Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsou,jsem

29. 04. 2002
1
0
1360
Autor
Majkika

Nebyla jsem tu dlouho,ale jelikož se blíží šuplík,kde spolu s Prokletím se Vás budeme snažit zasáhnout svými postřehy,rozhodla jsem se trochu připomenout :o)

Jsou,jsem

 

 

Jsou oblaka lidu

a lidé v oblacích

 

Jsou mračna ptáků

a ptáci na mracích

 

Jsou ulice snílků

a snílci v ulicích

 

Jsem na začátku života

v životních začátcích

 

JEN TY TU SE MNOU NEJSI

ani o svátcích...


Armand
08. 07. 2002
Dát tip
* jsem asi málo ohraný ohranými tématy.. mě se to prostě líbí a jinde jsem to nečetl... Radost: co je TOHLE za kritiku? to cos napsal?

Radost
08. 07. 2002
Dát tip
huh, pardón...asi jsem to trochu přehnal...ale ta hlava mě fakt dost bolela...asi (armand: a co má být...myslím že kritikou může být stejně tak pět hvězdiček, několik citoslovcí nebo to, co jsem napsal já,,,ale už je to jedno....)

Armand
08. 07. 2002
Dát tip
Radost: nene, špatně si mě pochopil.. pět hvězdiček taky není kritika, ale je to pozitivní vyjádření na jehož formě v podstatě nezáleží, díky jeho pozitivnosti - já mám za to, že když se vyjádříš negativně, měl bys to nějak vysvětlit, protože pak to může být vnímáno pouze jako útok beze smyslu, úmysl ublížit.

Radost
08. 07. 2002
Dát tip
aha....dobrá, rozumím, chápu takže: určitě nešlo a bezesmyslný útok s úmyslem ublížit...jde o to, že na mě z té básně zavanulo klišé... celý svět jako kulisa stesku..navíc svět nebarevný a trochu fádní... a to ne očima smutku, spíš z nedostatku správných slov - neobratné obraty, neobrazné obrazy...asi tak? šlo by to? rozhodně jsem nechtěl útočit s úmyslem ublíži (jen mě bolela hlava)

Bacil
30. 04. 2002
Dát tip
Mně se to líbí. Doufám, že tu zase budeš častěji :-))

Radost
29. 04. 2002
Dát tip
dost ohrané téma, neoriginální zpracování a bolí mě hlava :-((

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru