Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Partonyma - Červený a černý: výzva autorům

04. 01. 2019
1
1
808
Autor
sharik

Červený a černý, nebo také láska až za hrob! Připravujeme první letošní číslo Partonymy (vydání plánované na červen 2019), nastává tedy čas na tradiční výzvu všem, kteří by nám chtěli zkusit nabídnout své texty z oblasti prózy, poezie, ale také odborných textů, esejů a literárních kritik. Témata jsou dvě (červená knihovna / černá kronika), avšak rádi dostáváme i texty, které obě témata kombinují, či nějak přesahují – ačkoli tematické zaměření čísla může znít poměrně úzce, jako vždy připomínáme, že každé z témat má mnoho podob a my rádi ukazujeme způsoby jejich pojetí v co nejširší podobě.

Své texty můžete posílat do 1. 3. 2019 na adresu partonyma@seznam.cz. Zároveň všechny žádáme, aby si důkladně pročetli specifikace na našem webu (http://partonyma.cz/pro-prispevatele/). Texty přesahující maximální rozsah a texty zaslané po uzávěrce nebudeme reflektovat.

 


1 názor

LGarra
10. 01. 2019
Dát tip

Wow, to je alespoň výzva. Dokážu si představit, že se autorům bude skvěle psát a čtenářům ještě líp číst. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru