivost mám jen s vlastními a definitivními.)

 

 


Kočkodan
09. 08. 2018
Dát tip
Krome obvyklých certu do mne vjela i inspirace: Rybník oblezen dole vodník na nervy bere si prásky Zahradní bazén vystrídal kanál La Manche moc velké sousto Slapské prekvápko k plavci mírí ploutvicka zraloku, ty zde;? (záverecný smajlík)

Musaši
09. 08. 2018
Dát tip

Nejlepší mi připadá to první haiku.  Tip.


Diana
09. 08. 2018
Dát tip
"hurá!Kape" - kéž by!* U nás zase nic. Vodu!!!!

Gora
08. 08. 2018
Dát tip

pro mne plavčík a žabky.-)))


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru