Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mikina

27. 08. 2018
1
1
261
Autor
Cimanad

Mikina

Dodnes jsem si myslela, že mikina je oblíbené oblečení jak pro děti, tak pro dospělé. Jak vidno, hodí se i k jiným účelům.

Je neuvěřitelné, co se v dnešní době děje a toto se opravdu stalo.

V jedné malé obci mají nové dětské hřiště. Prarodiče, kteří přijeli na návštěvu, se rozhodli strávit krásné sobotní odpoledne na tomto hřišti se svým malým vnoučkem.

Když si odpoledne na hřišti krásně užili, přišli ke kočárku, který měli s sebou. Protože se již ochladilo, hledali mikinu, aby vnoučka oblékli. Mikina nikde. Nebyli si jisti, zda ji nakonec vzali na hřiště s sebou, nebo jestli ji cestou někde z kočárku neztratili. No nic, mikina nikde, vydali se na cestu domů.

Po ujití několika metrů zjistili, že mikina leží v příkopu u cesty. " Tak jsme ji asi opravdu ztratili," řekli si a mikinu šli sebrat. To nechtějte vidět, jak mikina vypadala. Někdo si s ní vytřel prd.. !!!!  "Fuj, který prase to bylo ?" To si řekli nejen oni, ale jistě i vy. Je jasné, že mikinu tedy neztratili, ale někdo jim ji vzal z kočárku na hřišti a použil k tomuto účelu.

Stále si lámou hlavu,  kdo to mohl udělat. Mikina byla nová, měkoučká a hlavně drahá. Asi bylo příjemné ji k tomuto účelu použít. Ale kdo to udělal? Některý z tatínků nebo maminek, kteří byli také s dětmi na hřišti? Vždyť ale rodiče malých dětí jsou pro tyto případy vybaveni plínkami, ubrousky, papírovými kapesníky, mohli poprosit někoho z rodičů o pomoc. Navíc nedaleko je cukrárna, jistě by mohli použít WC. Nebo to udělalo nějaké odrostlé dítě, či snad dospělý ? Záhada.

Následující den zašli za starostou obce s prosbou, zda by se podíval na kamery, které monitorují nejen toto hřiště, ale i přilehlé prostory. Slíbil, že se podivá. Po opakovaných dotazech, zda se díval a kdo to byl, odpověděl vždy vyhýbavě, že neví. Ale myslíme si, že ví a dotyčnému nechce dělat ostudu.

 


1 názor

Ten dotyčný by si ostudu zasloužil.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru