Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Romance Sumiko Kočinawy

26. 01. 2019
7
6
646
Autor
Movsar

V půl sedmé večer oheň pracovního laptopu vyhasl, Sumiko Kočinawa mohla jít domů. Z devětadvacátého patra ji svezl výtah spolu s několika manažery; právě se domlouvali na návštěvě nevěstince se silikonovými robotkami; Sumiko se otřásla odporem.

Odešla do metra. Cestou barevným potrubím lemovaným obchody koupila lednové sushi a láhev argentinského vína. Vagóny soupravy na trase Riyoto - Tanapan byly ve špičce přeplněné. Stála natěsno mezi muži v oblecích, nejspíš vývojáři z okolí. Ti, co nehráli kapesní digitální hry, civěli na její zadek a prsa. Jeden se k ní tlačil rozkrokem, až cítila na stehně jeho nalité přirození. Znovu se otřásla odporem. Vystoupila ve své stanici. Zanedlouho byla doma.

Políbila svého muže, jen v krátkém doteku rtů. Rychle připravila na talíř lednové sushi, otevřela víno a napustila vanu. Obřadně do ní kápla sakurový olej. Vzpomněla si na muže z výtahu a metra a byla šťastná, že její partner je cizinec. Lehli si do vany. Mluvila na něj, ne příliš, jako by jí stačilo zbavit se nánosů dne: proměněny v dech všechny ty drobné svízele zasuté v duši byly pryč. Sahala na sebe i na něj.

V ložnici pustila romantickou hudbu, zapálila vonnou svíčku a čistá si lehla do postele. Líbala ho, nahými ňadry a vlasy se dotýkala jeho těla. Znovu vzala lahvičku se sakurovým olejem a obřadně jej kápla na těžký, žilnatý úd. Vzdychl. Ještě chvíli ho líbala. Pak ho chytila vespod varlat a  stlačila knoflík. Silikonová figurína pod jejím klínem se měnila v muže.  


6 názorů

Movsar
01. 02. 2019
Dát tip

Děkuju, přátelé. Ano, ten konec zas tak překvapivý není, ale ne vždy z toho vyjde detektivka. A vězte, že roboti budou jednou i tady a Sumiko bude třeba prostě nějaká Jana z Chocně.

Díky za čtení a zprávy.


K3
31. 01. 2019
Dát tip

Ty brďo, čekal jsem nějakou habaďuru, ale tohle ne:).


Dagmaram
28. 01. 2019
Dát tip

Jujda, mě ten závěr překapil ;-)


ysslandia
27. 01. 2019
Dát tip

Napísané veľmi dobre. Záver mi síce neprišiel nijako originálny, skôr predvídateľný, možno by to chcelo viac vyhrania, nakoľko mi to prišlo tak "naľahko " ukončené

ale celkovo sympatický počin s textom.


Co by se mohlo dít dál? Sumiko chce víc! Třeba zhlédne film, který ji insipruje k akci. Třeba bude svědkem tragédie, která osvětlí kout její ztracené duše. Co kdyby si Movsare takhle pokračoval? Vysral se už na utržky a zkusil rozvinout život postavy? Sumiko chce víc, ty taky. Myslím si, že na to máš.


Lerak12
27. 01. 2019
Dát tip

Silikoni se v dražší variantě stanou Roboty a stanou se domácími mazlíčky!

Oproti mužům toho moc nesežerou, neodmlouvají a nečučí věčně na sport. Stačí naprogramovat a s nadšením budou s "manželkama" chodit na drby do kaváren - při nákupech,  se budou usmívat a budou šťasný, že utracejí za ptominy. Cassanova by dnes zíral!

 Dílo vypadá jako erotické, ale je to memento. Jestli mi vleze jednou do ložnice, tak dopadne jak Golem a odvezu ho do zběrného dvora. Máš to dobrý, Movsare a díky. Japonce budu víc sledovat.        


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru