Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Atribut

03. 06. 2019
9
5
408
Autor
Oldjerry

O haiku toho už tady bylo. Existují však zapomínané atributy

**

velkou mou touhou

brouzdat se mělkou strouhou

houpavou vodou


5 názorů

Philogyny
04. 06. 2019
Dát tip

...proti poudu...


Oldjerry
03. 06. 2019
Dát tip

Díky vám všem za  připomínky a hodnocení.  není to haiku a proto taky je označeno dílko jako miniatura. Je to jen ukázka eufonie... jako inspirace haikuistům... O aliteraci je zmínka u díla Irenky / Gory... má zajímavý účinek: u zdařilé aliterace vám 3 - 4 stejné hlásky na významných místech slov a vět vytáhnou z textu i všechna ostatní tatáž písmena....


zvedavec
03. 06. 2019
Dát tip

ktosi mi rozprával, že ako dieťaťu mu rodičia kúpili rodičia gumáčky a vysvetľovali mu, že tieto čižmičky sú sú nepremokavé....využil prvú príležitosť a vliezol do kaluže - nebál sa už kaluží, len ho prekvapilo, že voda mu predsa len vtiekla do npremokavých čižmičiek.

Vrchom.


Kočkodan
03. 06. 2019
Dát tip
Zustan stát pevne na zemi, to s tou vodou jsou jen vzdusné zámky... ;-)

Umbratica
03. 06. 2019
Dát tip

Proč ne ? - Do našeho Vyhnálova samozřejmě vede silnice, neboť  se pomalu mění v satelitní městečko. Ale četla jsem , že do těch neodlehlejších osad třeba na Zakarpatské Rusi se dříve chodilo potokem. Takže do nějaké takové osady třeba dojdeš.   Tip.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru