Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A zase ta Paříž...

12. 08. 2018
7
5
623
Autor
Movsar

List z deníku, sobota 11.8.2018

A zatím v garážích na kraji města..

V garážích na kraji města už sundávají tahače ze špalků. A na dvorku se lesknou ve slunci chlapské hrudi od oleje. Tak ještě promazat a naložit soundsystémy, v poledne na Václaváku to musí ladit. Ale k poledni je ještě čas, a tak se na sebe ti chlapi zadívají pohledy dlouhými jak cesta k Plutu a vytáhnou na sebe své lulíky. A potřou je olejem, aby se ve slunci, tam u garáží na kraji města leskly..


A zase ta Paříž..

Protože po zamračeném pátku přišla světlá sobota, velitel stíhačky Vojta se rozhodl pro let. Nasedl do stroje a nastartoval. A protože věděl, že lesbičky a gayové půjdou zrovna městem, byl přichystán: nad Václavákem na ně vystřelil tisíc duhových pralinek, opilou bombu lásky. Chápavě se usmál do zpětného zrcátka své stíhačky a nabral směr Paříž. Už se tuze těšil na pořádně macatou kurvu z rue Blondel.


Dvě jehňátka

Pod tričkem ukrývá dvě tlusťounká jehňátka. Před vlky, kterých je ve městě na každém rohu dost. A ona mlčí, ale občas vyšpulí růžové pusinky, jako by chtěla skrze látku světu přece jen něco povědět. A občas se chvějí, to když holka udělá příliš prudký pohyb. O sobotách jím v bezmasé jídelně, ví to vůbec..


Slaďounké lesbičky

Václavák se hemží slaďounkými lesbičkami. Vesměs mají těsné šortky a pod nimi prdýlky k líbání. A toho si užijí do svítání.. Tak teď se chystají projít městem k místu, z něhož by na ně před lety něžně hleděl pan Stalin. Jistě i on, divý Gruzín, přál by si vidět je bez šortek, v klíně naboso, divé láskou.


Starší slaďounké lesbičky

Jsou tu i starší lesbičky ve škraboškách s pavími pery. Obě jsou bronzové od sluníčka, obě mají višňové rty a jedna i tetovaná záda. A mají strakatého pejska, který je taky lesbička. Které z nich asi spí v klíně, ten malý čuňák?


5 názorů

Movsar
15. 08. 2018
Dát tip

díky, přátelé. každý se rok se tam ochomýtám a sleduji. a každý ro se dělím o zprávu. jsem rád, že jste ji přijali taky přívětivě!


Zbora
14. 08. 2018
Dát tip

Výsměch podaný přívětivě, skoro až s řezavou fascinací... strašlivě nebezpečná zbraň.


takto nahlíženo působí prague pride docela přívětivě...


Lerak12
12. 08. 2018
Dát tip

Ve čtyřce "s klínem na boso." Oko průskumníka v přední linii.  Dobrý.


Gora
12. 08. 2018
Dát tip

 Ani letos jsi neomeškal:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru