Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Samec

03. 09. 2018
1
7
344

Tuhle C-4 schovávám ve skříni už od února, tak do toho...

Jo, ukaž se mi, ty tlustá čubko, chci vidět nahý maso. Chceš to, že jo? Chceš, aby ti ho tam konečně někdo strčil!? Chceš, aby tě šukal takovej krásnej chlap s krásnym zadkem, jo, každá by to chtěla, každá ti ho závidí, i tvoje máma, i prodavačka z Tety, i ta holka v metru, co na mě tak koukala, i tvoje kamarádka s tim nádhernym velkym zadkem, co s nim přede mnou tak sprostě provokativně kroutila, úplně chtěla, abych jí šukal do toho velkýho zadku, pak ho z ní vytáhnu a ty mi ho budeš kouřit, tak dělej, poď, chci cejtit, jak se svíráš kolem mýho ptáka, udělej se, U-DĚ-LEJ-SE, jo, jo, Evičko, taky tě chci, jo, nastav mi ten svuj obrovskej zadek, ať ti ho tam strčim, jó, jó, jó! "Miluju tě. Eště s nikym to nebylo tak úžasný, seš nejlepší chlap, jakýho sem měla."


7 názorů

Fruhling
28. 09. 2018
Dát tip

Stejně si myslím, že Chjo je tvůj masturbační alter.


Chjo
04. 09. 2018
Dát tip

to je ale ubohy, lituji, ze jsem tu ztracel cas nad takovou srackou, autor je asi hodne velkej debil, kdyz si mysli, ze jsou takovyhle texty zajimavy, holt projev lidske trapnosti. Jestli neco, tak bych autorovi doporucil prestat psat na internet, ne ze by to pohorsovalo, ale clovek nema zajem cist takovy hovna.


Gabriel V.
04. 09. 2018
Dát tip

K3 - to už je porno. Aspoň mi někdo občas připomene, že nemám pořád myslet jenom na teoretické a abstraktní věci. I když, pravda, trochu drsnější formou.


Lerak12
04. 09. 2018
Dát tip

Člověk aby se bál, že je pan Puritán. Tak jen preventivně je to "dobrý." Už ses zviditelnil, už si zaujal! A teď nám předvedeš stopu literárního talentu? Tak  dotoho! Jsem prozaicky "nadrženej!"


K3
04. 09. 2018
Dát tip

Někdo se ukájí svým vlastním textem. Jinak je tu erotická kolonka.


mND
03. 09. 2018
Dát tip
Křesťanství dnes už společnosti neprospívá. Znechucování ho je tedy záslužná činnost.K tomu jsi zveřejněním tohoto textu prospěl, ať byl tvůj záměr jakýkoliv.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru