Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Partonyma - Hra na hraně: Pohyb a rovnováha // VÝZVA autorům

11. 04. 2019
0
0
503
Autor
sharik

Hra na hraně, to je název aktuálně připravovaného čísla Partonymy, která se ponese ve znamení témat „pohyb“ a „rovnováha“! Opět tedy vyzýváme autory, kteří by nám chtěli nabídnout své prozaické, básnické, odborné, literárně kritické či esejistické texty. Témata jsou již tradičně dvě (tedy pohyb a rovnováha), zaslané texty se pochopitelně mohou blížit jen jednomu z nich, uvítáme ovšem i kombinace obou, tentokrát spolu spjatých témat. Jako vždy připomínáme, že rádi čtenářům předkládáme jejich pojetí v co nejširší podobě, představivosti se tedy meze nekladou.

Své texty můžete posílat do 30. 9. 2019 na adresu partonyma@seznam.cz, autory budeme o přijetí či nepřijetí jejich práce informovat do třech týdnů po uzávěrce. Vydání je plánováno na závěr listopadu 2019. Zároveň všechny žádáme, aby si důkladně pročetli specifikace na našem webu (http://partonyma.cz/pro-prispevatele/). Texty přesahující maximální rozsah a texty zaslané po uzávěrce nebudeme reflektovat.

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru