Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sekce odkazů

02. 06. 2002
3
0
2758
Autor
Olda

Sekce \"Odkazy\" se možná ztrácí mezi ostatními. Dovolte malé přiblížení.

Odkazy

Sekce odkazů byla uvedena v Písmákovi zhruba před rokem. Fůze s projektem Knihomolna, který Adamm (v Písmákovi autor MM) provozuje již několik let, umožnila prohlížet odkazy přímo z Písmáka. Projekt funguje od roku 1998 a v roce 2001 na základě dohody zůstala Knihomolna na adrese: www.pismak.cz/knihomolna a na Písmákovi v sekci odkazů.

 

V současnosti disponuje odkazovník 448 odkazy v 6ti sekcích a z Písmáka bylo zaznamenáno zhruba 16000 kliků.

 

Odkazy vložené (přidání je možné na konci výpisu jednotlivých kategorií) jsou nejprve prověřeny, teprve po schválení se zobrazí návštěvníkům.

 

Adamm nedisponuje časem na rozvoj projektu. Je zde příležitost pro schopné, časem a chutí obdařené autory či autorky, ujmout se (částečné) správy odkazů. Jejich ověřování, popř. samotnému doplňování. Případnému rozdělení kategorií na podčásti, atp. Je možné zavést i komentování jednotlivých odkazů.

Bylo by dobré, aby takovýto správce (správkyně) vedl diskuzi s autory a na jejím základě formuloval(a) nejlepší (chtěné) řešení, které bych realizoval.

 

Pokud tě tato možnost zaujala, kontaktuj mě prosím zprávou či mailem (přezdívka olda, o@ner.cz)

 


JosefTupý
07. 06. 2002
Dát tip
zkusím přidat ještě jeden (Vetus Via), jestli tam už není.

Nuitík
03. 06. 2002
Dát tip
ju, to je dobře napsané ******** :o)

JosefTupý
02. 06. 2002
Dát tip
tak jsem jeden odkaz přidal:o)

ulita
02. 06. 2002
Dát tip
pochvala za politicky korektní vyjadřování :))

MM
02. 06. 2002
Dát tip
Já bych jen rád poděkoval Oldovi za ochotu... Byl to dobrý projekt - a stále může být - pokud se toho ujme někdo, kdo tomu dá víc než já. Součástí Knihomolny jsou i stránky autorů (některé podle mne na velmi slušné úrovni, např. Orwell, Charms a další). Budu rád, když se najde někdo, kdo by po mně převzal štafetu... Pokud byste měli zájem nebo dotazy, jsem vám samozřejmě k dispozici i já. Buď přes zprávy na Písmákovi nebo na adrese adamz@mail.muni.cz. Dík!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru