Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sdělení

07. 01. 2019
2
3
256
Autor
Cimanad

Sdělení

Různé nabídkové a vývěsní tabule - hesla na nich nám toho chtějí tolik říci ! Ne vždy se to ale povede. Jistě i vy jste se už s nějakými vtipnými sděleními setkali, tady je několik mých postřehů.

V létě na koupališti měli v místním občerstvení v nabídce čerstvé utopence. Snad to nejsou návštěníci, kteří se právě utopili.

U rodinných domů bývají na brankách tabulky  " tady hlídám já " a vyobrazen pořádný vlčák. Když zazvoníte, běží k vám malý pudlíček, který by utekl i před kočkou.

Na jednom domě mají upozornění:" Dům není střežen kamerovým systémem, ale 24 hodin denně je monitorován zvědavou sousedkou." Tak to je ostraha !

Při návštěvě vesnického  hřbitova sděluje zákazová tabulka:   " Slušní nehází odpadky za zeď a ostatní to mají zakázané !" K objasnění uvedu, že se jedná o hřbitov v polích za vesnicí. Někteří návštěníci řeší likvidaci odpadu z hrobu tím, že ho hodí za plot, vždyť je kolem pole. Ale ten pohled, když přijíždíte. Kolem celého hřbitova poházené staré věnce, květináče, kytky, vyhořelé svíčky - pohled jak na obrovské smetiště, a ejhle, za ním je udržovaný hřbitov.

Četla jsem zajímavý inzerát: "Jsem mladý, pohledný, vysokoškolák, finančně zajistěný, mám nový dům, drahé auto a chalupu na Slapech."  Při přečtení začnete pokyvovat hlavou, hmmm, to je zajímavé, zvlášť pro nezadaná děvčata, to by bylo terno, ale poslední věta vás uzemní. " Nikoho nehledám, jen se chlubím".

Tak se také dívejte kolem sebe, a když to půjde, smějte se ! Smích je nejlepší lék na všechno, co vás trápí !

 

 


3 názory

Cimanad
09. 01. 2019
Dát tip

Děkuji za přečtení, jsem ráda, že pobavilo. Když se budete dívat kolem sebe, takových věcí objevíte ........


srozumeni
07. 01. 2019
Dát tip
Ten inzerát se mi líbil nejvíc...***

Zasmála jsem se. Díky. :-))) /T


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru