Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svět podle Goata

03. 09. 2018
2
2
741
Autor
William Goat

Pocta největšímu umělci všech dob! :-)

Zdravím, Písmáci.

 

Rád bych se s Vámi podělil o vydání mojí druhé elektronické - celkově třetí knihy, kterou jsem nazval Svět Podle Goata. Je to plnotučný soubor deseti povídek napříč žánry - některé se objevily i zde, buď v plné verzi či ukázce (Dva a půl auta, Zánik domu Thrasherů, Miluj ji - tyto jsou zde na mojí stránce pořád k dispozici jako ukázka), jiné byly oceněné na literárních soutěžích Vyšehradská vize a Literární vysočina, většina goatovských civilně-fantaskních, groteskně-realistických povídek dosud nespatřilo světlo Světa (podle ne-Goata). Kdo by měl potřebu prubnout ještě jednu ukázku z knihy - může si počkat pár dní - jedna dvě povídky vyjdou v magazínu Literární Západ (odkaz přidám, až vyjde).

A kdo by měl zájem o samotný Svět podle Goata - zde je odkaz :

https://www.kosmas.cz/knihy/248650/svet-podle-goata/

 

Nebo tady na stránce nakladatele :

http://eknihyjedou.cz/svet_podle_goata/

 

Slovenský odkaz pre Slovákou  :

 

https://www.alza.sk/media/svet-podle-goata-d5442041.htm

 

 

 

Moc díky. Mějte se všichni co nejlíp : hodně čtěte, piště a taky koukejte na filmy (já včera koukal na Deadpoola 2 a byl super! :-) )

 

 


2 názory

Moc děkuju. Budu rád.

Gora
04. 09. 2018
Dát tip

Luboši, gratuluji. Určitě nahlédnu. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru